Skip to content
Javni tragOur money. Our services. Public responsibility.
Site appearance
HR

Association / non-profitGrant beneficiaryPayment recipient

CENTAR ZA ŽENE ŽRTVE RATA

OIB 29113415030 ·also named in sources as CENTAR ZA ŽENE ŽRTVE RATA - ROSA · Centar za žrtve Rosa · more names: 3

Who the amounts relate to · 19

Paid (EUR)ranked by amount3 of 3

  1. Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politikebudget user code 08605 €210,473.49 11 records
  2. Grad Zagreb €23,567.00 6 records
  3. Ministarstvo pravosuđa, uprave i digitalne transformacijebudget user code 10905 €14,943.41 1 record

Allocated (HRK)ranked by amount14 of 14

  1. NACIONALNA ZAKLADA ZA RAZVOJ CIVILNOGA DRUŠTVA HRK 1,743,571.80 9 records
  2. URED ZA LJUDSKA PRAVA VLADE REPUBLIKE HRVATSKE HRK 450,000.00 9 records
  3. Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva HRK 299,600.00 2 records
  4. Ministarstvo vanjskih i europskih poslova HRK 250,000.00 1 record
  5. MINISTARSTVO ZDRAVSTVA I SOCIJALNE SKRBI HRK 129,860.00 3 records
  6. Ured za udruge HRK 104,130.20 1 record
  7. GRAD ZAGREB HRK 85,000.00 4 records
  8. MINISTARSTVO OBITELJI, BRANITELJA I MEĐUGENERACIJSKE SOLIDARNOSTI HRK 50,000.00 1 record
  9. URED ZA RAVNOPRAVNOST SPOLOVA VLADE REPUBLIKE HRVATSKE HRK 47,921.00 3 records
  10. Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina HRK 40,000.00 1 record
  11. Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske HRK 32,883.56 1 record
  12. GRAD ZAGREB, GRADSKI URED ZA ZDRAVSTVO, RAD, SOCIJALNU ZAŠTITU I BRANITELJE HRK 15,000.00 1 record
  13. ZAGREBAČKA ŽUPANIJA HRK 8,000.00 2 records
  14. ZAGREBACKA ŽUPANIJA, UPRAVNI ODJEL ZA ZDRAVSTVO I SOCIJALNU SKRB HRK 5,000.00 1 record

Allocated — currency not statedranked by amount6 of 6

  1. Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske 686,101* 1 record
  2. Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 459,199* 3 records
  3. Ured za udruge 66,608* 2 records
  4. Ured za udruge VRH 47,251* 2 records
  5. Ured za udruge Vlade RH 40,348* 1 record
  6. Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina 25,000* 1 record

People and organisations named in the same contract, payment or allocation. Amounts are ranked separately for each status and currency. A profile is linked only when the source publishes an OIB; a matching name alone is not enough.

* Currency not stated by the source; the amount is copied as published and is not assumed to be in euros.

Everything is copied from public bodies’ publications exactly as published and linked only by the OIB the source printed. The profile is not a rating, ranking or evidence of wrongdoing.

Corrections and objections