| Signed: 2024-03-08 | GRAD PULA - POLA | Usluga korištenja i održavanja licenci za SPI računalni program za potrebe Grada Pule i proračunskih korisnika Grada Pule Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD PULA - POLA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- KLASA:406-02/24-01/4; URBROJ:2163-7-03-05-0280-24-24
- Procurement reference
- 1-24-MV
- EOJN notice number
- 2024/S F03-0000601
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/26590
- EOJN procedure link
- https://eojn.hr/tender-eo/2247
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 72250000 - Sistemske usluge i usluge potpore
- Procedure type
- Pregovarački postupak bez prethodne objave poziva na nadmetanje
- EU funded
- NE
- Lot name
- Usluga korištenja i održavanja licenci za SPI računalni program za potrebe Grada Pule i proračunskih korisnika Grada Pule
- Published duration
- 12 mjeseca
- EOJN contract identifier
- 26590
- Signing date
- 2024-03-08
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2025-03-23
- VAT amount
- 25,714.62
- Amount including VAT
- 128,573.1
- Amendment amount excluding VAT
- 10,285.85
- Amendment amount including VAT
- 12,857.31
- Total as amended excluding VAT
- 113,144.33
- Total as amended including VAT
- 141,430.41
- Published paid amount
- 141,430.41
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V150":"102858.48","W150":"25714.619999999999","X150":"128573.10000000001","Y150":"10285.85","Z150":"12857.309999999999","AA150":"113144.33","AB150":"141430.41","AE150":"141430.41"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 102,858* | Pula - Pola |
| Signed: 2020-12-23 | Skradin | Nabava računalnih programa za komunalne poslove Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- Skradin
- Buyer basis
- register-published-by-government-on-official-site
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM D.O.O
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-legacy-rpt-ugovor
- Contract number
- KLASA 030-03/20-00/4
- Procurement reference
- NJV-46/20
- CPV
- 48000000
- Procedure type
- Jednostavna nabava
- Published duration
- SPI- aplikacije 270 dana od potpisa ugovora konverzije podataka iz postojećih baza podataka u SPI baze- 120 dana registar nekretnina 360 dana
- Signing date
- 2020-12-23
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 21,164
- Amount including VAT
- 105,820
- Published total paid including VAT
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"L27":"84656","M27":"21164","N27":"105820"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 84,656* | Skradin |
| Signed: 2019-07-22 | Biograd na Moru | Nabava servera Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- Biograd na Moru
- Buyer basis
- register-published-by-government-on-official-site
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-legacy-rpt-ugovor
- Contract number
- 406-01/19-03/37
- Procurement reference
- 48-19/J
- CPV
- 30230000
- Procedure type
- Jednostavna nabava
- Published duration
- 90 dana
- Signing date
- 2019-07-22
- Published execution date
- 2019-09-20
- VAT amount
- 19,425.75
- Amount including VAT
- 97,128.75
- Published total paid including VAT
- 97,128.75
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"L145":"77703.00","M145":"19425.75","N145":"97128.75","Q145":"97128.75"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 77,703* | Biograd na Moru |
| Signed: 2025-12-10 | ZAGREBAČKA ŽUPANIJA | Najam poslužitelja za rad 127 operatera Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- 002-09-10-25
- Procurement reference
- 09-25/2
- EOJN notice number
- 2026/S F03-0000013
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/727365
- EOJN procedure link
- https://eojn.hr/tender-eo/62950
- Procurement category
- Robe
- CPV
- 48800000 - Informacijski sustavi i poslužitelji
- Procedure type
- Pregovarački postupak bez prethodne objave poziva na nadmetanje
- EU funded
- NE
- Lot name
- Najam poslužitelja za rad 127 operatera
- Published duration
- 14 mjeseca
- EOJN contract identifier
- 727365
- Signing date
- 2025-12-10
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 15,240
- Amount including VAT
- 76,200
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 60,960
- Total as amended including VAT
- 76,200
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V63":"60960","W63":"15240","X63":"76200","Y63":"0","Z63":"0","AA63":"60960","AB63":"76200"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 60,960* | Zagrebačka županija |
| Signed: 2024-12-19 | GRAD LIPIK | Implementacija Platforme Otvoreno - Digitalna javna uprava Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD LIPIK
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- GL-306/2024
- Procurement reference
- MV-2024/12
- EOJN notice number
- 2025/S F03-0000002
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/195859
- EOJN procedure link
- https://eojn.hr/tender-eo/21311
- Procurement category
- Robe
- CPV
- 48000000 - Programski paketi i informacijski sustavi
- Procedure type
- Pregovarački postupak bez prethodne objave poziva na nadmetanje
- EU funded
- NE
- Lot name
- Implementacija Platforme Otvoreno - Digitalna javna uprava
- Published duration
- OD: 19.12.2024 - DO: 20.12.2025
- EOJN contract identifier
- 195859
- Signing date
- 2024-12-19
- Explicit period start
- 2024-12-19
- Explicit period end
- 2025-12-20
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 13,446.5
- Amount including VAT
- 67,232.46
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 53,785.96
- Total as amended including VAT
- 67,232.46
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V38":"53785.96","W38":"13446.5","X38":"67232.460000000006","Y38":"0","Z38":"0","AA38":"53785.96","AB38":"67232.460000000006"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 53,786* | Lipik |
| Signed: 2024-05-27 | GRAD LABIN | Usluge održavanja SPI digitalnog sustava za Grad Labin Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD LABIN
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- 402-01/24-01/36
- Procurement reference
- MV-03/2024
- EOJN notice number
- 2024/S F03-0002337
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/55047
- EOJN procedure link
- https://eojn.hr/tender-eo/6523
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 72267000 - Usluge održavanja i popravaka programske podrške
- Procedure type
- Pregovarački postupak bez prethodne objave poziva na nadmetanje
- EU funded
- NE
- Lot name
- Usluge održavanja SPI digitalnog sustava za Grad Labin
- Published duration
- 12 mjeseca
- EOJN contract identifier
- 55047
- Signing date
- 2024-05-27
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 11,400
- Amount including VAT
- 57,000
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 45,600
- Total as amended including VAT
- 57,000
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V65":"45600","W65":"11400","X65":"57000","Y65":"0","Z65":"0","AA65":"45600","AB65":"57000"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 45,600* | Labin |
| Signed: 2025-02-27 | ZAGREBAČKA ŽUPANIJA | Održavanje integralnog informacijskog sustava Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- 23-01-10-25
- Procurement reference
- 01-25/20
- EOJN notice number
- 2025/S F03-0004199
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/365245
- EOJN procedure link
- https://eojn.hr/tender-eo/38610
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 50324100 - Usluge održavanja sustava
- Procedure type
- Pregovarački postupak bez prethodne objave poziva na nadmetanje
- EU funded
- NE
- Lot name
- Održavanje integralnog informacijskog sustava
- Published duration
- OD: 01.03.2025 - DO: 28.02.2026
- EOJN contract identifier
- 365245
- Signing date
- 2025-02-27
- Explicit period start
- 2025-03-01
- Explicit period end
- 2026-02-28
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 11,302.47
- Amount including VAT
- 56,512.35
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 45,209.88
- Total as amended including VAT
- 56,512.35
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V184":"45209.88","W184":"11302.47","X184":"56512.35","Y184":"0","Z184":"0","AA184":"45209.88","AB184":"56512.35"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 45,210* | Zagrebačka županija |
| Signed: 2024-02-23 | ZAGREBAČKA ŽUPANIJA | Održavanje integralnog informacijskog sustava Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- 12-01-10-24
- Procurement reference
- 01-24/20
- EOJN notice number
- 2024/S F03-0000118
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/12504
- EOJN procedure link
- https://eojn.hr/tender-eo/2423
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 50324100 - Usluge održavanja sustava
- Procedure type
- Pregovarački postupak bez prethodne objave poziva na nadmetanje
- EU funded
- NE
- Lot name
- Održavanje integralnog informacijskog sustava
- Published duration
- OD: 01.03.2024 - DO: 01.03.2025
- EOJN contract identifier
- 12504
- Signing date
- 2024-02-23
- Explicit period start
- 2024-03-01
- Explicit period end
- 2025-03-01
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2025-02-28
- VAT amount
- 11,237.97
- Amount including VAT
- 56,189.85
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 44,951.88
- Total as amended including VAT
- 56,189.85
- Published paid amount
- 56,189.85
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V170":"44951.88","W170":"11237.97","X170":"56189.85","Y170":"0","Z170":"0","AA170":"44951.88","AB170":"56189.85","AE170":"56189.85"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 44,952* | Zagrebačka županija |
| Signed: 2026-01-21 | Knin | Usluge korištenja i održavanja računalnih programa (SPI) za 2026. godinu u sustavu „pojačanog održavanja“ Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- Knin
- Buyer basis
- register-published-by-government-on-official-site
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- 406-03/26-01/3
- Procurement reference
- 1a-25-MV-04
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 50312610 - Održavanje opreme za informacijsku tehnologiju
- Procedure type
- Pregovarački postupak bez prethodne objave poziva na nadmetanje
- EU funded
- NE
- Published duration
- OD: 21.01.2026 - DO: 31.12.2026
- Signing date
- 2026-01-21
- Explicit period start
- 2026-01-21
- Explicit period end
- 2026-12-31
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 9,851.91
- Amount including VAT
- 49,259.55
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 39,407.64
- Total as amended including VAT
- 49,259.55
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"N54":"39407.64","O54":"9851.91","P54":"49259.55","Q54":"0","R54":"0","S54":"39407.64","T54":"49259.55"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 39,408* | Knin |
| Signed: 2025-10-29 | GRAD NOVSKA | Održavanje računalne aplikacije Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD NOVSKA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- Klasa:406-05/25-01/10, Urbroj:2176-4-02-25-8
- Procurement reference
- MV 26/25
- EOJN notice number
- 2025/S F03-0017114
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/657818
- EOJN procedure link
- https://eojn.hr/tender-eo/61331
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 72267100 - Održavanje programske podrške za informacijsku tehnologiju
- Procedure type
- Pregovarački postupak bez prethodne objave poziva na nadmetanje
- EU funded
- NE
- Lot name
- Održavanje računalne aplikacije
- Published duration
- OD: 01.11.2025 - DO: 31.10.2026
- Instrument type
- Ugovor
- EOJN contract identifier
- 657818
- Signing date
- 2025-10-29
- Explicit period start
- 2025-11-01
- Explicit period end
- 2026-10-31
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 9,644.88
- Amount including VAT
- 48,224.4
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 38,579.52
- Total as amended including VAT
- 48,224.4
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V169":"38579.519999999997","W169":"9644.8799999999992","X169":"48224.400000000001","Y169":"0","Z169":"0","AA169":"38579.519999999997","AB169":"48224.400000000001"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 38,580* | Novska |
| Signed: 2024-10-23 | GRAD NOVSKA | Usluga održavanja računalne aplikacije (održavanje poslovno-informacijskog sustava Libusoft SPI) Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD NOVSKA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- Klasa:406-05/24-01/11, Urbroj:2176-4-02-24-8
- Procurement reference
- MV 33/24
- EOJN notice number
- 2024/S F03-0008346
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/147713
- EOJN procedure link
- https://eojn.hr/tender-eo/19156
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 72267100 - Održavanje programske podrške za informacijsku tehnologiju
- Procedure type
- Pregovarački postupak bez prethodne objave poziva na nadmetanje
- EU funded
- NE
- Lot name
- Usluga održavanja računalne aplikacije (održavanje poslovno-informacijskog sustava Libusoft SPI)
- Published duration
- OD: 01.11.2024 - DO: 31.10.2025
- Instrument type
- Ugovor
- EOJN contract identifier
- 147713
- Signing date
- 2024-10-23
- Explicit period start
- 2024-11-01
- Explicit period end
- 2025-10-31
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2025-10-31
- VAT amount
- 7,818.54
- Amount including VAT
- 39,092.7
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 31,274.16
- Total as amended including VAT
- 39,092.7
- Published paid amount
- 39,092.76
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V63":"31274.16","W63":"7818.54","X63":"39092.699999999997","Y63":"0","Z63":"0","AA63":"31274.16","AB63":"39092.699999999997","AE63":"39092.760000000002"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 31,274* | Novska |
| Signed: 2025-02-17 | GRAD BJELOVAR | Usluga održavanja računalnog programa Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD BJELOVAR
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- 1-08-U/25
- Procurement reference
- 1-08-U/25
- EOJN notice number
- 2025/S F03-0003447
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/321061
- EOJN procedure link
- https://eojn.hr/tender-eo/37082
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 72611000 - Usluge tehničke računalne potpore
- Procedure type
- Pregovarački postupak bez prethodne objave poziva na nadmetanje
- EU funded
- NE
- Lot name
- Usluga održavanja računalnog programa
- Published duration
- 12 mjeseca
- EOJN contract identifier
- 321061
- Signing date
- 2025-02-17
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 7,740.36
- Amount including VAT
- 38,701.8
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 30,961.44
- Total as amended including VAT
- 38,701.8
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V187":"30961.439999999999","W187":"7740.3599999999997","X187":"38701.800000000003","Y187":"0","Z187":"0","AA187":"30961.439999999999","AB187":"38701.800000000003"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 30,961* | Bjelovar |
| Signed: 2024-01-31 | GRAD NOVSKA | Usluga izrade informativne paltforme za komunikaciju s građanima i informiranje javnosti (platforma otvoreno za Grad Novsku) Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD NOVSKA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- Klasa:406-04/24-01/2, Urbroj:2176-4-02-24-7
- Procurement reference
- 27/24
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/27157
- Procurement category
- Robe
- CPV
- 48000000 - Programski paketi i informacijski sustavi
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- OD: 31.01.2024 - DO: 31.12.2024
- Instrument type
- Ugovor
- EOJN contract identifier
- 27157
- Signing date
- 2024-01-31
- Explicit period start
- 2024-01-31
- Explicit period end
- 2024-12-31
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2024-12-31
- VAT amount
- 6,602.96
- Amount including VAT
- 33,014.8
- Amendment amount excluding VAT
- -3,165.44
- Amendment amount including VAT
- -3,956.8
- Total as amended excluding VAT
- 23,246.4
- Total as amended including VAT
- 29,058
- Published paid amount
- 29,058
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V246":"26411.84","W246":"6602.96","X246":"33014.800000000003","Y246":"-3165.4400000000001","Z246":"-3956.8000000000002","AA246":"23246.400000000001","AB246":"29058","AE246":"29058"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 26,412* | Novska |
| Signed: 2024-01-02 | GRAD NOVA GRADIŠKA | Održavanje SPI u 2024. Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD NOVA GRADIŠKA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- U-0112/2024-01
- Procurement reference
- 30-2-30/24
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/429456
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 72267100 - Održavanje programske podrške za informacijsku tehnologiju
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- 12 mjeseca
- EOJN contract identifier
- 429456
- Signing date
- 2024-01-02
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2024-12-20
- VAT amount
- 6,600
- Amount including VAT
- 33,000
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 26,400
- Total as amended including VAT
- 33,000
- Published paid amount
- 32,137.7
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V208":"26400","W208":"6600","X208":"33000","Y208":"0","Z208":"0","AA208":"26400","AB208":"33000","AE208":"32137.7"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 26,400* | Nova Gradiška |
| Signed: 2025-12-01 | GRAD BUJE - BUIE | Održavanje informacijskog sustava za 2026.godinu Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD BUJE - BUIE
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- KLASA: 650-02/25-01/06, URBROJ.: 2163-2-01/1-25-7
- Procurement reference
- 87-JN-03-25
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/916707
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 72267100 - Održavanje programske podrške za informacijsku tehnologiju
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- OD: 01.01.2026 - DO: 31.12.2026
- Instrument type
- Ugovor
- EOJN contract identifier
- 916707
- Signing date
- 2025-12-01
- Explicit period start
- 2026-01-01
- Explicit period end
- 2026-12-31
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 6,574.35
- Amount including VAT
- 32,871.75
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 26,297.4
- Total as amended including VAT
- 32,871.75
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V69":"26297.4","W69":"6574.35","X69":"32871.75","Y69":"0","Z69":"0","AA69":"26297.4","AB69":"32871.75"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 26,297* | Buje - Buie |
| Signed: 2024-01-03 | GRAD NOVSKA | Održavanje računalnog programa Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD NOVSKA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- 28/24
- Procurement reference
- 28/24
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/48658
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 72267100 - Održavanje programske podrške za informacijsku tehnologiju
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- OD: 03.01.2024 - DO: 31.10.2024
- Instrument type
- Ugovor
- EOJN contract identifier
- 48658
- Signing date
- 2024-01-03
- Explicit period start
- 2024-01-03
- Explicit period end
- 2024-10-31
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2024-10-31
- VAT amount
- 6,515.5
- Amount including VAT
- 32,577.3
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 26,061.8
- Total as amended including VAT
- 32,577.3
- Published paid amount
- 32,577.3
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V248":"26061.799999999999","W248":"6515.5","X248":"32577.299999999999","Y248":"0","Z248":"0","AA248":"26061.799999999999","AB248":"32577.299999999999","AE248":"32577.299999999999"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 26,062* | Novska |
| Signed: 2024-12-18 | GRAD NOVA GRADIŠKA | Održavanje SPI u 2025.g. Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD NOVA GRADIŠKA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- U-0314/2024-01
- Procurement reference
- 138-2-123/24
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/422431
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 72267100 - Održavanje programske podrške za informacijsku tehnologiju
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- 12 mjeseca
- EOJN contract identifier
- 422431
- Signing date
- 2024-12-18
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 6,372.57
- Amount including VAT
- 31,862.85
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 25,490.28
- Total as amended including VAT
- 31,862.85
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V278":"25490.28","W278":"6372.57","X278":"31862.85","Y278":"0","Z278":"0","AA278":"25490.28","AB278":"31862.85"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 25,490* | Nova Gradiška |
| Signed: 2024-12-30 | GRAD BUJE - BUIE | Nabava usluge održavanja e-SPI informatičkog sustava Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD BUJE - BUIE
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- 57173/2024
- Procurement reference
- 63-JN-03-24
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/392765
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 72267100 - Održavanje programske podrške za informacijsku tehnologiju
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- 12 mjeseca
- Instrument type
- Ugovor
- EOJN contract identifier
- 392765
- Signing date
- 2024-12-30
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 6,195.66
- Amount including VAT
- 30,978.3
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 24,782.64
- Total as amended including VAT
- 30,978.3
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V148":"24782.64","W148":"6195.66","X148":"30978.3","Y148":"0","Z148":"0","AA148":"24782.64","AB148":"30978.3"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 24,783* | Buje - Buie |
| Signed: 2025-12-30 | GRAD SENJ | Održavanje računalnih SPI programa za period 01.06.2025.-31.12.2025. Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD SENJ
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- 380/2025
- Procurement reference
- 1
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/987781
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 72210000 - Usluge programiranja paketa programske podrške (softverskih paketa)
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- 6 mjeseca
- Instrument type
- Narudžbenica / nalog /zaključnica...
- EOJN contract identifier
- 987781
- Signing date
- 2025-12-30
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 6,176.78
- Amount including VAT
- 30,883.89
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 24,707.11
- Total as amended including VAT
- 30,883.89
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V13":"24707.110000000001","W13":"6176.7799999999997","X13":"30883.889999999999","Y13":"0","Z13":"0","AA13":"24707.110000000001","AB13":"30883.889999999999"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 24,707* | Senj |
| Signed: 2024-12-27 | GRAD NOVA GRADIŠKA | Najam opreme u 2025.g. Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD NOVA GRADIŠKA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- U-0315/2024-01
- Procurement reference
- 137-2-122/24
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/422363
- Procurement category
- Robe
- CPV
- 48820000 - Poslužitelji
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- 12 mjeseca
- EOJN contract identifier
- 422363
- Signing date
- 2024-12-27
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 5,109.99
- Amount including VAT
- 25,549.95
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 20,439.96
- Total as amended including VAT
- 25,549.95
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V282":"20439.96","W282":"5109.99","X282":"25549.95","Y282":"0","Z282":"0","AA282":"20439.96","AB282":"25549.95"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 20,440* | Nova Gradiška |
| Signed: 2025-05-02 | GRAD LEPOGLAVA | Usluge savjetovanja na području financijskog upravljanja Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD LEPOGLAVA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- KLASA:406-04/25-01/14, URBROJ: 2186-9-01-25-6
- Procurement reference
- J-2/25
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/489500
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 79412000 - Usluge savjetovanja na području financijskog upravljanja
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- OD: 02.05.2025 - DO: 31.12.2025
- Instrument type
- Ugovor
- EOJN contract identifier
- 489500
- Signing date
- 2025-05-02
- Explicit period start
- 2025-05-02
- Explicit period end
- 2025-12-31
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2025-10-21
- VAT amount
- 4,950
- Amount including VAT
- 24,750
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 19,800
- Total as amended including VAT
- 24,750
- Published paid amount
- 24,750
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V29":"19800","W29":"4950","X29":"24750","Y29":"0","Z29":"0","AA29":"19800","AB29":"24750","AE29":"24750"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 19,800* | Lepoglava |
| Signed: 2025-10-13 | GRAD LEPOGLAVA | Uvođenje sustava lokalne riznice Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD LEPOGLAVA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- KLASA:406-04/25-01/22, URBROJ: 2186-9-01-25-6
- Procurement reference
- J-135/25
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/658949
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 72212000 - Usluge programiranja aplikacijske podrške
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- 6 mjeseca
- Instrument type
- Ugovor
- EOJN contract identifier
- 658949
- Signing date
- 2025-10-13
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 4,042.5
- Amount including VAT
- 20,212.5
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 16,170
- Total as amended including VAT
- 20,212.5
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V87":"16170","W87":"4042.5","X87":"20212.5","Y87":"0","Z87":"0","AA87":"16170","AB87":"20212.5"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 16,170* | Lepoglava |
| Signed: 2025-01-28 | GRAD LEPOGLAVA | Održavanje aplikacija za SPI programska rješenja Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD LEPOGLAVA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- KLASA:650-03/25-01/1, URBROJ: 2186-9-01-25-8
- Procurement reference
- J-118/25
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/505360
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 72267000 - Usluge održavanja i popravaka programske podrške
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- OD: 28.01.2025 - DO: 31.12.2025
- Instrument type
- Ugovor
- EOJN contract identifier
- 505360
- Signing date
- 2025-01-28
- Explicit period start
- 2025-01-28
- Explicit period end
- 2025-12-31
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2025-12-31
- VAT amount
- 3,936.93
- Amount including VAT
- 19,684.65
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 15,747.72
- Total as amended including VAT
- 19,684.65
- Published paid amount
- 16,764.18
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V30":"15747.72","W30":"3936.93","X30":"19684.650000000001","Y30":"0","Z30":"0","AA30":"15747.72","AB30":"19684.650000000001","AE30":"16764.18"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 15,748* | Lepoglava |
| Signed: 2024-01-02 | GRAD NOVA GRADIŠKA | Usluge najma opreme Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD NOVA GRADIŠKA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- U-0113/2024-01
- Procurement reference
- 20-2-20/24
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/421381
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 50312000 - Održavanje i popravak računalne opreme
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- 12 mjeseca
- EOJN contract identifier
- 421381
- Signing date
- 2024-01-02
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2024-12-20
- VAT amount
- 3,328.17
- Amount including VAT
- 16,640.85
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 13,312.68
- Total as amended including VAT
- 16,640.85
- Published paid amount
- 16,640.85
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V284":"13312.68","W284":"3328.17","X284":"16640.849999999999","Y284":"0","Z284":"0","AA284":"13312.68","AB284":"16640.849999999999","AE284":"16640.849999999999"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 13,313* | Nova Gradiška |
| Signed: 2025-06-28 | GRAD MALI LOŠINJ | Licenca za poreze na nekretnine Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD MALI LOŠINJ
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- Klasa: 400-06/25-01/95
- Procurement reference
- JN-132/25
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/597367
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 72212000 - Usluge programiranja aplikacijske podrške
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- 60 dana
- EOJN contract identifier
- 597367
- Signing date
- 2025-06-28
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 1,783.75
- Amount including VAT
- 8,918.75
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 7,135
- Total as amended including VAT
- 8,918.75
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V39":"7135","W39":"1783.75","X39":"8918.75","Y39":"0","Z39":"0","AA39":"7135","AB39":"8918.75"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 7,135* | Mali Lošinj |
| Signed: 2025-03-20 | ZAGREBAČKA ŽUPANIJA | Konektor vanjskog sustava Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- 28-01-10-25
- Procurement reference
- 01-25/49
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/433441
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 72212211 - Usluge razvoja programske podrške za međupovezivanje aplikacijskih platformi
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- 30 dana
- EOJN contract identifier
- 433441
- Signing date
- 2025-03-20
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2025-07-11
- VAT amount
- 1,712.5
- Amount including VAT
- 8,562.5
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 6,850
- Total as amended including VAT
- 8,562.5
- Published paid amount
- 8,562.5
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V144":"6850","W144":"1712.5","X144":"8562.5","Y144":"0","Z144":"0","AA144":"6850","AB144":"8562.5","AE144":"8562.5"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 6,850* | Zagrebačka županija |
| Signed: 2025-10-31 | GRAD VUKOVAR | Korištenje i održavanje računalnih SPI programa Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD VUKOVAR
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- Br. 62142-1/2025
- Procurement reference
- JeN-2/25-144
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/698183
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 50312300 - Održavanje i popravak opreme za podatkovnu mrežu
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- OD: 31.10.2025 - DO: 31.12.2026
- Instrument type
- Ugovor
- EOJN contract identifier
- 698183
- Signing date
- 2025-10-31
- Explicit period start
- 2025-10-31
- Explicit period end
- 2026-12-31
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2026-01-31
- VAT amount
- 1,625
- Amount including VAT
- 8,125
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 6,500
- Total as amended including VAT
- 8,125
- Published paid amount
- 8,125
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V47":"6500","W47":"1625","X47":"8125","Y47":"0","Z47":"0","AA47":"6500","AB47":"8125","AE47":"8125"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 6,500* | Vukovar |
| Signed: 2025-11-07 | GRAD SENJ | Računovodstveni program Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD SENJ
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- 307/2025
- Procurement reference
- 1
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/987044
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 72212443 - Usluge razvoja programske podrške za računovodstvo
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- 1 mjeseca
- Instrument type
- Narudžbenica / nalog /zaključnica...
- EOJN contract identifier
- 987044
- Signing date
- 2025-11-07
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 1,543.5
- Amount including VAT
- 7,717.5
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 6,174
- Total as amended including VAT
- 7,717.5
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V20":"6174","W20":"1543.5","X20":"7717.5","Y20":"0","Z20":"0","AA20":"6174","AB20":"7717.5"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 6,174* | Senj |
| Signed: 2024-11-21 | GRAD VUKOVAR | Korištenje i održavanje računalnih SPI programa Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD VUKOVAR
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- Ugovor broj 57215/2024
- Procurement reference
- JeN-2/24-57
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/197099
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 50312300 - Održavanje i popravak opreme za podatkovnu mrežu
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- 12 mjeseca
- Instrument type
- Ugovor
- EOJN contract identifier
- 197099
- Signing date
- 2024-11-21
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2025-10-21
- VAT amount
- 1,325
- Amount including VAT
- 6,625
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 5,300
- Total as amended including VAT
- 6,625
- Published paid amount
- 6,625
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V190":"5300","W190":"1325","X190":"6625","Y190":"0","Z190":"0","AA190":"5300","AB190":"6625","AE190":"6625"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 5,300* | Vukovar |
| Signed: 2025-03-24 | GRAD NOVA GRADIŠKA | Programi,licence,office Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD NOVA GRADIŠKA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- 25R0000135
- Procurement reference
- 54-2-54/25
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/593877
- Procurement category
- Robe
- CPV
- 48900000 - Razni programski paketi i računalni sustavi
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- OD: 24.03.2025 - DO: 31.12.2025
- EOJN contract identifier
- 593877
- Signing date
- 2025-03-24
- Explicit period start
- 2025-03-24
- Explicit period end
- 2025-12-31
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 1,197.88
- Amount including VAT
- 5,989.38
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 4,791.5
- Total as amended including VAT
- 5,989.38
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V110":"4791.5","W110":"1197.8800000000001","X110":"5989.38","Y110":"0","Z110":"0","AA110":"4791.5","AB110":"5989.38"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 4,792* | Nova Gradiška |
| Signed: 2024-10-11 | ISTARSKA ŽUPANIJA | Nabava ručnog barkode čitača za potrebe inventure Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- ISTARSKA ŽUPANIJA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- KLASA: 406-01/24-03/34, URBROJ: 2163-07/1-24-2
- Procurement reference
- 78.2-24-JN
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/232600
- Procurement category
- Robe
- CPV
- 30216130 - Čitači barkoda
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- 4 mjeseca
- Instrument type
- Narudžbenica / nalog /zaključnica...
- EOJN contract identifier
- 232600
- Signing date
- 2024-10-11
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2024-11-22
- VAT amount
- 1,063.35
- Amount including VAT
- 5,316.75
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 4,253.4
- Total as amended including VAT
- 5,316.75
- Published paid amount
- 5,316.75
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V214":"4253.3999999999996","W214":"1063.3499999999999","X214":"5316.75","Y214":"0","Z214":"0","AA214":"4253.3999999999996","AB214":"5316.75","AE214":"5316.75"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 4,253* | Istarska županija |
| Signed: 2025-03-24 | GRAD NOVA GRADIŠKA | Intelektualne usluge-ostalo Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD NOVA GRADIŠKA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- 25r0000136
- Procurement reference
- 24-2-24/25
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/595148
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 98000000 - Ostale javne, društvene i osobne usluge
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- OD: 24.03.2025 - DO: 31.12.2025
- EOJN contract identifier
- 595148
- Signing date
- 2025-03-24
- Explicit period start
- 2025-03-24
- Explicit period end
- 2025-12-31
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 472.5
- Amount including VAT
- 2,362.5
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 1,890
- Total as amended including VAT
- 2,362.5
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V54":"1890","W54":"472.5","X54":"2362.5","Y54":"0","Z54":"0","AA54":"1890","AB54":"2362.5"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 1,890* | Nova Gradiška |
| Signed: 2025-03-13 | GRAD NOVA GRADIŠKA | Stručno usavršavanje Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD NOVA GRADIŠKA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- 25R0000114
- Procurement reference
- 1-2-1/25
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/550813
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 80522000 - Obrazovni seminari
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- OD: 13.03.2025 - DO: 31.12.2025
- EOJN contract identifier
- 550813
- Signing date
- 2025-03-13
- Explicit period start
- 2025-03-13
- Explicit period end
- 2025-12-31
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 337
- Amount including VAT
- 1,685
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 1,348
- Total as amended including VAT
- 1,685
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V137":"1348","W137":"337","X137":"1685","Y137":"0","Z137":"0","AA137":"1348","AB137":"1685"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 1,348* | Nova Gradiška |
| Signed: 2024-02-27 | GRAD NOVA GRADIŠKA | Stručno usavršavanje Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD NOVA GRADIŠKA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- 24R0000115
- Procurement reference
- 1-2-1/24
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/394569
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 80522000 - Obrazovni seminari
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- OD: 27.02.2024 - DO: 31.12.2024
- EOJN contract identifier
- 394569
- Signing date
- 2024-02-27
- Explicit period start
- 2024-02-27
- Explicit period end
- 2024-12-31
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2024-12-10
- VAT amount
- 106.25
- Amount including VAT
- 531.25
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 425
- Total as amended including VAT
- 531.25
- Published paid amount
- 531.25
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V422":"425","W422":"106.25","X422":"531.25","Y422":"0","Z422":"0","AA422":"425","AB422":"531.25","AE422":"531.25"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 425* | Nova Gradiška |
| Signed: 2024-05-20 | GRAD NOVA GRADIŠKA | Programi,licence,office Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD NOVA GRADIŠKA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- 24R0000268
- Procurement reference
- 56-2-56/24
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/419803
- Procurement category
- Robe
- CPV
- 48900000 - Razni programski paketi i računalni sustavi
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- OD: 20.05.2024 - DO: 31.12.2024
- EOJN contract identifier
- 419803
- Signing date
- 2024-05-20
- Explicit period start
- 2024-05-20
- Explicit period end
- 2024-12-31
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2024-06-11
- VAT amount
- 55.48
- Amount including VAT
- 277.41
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 221.93
- Total as amended including VAT
- 277.41
- Published paid amount
- 277.41
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V315":"221.93","W315":"55.48","X315":"277.41000000000003","Y315":"0","Z315":"0","AA315":"221.93","AB315":"277.41000000000003","AE315":"277.41000000000003"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 222* | Nova Gradiška |
| Signed: 2025-05-22 | GRAD NOVA GRADIŠKA | Održavanje računalnih programa-ostalo Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD NOVA GRADIŠKA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- LIBUSOFT CICOM d.o.o.
- Recipient type
- company
- Supplier OIB (as published)
- 14506572540
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- 25R0000283
- Procurement reference
- 30-2-30/25
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/593945
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 72267100 - Održavanje programske podrške za informacijsku tehnologiju
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- OD: 22.05.2025 - DO: 31.12.2025
- EOJN contract identifier
- 593945
- Signing date
- 2025-05-22
- Explicit period start
- 2025-05-22
- Explicit period end
- 2025-12-31
- Literal source status
- Ugovoren
- Delivery status
- contracted
- Published execution date
- Not stated
- VAT amount
- 33
- Amount including VAT
- 165
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 132
- Total as amended including VAT
- 165
- Published paid amount
- Not stated
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V96":"132","W96":"33","X96":"165","Y96":"0","Z96":"0","AA96":"132","AB96":"165"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 132* | Nova Gradiška |