| Paid: 2026-01-20 | OŠ "IVO LOLA RIBAR" LABIN | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ INSTITUTO FORMATIVO DI SANITA P.DELLA RI Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- OŠ "IVO LOLA RIBAR" LABIN
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ INSTITUTO FORMATIVO DI SANITA P.DELLA RI
- Recipient type
- institution
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ILR 1879-1732 - HRANA/VODSA/NEPOSREDAN DODIR
- Invoice number
- 2025500008732
- Recipient IBAN (as published)
- HR5124020061101132537
- Payment reference
- HR00 2025-500008732
- Invoice date
- 2025-12-31
- Due date
- 2026-01-15
- Recipient seat
- PULA
- Person type as published
- P
- Economic classification
- 323630
- Account name
- Laboratorijske usluge
- Organisational classification
- 500 03 10590 OSNOVNA ŠKOLA IVO LOLA RIBAR LABIN
- Programme / activity
- L01 5002A500003 Financiranje djelatnosti osnovnog školstva
- Funding source
- 5.1.001 5. POTPORE ZA DECENTRALIZIRANE FUNKCIJE OSNOVNOG OBRAZOVANJA
- Functional classification
- 0912 Osnovno obrazovanje
- Budget position
- R0711 Zdravstvene i veterinarske usluge
- Budget user
- OŠ "IVO LOLA RIBAR" LABIN
- Payment date
- 2026-01-20
- Amount as printed
- 21.90
- Currency evidence
- stated-by-source-row-field
- Source format
- otvorenigrad-isplate-json
| 21.90 € | Paid | Labin |
| Paid: 2026-03-10 | DOM ZA STARIJE OSOBE LABIN | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ INSTITUTO FORMATIVO DI SANITA P.DELLA RI Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- DOM ZA STARIJE OSOBE LABIN
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ INSTITUTO FORMATIVO DI SANITA P.DELLA RI
- Recipient type
- institution
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- DOM-Pregled djelatnika-sanitarna
- Invoice number
- 2026500000467
- Recipient IBAN (as published)
- HR5124020061101132537
- Payment reference
- HR00 2026-500000467
- Invoice date
- 2026-02-13
- Due date
- 2026-03-15
- Recipient seat
- PULA
- Person type as published
- P
- Economic classification
- 323630
- Account name
- Laboratorijske usluge
- Organisational classification
- 500 05 53994 DOM ZA STARIJE OSOBE LABIN
- Programme / activity
- L01 5011A500001 Socijalna zaštita starijih i nemoćnih osoba
- Funding source
- 1.1.001 1.OPĆI PRIHODI I PRIMICI
- Functional classification
- 1020 Starost
- Budget position
- R1100-60 Zdravstvene i veterinarske usluge
- Budget user
- DOM ZA STARIJE OSOBE LABIN
- Payment date
- 2026-03-10
- Amount as printed
- 21.90
- Currency evidence
- stated-by-source-row-field
- Source format
- otvorenigrad-isplate-json
| 21.90 € | Paid | Labin |
| Paid: 2026-03-10 | DOM ZA STARIJE OSOBE LABIN | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ INSTITUTO FORMATIVO DI SANITA P.DELLA RI Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- DOM ZA STARIJE OSOBE LABIN
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ INSTITUTO FORMATIVO DI SANITA P.DELLA RI
- Recipient type
- institution
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- DOM-Pregled djelatnika-sanitarna
- Invoice number
- 2026500000480
- Recipient IBAN (as published)
- HR5124020061101132537
- Payment reference
- HR00 2026-500000480
- Invoice date
- 2026-02-13
- Due date
- 2026-03-15
- Recipient seat
- PULA
- Person type as published
- P
- Economic classification
- 323630
- Account name
- Laboratorijske usluge
- Organisational classification
- 500 05 53994 DOM ZA STARIJE OSOBE LABIN
- Programme / activity
- L01 5011A500001 Socijalna zaštita starijih i nemoćnih osoba
- Funding source
- 1.1.001 1.OPĆI PRIHODI I PRIMICI
- Functional classification
- 1020 Starost
- Budget position
- R1100-60 Zdravstvene i veterinarske usluge
- Budget user
- DOM ZA STARIJE OSOBE LABIN
- Payment date
- 2026-03-10
- Amount as printed
- 21.90
- Currency evidence
- stated-by-source-row-field
- Source format
- otvorenigrad-isplate-json
| 21.90 € | Paid | Labin |
| Paid: 2026-06-18 | CENTAR "LIČE FARAGUNA" LABIN | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ INSTITUTO FORMATIVO DI SANITA P.DELLA RI Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- CENTAR "LIČE FARAGUNA" LABIN
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ INSTITUTO FORMATIVO DI SANITA P.DELLA RI
- Recipient type
- institution
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- CLF-202/0001732 PREGLED ZAPOSLENIKA
- Invoice number
- 2026500003665
- Recipient IBAN (as published)
- HR5124020061101132537
- Payment reference
- HR00 2026-500003665
- Invoice date
- 2026-05-29
- Due date
- 2026-06-13
- Recipient seat
- PULA
- Person type as published
- P
- Economic classification
- 323610
- Account name
- Obvezni i preventivni zdravstveni pregledi zaposlenika
- Organisational classification
- 501 03 10645 Centar "Liče Faraguna " Labin
- Programme / activity
- L01 5002A500003 Financiranje djelatnosti osnovnog školstva
- Funding source
- 1.1.005 OPĆI PRIHODI - DECENTRALIZIRANA SREDSTVA OŠ
- Functional classification
- 0912 Osnovno obrazovanje
- Budget position
- R0775-2 Zdravstvene i veterinarske usluge
- Budget user
- CENTAR "LIČE FARAGUNA" LABIN
- Payment date
- 2026-06-18
- Amount as printed
- 21.90
- Currency evidence
- stated-by-source-row-field
- Source format
- otvorenigrad-isplate-json
| 21.90 € | Paid | Labin |
| Paid: 2026-06-11 | OŠ "IVO LOLA RIBAR" LABIN | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ INSTITUTO FORMATIVO DI SANITA P.DELLA RI Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- OŠ "IVO LOLA RIBAR" LABIN
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ INSTITUTO FORMATIVO DI SANITA P.DELLA RI
- Recipient type
- institution
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ILR 1004-1732 - HRANA/VODA, NEPOSREDAN DODIR - ZZJZ
- Invoice number
- 2026500003680
- Recipient IBAN (as published)
- HR5124020061101132537
- Payment reference
- HR00 2026-500003680
- Invoice date
- 2026-05-29
- Due date
- 2026-06-13
- Recipient seat
- PULA
- Person type as published
- P
- Economic classification
- 323630
- Account name
- Laboratorijske usluge
- Organisational classification
- 501 03 10590 Osnovna škola "Ivo Lola Ribar" Labin
- Programme / activity
- L01 5002A500004 Produženi boravak
- Funding source
- 4.9.000002 4.PRIHODI ZA POSEBNE NAMJENE-REZULTAT
- Functional classification
- 0912 Osnovno obrazovanje
- Budget position
- R0744-7 Zdravstvene i veterinarske usluge
- Budget user
- OŠ "IVO LOLA RIBAR" LABIN
- Payment date
- 2026-06-11
- Amount as printed
- 21.90
- Currency evidence
- stated-by-source-row-field
- Source format
- otvorenigrad-isplate-json
| 21.90 € | Paid | Labin |
| Paid: 2026-07-23 | DOM ZA STARIJE OSOBE LABIN | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ INSTITUTO FORMATIVO DI SANITA P.DELLA RI Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- DOM ZA STARIJE OSOBE LABIN
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ INSTITUTO FORMATIVO DI SANITA P.DELLA RI
- Recipient type
- institution
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- DOM-Laboratorijske usluge
- Invoice number
- 2026500004797
- Recipient IBAN (as published)
- HR5124020061101132537
- Payment reference
- HR00 2026-500004797
- Invoice date
- 2026-07-06
- Due date
- 2026-08-05
- Recipient seat
- PULA
- Person type as published
- P
- Economic classification
- 323630
- Account name
- Laboratorijske usluge
- Organisational classification
- 501 05 53994 Dom za starije osobe Labin
- Programme / activity
- L01 5011A500001 Socijalna zaštita starijih i nemoćnih osoba
- Funding source
- 4.9.000001 4.PRIHODI ZA POSEBNE NAMJENE - PRIHODI KORISNIKA
- Functional classification
- 1020 Starost
- Budget position
- R1100-67 Zdravstvene i veterinarske usluge
- Budget user
- DOM ZA STARIJE OSOBE LABIN
- Payment date
- 2026-07-23
- Amount as printed
- 21.90
- Currency evidence
- stated-by-source-row-field
- Source format
- otvorenigrad-isplate-json
| 21.90 € | Paid | Labin |
| Paid: 2026-08-25 | DOM ZA STARIJE OSOBE LABIN | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ INSTITUTO FORMATIVO DI SANITA P.DELLA RI Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- DOM ZA STARIJE OSOBE LABIN
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ INSTITUTO FORMATIVO DI SANITA P.DELLA RI
- Recipient type
- institution
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- DOM-Laboratorijske usluge
- Invoice number
- 2026500006419
- Recipient IBAN (as published)
- HR5124020061101132537
- Payment reference
- HR00 2026-500006419
- Invoice date
- 2026-07-31
- Due date
- 2026-08-30
- Recipient seat
- PULA
- Person type as published
- P
- Economic classification
- 323630
- Account name
- Laboratorijske usluge
- Organisational classification
- 501 05 53994 Dom za starije osobe Labin
- Programme / activity
- L01 5011A500001 Socijalna zaštita starijih i nemoćnih osoba
- Funding source
- 4.9.000001 4.PRIHODI ZA POSEBNE NAMJENE - PRIHODI KORISNIKA
- Functional classification
- 1020 Starost
- Budget position
- R1100-67 Zdravstvene i veterinarske usluge
- Budget user
- DOM ZA STARIJE OSOBE LABIN
- Payment date
- 2026-08-25
- Amount as printed
- 21.90
- Currency evidence
- stated-by-source-row-field
- Source format
- otvorenigrad-isplate-json
| 21.90 € | Paid | Labin |
| Paid: 2026-09-15 | DOM ZA STARIJE OSOBE LABIN | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ INSTITUTO FORMATIVO DI SANITA P.DELLA RI Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- DOM ZA STARIJE OSOBE LABIN
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ INSTITUTO FORMATIVO DI SANITA P.DELLA RI
- Recipient type
- institution
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- DOM-Sanitarna knjižica-pregled
- Invoice number
- 2026500007024
- Recipient IBAN (as published)
- HR5124020061101132537
- Payment reference
- HR00 2026-500007024
- Invoice date
- 2026-08-31
- Due date
- 2026-09-30
- Recipient seat
- PULA
- Person type as published
- P
- Economic classification
- 323630
- Account name
- Laboratorijske usluge
- Organisational classification
- 501 05 53994 Dom za starije osobe Labin
- Programme / activity
- L01 5011A500001 Socijalna zaštita starijih i nemoćnih osoba
- Funding source
- 4.9.000001 4.PRIHODI ZA POSEBNE NAMJENE - PRIHODI KORISNIKA
- Functional classification
- 1020 Starost
- Budget position
- R1100-67 Zdravstvene i veterinarske usluge
- Budget user
- DOM ZA STARIJE OSOBE LABIN
- Payment date
- 2026-09-15
- Amount as printed
- 21.90
- Currency evidence
- stated-by-source-row-field
- Source format
- otvorenigrad-isplate-json
| 21.90 € | Paid | Labin |
| Paid: 2026-06-30 | OŠ KAŠTANJER | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJE PULA Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- OŠ KAŠTANJER
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJE PULA
- Recipient type
- public-body
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- FD-545 NZZJZIŽ Uplata r ačuna za usluge dezinsekcije
- Invoice number
- 2026100004509
- Recipient IBAN (as published)
- HR5124020061101132537
- Payment reference
- HR00 2026-100004509
- Invoice date
- 2026-06-19
- Due date
- 2026-07-19
- Recipient seat
- PULA
- Person type as published
- P
- Economic classification
- 323490
- Account name
- Ostale komunalne usluge
- Organisational classification
- 106 02 10934 OŠ KAŠTANJER PULA
- Programme / activity
- A12 4002A402001 Decentralizirane funkcije osnovnoškolskog obrazovanja
- Funding source
- 5.0.112 DECENTRALIZIRANA SREDSTVA OŠ
- Functional classification
- 0912 Osnovno obrazovanje
- Budget position
- R1561 Komunalne usluge
- Budget user
- OŠ KAŠTANJER
- Payment date
- 2026-06-30
- Amount as printed
- 18.75
- Currency evidence
- stated-by-source-row-field
- Source format
- otvorenigrad-isplate-json
| 18.75 € | Paid | Pula - Pola |
| Paid: 2024-01-12 | OŠ STOJA | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ PULA Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- OŠ STOJA
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ PULA
- Recipient type
- institution
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- 825/23 - 03 - ANALIZA H RANE JELA - OŠ STOJA
- Invoice number
- 2023100008778
- Recipient IBAN (as published)
- HR5124020061101132537
- Payment reference
- HR00 2023-100008778
- Invoice date
- 2023-12-28
- Due date
- 2024-01-27
- Recipient seat
- PULA
- Person type as published
- P
- Economic classification
- 323630
- Account name
- Laboratorijske usluge
- Budget user
- OŠ STOJA
- Payment date
- 2024-01-12
- Amount as printed
- 12.45
- Currency evidence
- stated-by-source-row-field
- Source format
- otvorenigrad-isplate-json
| 12.45 € | Paid | Pula - Pola |
| 05/2026 | 08660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbi | Uredski materijal i ostali materijalni rashodi Record details - Domain
- payments
- Recipient
- ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE Ž UPANIJE
- Recipient type
- institution
- Recipient OIB
- 90629578695
- Recipient seat
- Pula
- Payer
- 08660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbi
- Responsible budget user
- 086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
- Funding source
- 11-Opći prihodi i primici
- Subprogramme
- A734190-SKRB ZA DJECU I MLADEŽ S POREMEĆAJIMA U PONAŠANJU
- Expense code
- 3221
- Expense type
- Uredski materijal i ostali materijalni rashodi
| 8.00 € | Paid | Ministarstvo financija — Državna riznica |
| Paid: 2024-12-12 | DNEVNI CENTAR ZA REHABILITACIJU VERUDA | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ PULA Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- DNEVNI CENTAR ZA REHABILITACIJU VERUDA
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ PULA
- Recipient type
- institution
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ur 690 analiza sanitarn a
- Invoice number
- 2024500007718
- Recipient IBAN (as published)
- HR5124020061101132537
- Payment reference
- HR00 2024-500007718
- Invoice date
- 2024-11-29
- Due date
- 2024-12-29
- Recipient seat
- PULA
- Person type as published
- P
- Economic classification
- 323690
- Account name
- Ostale zdravstvene i veterinarske usluge
- Organisational classification
- 600 04 35011 DNEVNI CENTAR ZA REHABILITACIJU VERUDA PULA
- Programme / activity
- A16 4007A407003 Dnevni centar za rehabilitaciju Veruda - Pula
- Funding source
- 5.1.18 POMOĆI IZ GRAD.PR.ZA DNEVNI CENTAR ZA REH.VERUDA
- Functional classification
- 1070 Socijalna pomoć stanovništvu koje nije obuhvaćeno redovnim socijalnim programima
- Budget position
- R2720 Zdravstvene i veterinarske usluge
- Budget user
- DNEVNI CENTAR ZA REHABILITACIJU VERUDA
- Payment date
- 2024-12-12
- Amount as printed
- 7.72
- Currency evidence
- stated-by-source-row-field
- Source format
- otvorenigrad-isplate-json
| 7.72 € | Paid | Pula - Pola |
| 04/2026 | 08660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbi | Uredski materijal i ostali materijalni rashodi Record details - Domain
- payments
- Recipient
- ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE Ž UPANIJE
- Recipient type
- institution
- Recipient OIB
- 90629578695
- Recipient seat
- Pula
- Payer
- 08660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbi
- Responsible budget user
- 086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
- Funding source
- 11-Opći prihodi i primici
- Subprogramme
- A734190-SKRB ZA DJECU I MLADEŽ S POREMEĆAJIMA U PONAŠANJU
- Expense code
- 3221
- Expense type
- Uredski materijal i ostali materijalni rashodi
| 6.00 € | Paid | Ministarstvo financija — Državna riznica |
| Paid: 2024-12-12 | DNEVNI CENTAR ZA REHABILITACIJU VERUDA | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ PULA Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- DNEVNI CENTAR ZA REHABILITACIJU VERUDA
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO IŽ PULA
- Recipient type
- institution
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ur 680 analiza sanitarn a
- Invoice number
- 2024500007718
- Recipient IBAN (as published)
- HR5124020061101132537
- Payment reference
- HR00 2024-500007718
- Invoice date
- 2024-11-29
- Due date
- 2024-12-29
- Recipient seat
- PULA
- Person type as published
- P
- Economic classification
- 323690
- Account name
- Ostale zdravstvene i veterinarske usluge
- Organisational classification
- 600 04 35011 DNEVNI CENTAR ZA REHABILITACIJU VERUDA PULA
- Programme / activity
- A16 4007A407003 Dnevni centar za rehabilitaciju Veruda - Pula
- Funding source
- 5.1.08 POMOĆI IZ DRŽ.PR. ZA DNEVNI CENTAR ZA REH.VERUDA
- Functional classification
- 1070 Socijalna pomoć stanovništvu koje nije obuhvaćeno redovnim socijalnim programima
- Budget position
- R2695 Zdravstvene i veterinarske usluge
- Budget user
- DNEVNI CENTAR ZA REHABILITACIJU VERUDA
- Payment date
- 2024-12-12
- Amount as printed
- 5.52
- Currency evidence
- stated-by-source-row-field
- Source format
- otvorenigrad-isplate-json
| 5.52 € | Paid | Pula - Pola |
| 12/2025 | 04005-Ministarstvo unutarnjih poslova | Stručno usavršavanje zaposlenika Record details - Domain
- payments
- Recipient
- ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE Ž UPANIJE
- Recipient type
- institution
- Recipient OIB
- 90629578695
- Recipient seat
- Pula
- Payer
- 04005-Ministarstvo unutarnjih poslova
- Responsible budget user
- 040-MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
- Funding source
- 11-Opći prihodi i primici
- Subprogramme
- A553131-ADMINISTRACIJA I UPRAVLJANJE
- Expense code
- 3213
- Expense type
- Stručno usavršavanje zaposlenika
| 5.31 € | Paid | Ministarstvo financija — Državna riznica |
| 10/2025 | 08660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbi | Uredski materijal i ostali materijalni rashodi Record details - Domain
- payments
- Recipient
- ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE Ž UPANIJE
- Recipient type
- institution
- Recipient OIB
- 90629578695
- Recipient seat
- Pula
- Payer
- 08660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbi
- Responsible budget user
- 086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
- Funding source
- 11-Opći prihodi i primici
- Subprogramme
- A734190-SKRB ZA DJECU I MLADEŽ S POREMEĆAJIMA U PONAŠANJU
- Expense code
- 3221
- Expense type
- Uredski materijal i ostali materijalni rashodi
| 4.00 € | Paid | Ministarstvo financija — Državna riznica |
| 11/2025 | 08660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbi | Uredski materijal i ostali materijalni rashodi Record details - Domain
- payments
- Recipient
- ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE Ž UPANIJE
- Recipient type
- institution
- Recipient OIB
- 90629578695
- Recipient seat
- Pula
- Payer
- 08660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbi
- Responsible budget user
- 086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
- Funding source
- 11-Opći prihodi i primici
- Subprogramme
- A734190-SKRB ZA DJECU I MLADEŽ S POREMEĆAJIMA U PONAŠANJU
- Expense code
- 3221
- Expense type
- Uredski materijal i ostali materijalni rashodi
| 2.00 € | Paid | Ministarstvo financija — Državna riznica |
| 06/2026 | 08660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbi | Uredski materijal i ostali materijalni rashodi Record details - Domain
- payments
- Recipient
- ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE Ž UPANIJE
- Recipient type
- institution
- Recipient OIB
- 90629578695
- Recipient seat
- Pula
- Payer
- 08660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbi
- Responsible budget user
- 086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
- Funding source
- 11-Opći prihodi i primici
- Subprogramme
- A734190-SKRB ZA DJECU I MLADEŽ S POREMEĆAJIMA U PONAŠANJU
- Expense code
- 3221
- Expense type
- Uredski materijal i ostali materijalni rashodi
| 2.00 € | Paid | Ministarstvo financija — Državna riznica |
| 08/2026 | 08660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbi | Uredski materijal i ostali materijalni rashodi Record details - Domain
- payments
- Recipient
- ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE Ž UPANIJE
- Recipient type
- institution
- Recipient OIB
- 90629578695
- Recipient seat
- Pula
- Payer
- 08660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbi
- Responsible budget user
- 086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
- Funding source
- 11-Opći prihodi i primici
- Subprogramme
- A734190-SKRB ZA DJECU I MLADEŽ S POREMEĆAJIMA U PONAŠANJU
- Expense code
- 3221
- Expense type
- Uredski materijal i ostali materijalni rashodi
| 2.00 € | Paid | Ministarstvo financija — Državna riznica |
| Paid: 2026-07-31 | GRAD ROVINJ – ROVIGNO | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- GRAD ROVINJ – ROVIGNO
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ
- Recipient type
- public-body
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ULAZNI RAČUN 261518
- Economic classification
- 3234
- Account name
- Komunalne usluge
- Breakdown equals amount
- Yes
- Payment date
- 2026-07-31
- Amount as printed
- 5.531,25
- Currency evidence
- not-printed-on-page
- Source format
- zio-isplate-grid
| 5,531* | Paid | Rovinj - Rovigno |
| Paid: 2026-02-02 | GRAD ROVINJ – ROVIGNO | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- GRAD ROVINJ – ROVIGNO
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ
- Recipient type
- public-body
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ULAZNI RAČUN 250289
- Economic classification
- 3234
- Account name
- Komunalne usluge
- Breakdown equals amount
- Yes
- Payment date
- 2026-02-02
- Amount as printed
- 5.531,24
- Currency evidence
- not-printed-on-page
- Source format
- zio-isplate-grid
| 5,531* | Paid | Rovinj - Rovigno |
| Paid: 2026-05-04 | GRAD ROVINJ – ROVIGNO | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- GRAD ROVINJ – ROVIGNO
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ
- Recipient type
- public-body
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ULAZNI RAČUN 260747
- Economic classification
- 3236
- Account name
- Zdravstvene i veterinarske usluge
- Breakdown equals amount
- Yes
- Payment date
- 2026-05-04
- Amount as printed
- 4.034,06
- Currency evidence
- not-printed-on-page
- Source format
- zio-isplate-grid
| 4,034* | Paid | Rovinj - Rovigno |
| Paid: 2026-07-23 | GRAD ROVINJ – ROVIGNO | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- GRAD ROVINJ – ROVIGNO
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ
- Recipient type
- public-body
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ULAZNI RAČUN 261605
- Economic classification
- 3236
- Account name
- Zdravstvene i veterinarske usluge
- Breakdown equals amount
- Yes
- Payment date
- 2026-07-23
- Amount as printed
- 4.034,05
- Currency evidence
- not-printed-on-page
- Source format
- zio-isplate-grid
| 4,034* | Paid | Rovinj - Rovigno |
| Paid: 2026-02-02 | GRAD ROVINJ – ROVIGNO | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- GRAD ROVINJ – ROVIGNO
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ
- Recipient type
- public-body
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ULAZNI RAČUN 250275
- Economic classification
- 3236
- Account name
- Zdravstvene i veterinarske usluge
- Breakdown equals amount
- Yes
- Payment date
- 2026-02-02
- Amount as printed
- 3.268,75
- Currency evidence
- not-printed-on-page
- Source format
- zio-isplate-grid
| 3,269* | Paid | Rovinj - Rovigno |
| Paid: 2026-08-26 | GRAD ROVINJ – ROVIGNO | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- GRAD ROVINJ – ROVIGNO
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ
- Recipient type
- public-body
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ULAZNI RAČUN 261809
- Economic classification
- 3236
- Account name
- Zdravstvene i veterinarske usluge
- Breakdown equals amount
- Yes
- Payment date
- 2026-08-26
- Amount as printed
- 1.950,00
- Currency evidence
- not-printed-on-page
- Source format
- zio-isplate-grid
| 1,950* | Paid | Rovinj - Rovigno |
| Paid: 2026-02-02 | GRAD ROVINJ – ROVIGNO | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- GRAD ROVINJ – ROVIGNO
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ
- Recipient type
- public-body
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ULAZNI RAČUN 250274
- Economic classification
- 3237
- Account name
- Intelektualne i osobne usluge
- Breakdown equals amount
- Yes
- Payment date
- 2026-02-02
- Amount as printed
- 1.875,00
- Currency evidence
- not-printed-on-page
- Source format
- zio-isplate-grid
| 1,875* | Paid | Rovinj - Rovigno |
| Paid: 2026-02-02 | GRAD ROVINJ – ROVIGNO | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- GRAD ROVINJ – ROVIGNO
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ
- Recipient type
- public-body
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ULAZNI RAČUN 250285
- Economic classification
- 3236
- Account name
- Zdravstvene i veterinarske usluge
- Breakdown equals amount
- Yes
- Payment date
- 2026-02-02
- Amount as printed
- 1.750,00
- Currency evidence
- not-printed-on-page
- Source format
- zio-isplate-grid
| 1,750* | Paid | Rovinj - Rovigno |
| Paid: 2026-07-29 | GRAD ROVINJ – ROVIGNO | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- GRAD ROVINJ – ROVIGNO
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ
- Recipient type
- public-body
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ULAZNI RAČUN 261653
- Economic classification
- 3236
- Account name
- Zdravstvene i veterinarske usluge
- Breakdown equals amount
- Yes
- Payment date
- 2026-07-29
- Amount as printed
- 1.485,00
- Currency evidence
- not-printed-on-page
- Source format
- zio-isplate-grid
| 1,485* | Paid | Rovinj - Rovigno |
| Paid: 2026-02-03 | GRAD ROVINJ – ROVIGNO | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- GRAD ROVINJ – ROVIGNO
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ
- Recipient type
- public-body
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ULAZNI RAČUN 250305
- Economic classification
- 3236
- Account name
- Zdravstvene i veterinarske usluge
- Breakdown equals amount
- Yes
- Payment date
- 2026-02-03
- Amount as printed
- 1.325,00
- Currency evidence
- not-printed-on-page
- Source format
- zio-isplate-grid
| 1,325* | Paid | Rovinj - Rovigno |
| Paid: 2026-07-23 | GRAD ROVINJ – ROVIGNO | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- GRAD ROVINJ – ROVIGNO
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ
- Recipient type
- public-body
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ULAZNI RAČUN 261436
- Economic classification
- 3236
- Account name
- Zdravstvene i veterinarske usluge
- Breakdown equals amount
- Yes
- Payment date
- 2026-07-23
- Amount as printed
- 1.137,50
- Currency evidence
- not-printed-on-page
- Source format
- zio-isplate-grid
| 1,138* | Paid | Rovinj - Rovigno |
| Paid: 2026-07-23 | GRAD ROVINJ – ROVIGNO | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- GRAD ROVINJ – ROVIGNO
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ
- Recipient type
- public-body
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ULAZNI RAČUN 261435
- Economic classification
- 3236
- Account name
- Zdravstvene i veterinarske usluge
- Breakdown equals amount
- Yes
- Payment date
- 2026-07-23
- Amount as printed
- 1.137,50
- Currency evidence
- not-printed-on-page
- Source format
- zio-isplate-grid
| 1,138* | Paid | Rovinj - Rovigno |
| Paid: 2026-07-20 | GRAD ROVINJ – ROVIGNO | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- GRAD ROVINJ – ROVIGNO
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ
- Recipient type
- public-body
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ULAZNI RAČUN 261431
- Economic classification
- 3236
- Account name
- Zdravstvene i veterinarske usluge
- Breakdown equals amount
- Yes
- Payment date
- 2026-07-20
- Amount as printed
- 1.137,50
- Currency evidence
- not-printed-on-page
- Source format
- zio-isplate-grid
| 1,138* | Paid | Rovinj - Rovigno |
| Paid: 2026-08-25 | GRAD ROVINJ – ROVIGNO | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- GRAD ROVINJ – ROVIGNO
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ
- Recipient type
- public-body
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ULAZNI RAČUN 261800
- Economic classification
- 3236
- Account name
- Zdravstvene i veterinarske usluge
- Breakdown equals amount
- Yes
- Payment date
- 2026-08-25
- Amount as printed
- 1.137,50
- Currency evidence
- not-printed-on-page
- Source format
- zio-isplate-grid
| 1,138* | Paid | Rovinj - Rovigno |
| Paid: 2026-08-07 | GRAD ROVINJ – ROVIGNO | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- GRAD ROVINJ – ROVIGNO
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ
- Recipient type
- public-body
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ULAZNI RAČUN 261652
- Economic classification
- 3236
- Account name
- Zdravstvene i veterinarske usluge
- Breakdown equals amount
- Yes
- Payment date
- 2026-08-07
- Amount as printed
- 1.137,50
- Currency evidence
- not-printed-on-page
- Source format
- zio-isplate-grid
| 1,138* | Paid | Rovinj - Rovigno |
| Paid: 2026-09-28 | GRAD ROVINJ – ROVIGNO | NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ Record details - Domain
- payments
- Record type
- payment
- Payer
- GRAD ROVINJ – ROVIGNO
- Recipient
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJ
- Recipient type
- public-body
- Recipient OIB (as published)
- 90629578695
- Description
- ULAZNI RAČUN 262240
- Economic classification
- 3236
- Account name
- Zdravstvene i veterinarske usluge
- Breakdown equals amount
- Yes
- Payment date
- 2026-09-28
- Amount as printed
- 1.137,50
- Currency evidence
- not-printed-on-page
- Source format
- zio-isplate-grid
| 1,138* | Paid | Rovinj - Rovigno |
| Signed: 2024-12-02 | GRAD PULA - POLA | Mjerenje buke Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD PULA - POLA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJE-ISTITUTO FORMATIVO DI SANITÀ PUBBLICA DELLA REGIONE ISTRIANA
- Recipient type
- institution
- Supplier OIB (as published)
- 90629578695
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- KLASA: :351-01/23-01/718; URBROJ:2163-7-04-05-0515-24-44
- Procurement reference
- 217-24-JN
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/235025
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 90742300 - Usluge praćenja zagađenja bukom
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- 75 dana
- EOJN contract identifier
- 235025
- Signing date
- 2024-12-02
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2025-01-16
- VAT amount
- 1,625
- Amount including VAT
- 8,125
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 6,500
- Total as amended including VAT
- 8,125
- Published paid amount
- 8,125
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V238":"6500","W238":"1625","X238":"8125","Y238":"0","Z238":"0","AA238":"6500","AB238":"8125","AE238":"8125"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 6,500* | Contracted | Pula - Pola |
| Signed: 2025-05-13 | GRAD PULA - POLA | Analiza kakvoće mora Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD PULA - POLA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJE-ISTITUTO FORMATIVO DI SANITÀ PUBBLICA DELLA REGIONE ISTRIANA
- Recipient type
- institution
- Supplier OIB (as published)
- 90629578695
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- KLASA: 024-01/25-01/1 URBROJ: 2163-7-04-05-01-0341-25-169
- Procurement reference
- 48-25-JN
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/755863
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 71620000 - Usluge analize
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- 6 mjeseca
- EOJN contract identifier
- 755863
- Signing date
- 2025-05-13
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2025-09-30
- VAT amount
- 1,215
- Amount including VAT
- 6,075
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 4,860
- Total as amended including VAT
- 6,075
- Published paid amount
- 6,075
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V55":"4860","W55":"1215","X55":"6075","Y55":"0","Z55":"0","AA55":"4860","AB55":"6075","AE55":"6075"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 4,860* | Contracted | Pula - Pola |
| Signed: 2024-12-11 | GRAD LABIN | Analiza kvalitete prehrane Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD LABIN
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJE-ISTITUTO FORMATIVO DI SANITÀ PUBBLICA DELLA REGIONE ISTRIANA
- Recipient type
- institution
- Supplier OIB (as published)
- 90629578695
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- 24R0000842
- Procurement reference
- 04-24-64
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/262706
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 71620000 - Usluge analize
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- 12 mjeseca
- EOJN contract identifier
- 262706
- Signing date
- 2024-12-11
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2024-12-31
- VAT amount
- 1,042.79
- Amount including VAT
- 5,213.97
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 4,171.18
- Total as amended including VAT
- 5,213.97
- Published paid amount
- 5,213.97
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V16":"4171.18","W16":"1042.79","X16":"5213.97","Y16":"0","Z16":"0","AA16":"4171.18","AB16":"5213.97","AE16":"5213.97"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 4,171* | Contracted | Labin |
| Signed: 2024-05-15 | GRAD PULA - POLA | Analiza kakvoće mora Record details - Domain
- procurement
- Record type
- contract
- Buyer
- GRAD PULA - POLA
- Buyer basis
- buyer-column-names-government
- Supplier
- NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJE-ISTITUTO FORMATIVO DI SANITÀ PUBBLICA DELLA REGIONE ISTRIANA
- Recipient type
- institution
- Supplier OIB (as published)
- 90629578695
- Register layout family
- eojn-analytics-export
- Contract number
- KLASA: 351-01/24-01/311; URBROJ: 2163-7-01-01-0515-24-2
- Procurement reference
- 41-24-JN
- EOJN contract link
- https://eojn.hr/contract-eo/234660
- Procurement category
- Usluge
- CPV
- 71620000 - Usluge analize
- Procedure type
- Nabava izuzeta od primjene ZJN
- EU funded
- NE
- Published duration
- OD: 15.05.2024 - DO: 30.09.2024
- EOJN contract identifier
- 234660
- Signing date
- 2024-05-15
- Explicit period start
- 2024-05-15
- Explicit period end
- 2024-09-30
- Literal source status
- Izvršen
- Delivery status
- completed
- Published execution date
- 2024-09-30
- VAT amount
- 796.4
- Amount including VAT
- 3,982
- Amendment amount excluding VAT
- 0
- Amendment amount including VAT
- 0
- Total as amended excluding VAT
- 3,185.6
- Total as amended including VAT
- 3,982
- Published paid amount
- 3,982
- VAT basis
- excluding-vat
- Currency evidence
- not-stated-in-table
- Original numeric lexemes by cell
- {"V304":"3185.5999999999999","W304":"796.39999999999998","X304":"3982","Y304":"0","Z304":"0","AA304":"3185.5999999999999","AB304":"3982","AE304":"3982"}
- Actual payment transactions
- Not stated
- Aggregation rule
- original-amended-paid-are-not-additive
| 3,186* | Contracted | Pula - Pola |