Skip to content
Javni tragOur money. Our services. Public responsibility.
Site appearance
HR

Type not statedPayment recipientSupplier

HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA javno podu zeće

OIB 68419124305 ·also named in sources as HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA · HRT ZAGREB · more names: 20

Filters and order

8,815 records · largest amount first, within each status and currency

DateOther partyPurpose / titleAmountSource
Paid: 2025-07-15GračacHRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Gračac
Recipient
HRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Payment reference
HR99
Recipient place
ZAGREB
Person type as published
P
Economic classification
3295
Account name
Pristojbe i naknade
Payment date
2025-07-15
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Gračac
Paid: 2025-08-13GračacHRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Gračac
Recipient
HRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Payment reference
HR99
Recipient place
ZAGREB
Person type as published
P
Economic classification
3295
Account name
Pristojbe i naknade
Payment date
2025-08-13
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Gračac
Paid: 2025-09-16GračacHRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Gračac
Recipient
HRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Payment reference
HR99
Recipient place
ZAGREB
Person type as published
P
Economic classification
3295
Account name
Pristojbe i naknade
Payment date
2025-09-16
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Gračac
Paid: 2025-10-16GračacHRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Gračac
Recipient
HRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Payment reference
HR99
Recipient place
ZAGREB
Person type as published
P
Economic classification
3295
Account name
Pristojbe i naknade
Payment date
2025-10-16
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Gračac
Paid: 2025-11-19GračacHRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Gračac
Recipient
HRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Payment reference
HR99
Recipient place
ZAGREB
Person type as published
P
Economic classification
3295
Account name
Pristojbe i naknade
Payment date
2025-11-19
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Gračac
Paid: 2025-12-16GračacHRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Gračac
Recipient
HRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Payment reference
HR99
Recipient place
ZAGREB
Person type as published
P
Economic classification
3295
Account name
Pristojbe i naknade
Payment date
2025-12-16
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Gračac
Paid: 2025-07-04OgulinHRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Ogulin
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Description
Mjesečna pristojba za 6/2025, RADIO - U PRIJEVOZNOM SREDSTVU 25/0001051
Invoice number
4047712594-202506-2
Recipient IBAN (as published)
HR6223600001500016178
Payment reference
HR01 4047712594-202506-2
Invoice date
2025-06-01
Due date
2025-06-30
Recipient place
10000 Zagreb
Person type as published
P
Economic classification
232330
Account name
Usluge promidžbe i informiranja
Organisational classification
001 01 GRADSKA IZVRŠNA I PREDSTAVNIČKA TIJELA
Programme / activity
A01 1000A100001 REDOVNA DJELATNOST UREDA GRADONAČELNIKA
Funding source
1.1. Opći prihodi i primici proračuna
Functional classification
0111 Izvršna i zakonodavna tijela
Budget position
R010 Usluge promidžbe i informiranja
Payment date
2025-07-04
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Ogulin
Paid: 2025-08-21OgulinHRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Ogulin
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Description
Mjesečna pristojba za 8/2025 - radio u prijevoznom srestvu 25/0001463
Invoice number
4047712594-202508-9
Recipient IBAN (as published)
HR6223600001500016178
Payment reference
HR01 4047712594-202508-9
Invoice date
2025-08-01
Due date
2025-08-31
Recipient place
10000 Zagreb
Person type as published
P
Economic classification
232330
Account name
Usluge promidžbe i informiranja
Organisational classification
001 01 GRADSKA IZVRŠNA I PREDSTAVNIČKA TIJELA
Programme / activity
A01 1000A100001 REDOVNA DJELATNOST UREDA GRADONAČELNIKA
Funding source
1.1. Opći prihodi i primici proračuna
Functional classification
0111 Izvršna i zakonodavna tijela
Budget position
R010 Usluge promidžbe i informiranja
Payment date
2025-08-21
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Ogulin
Paid: 2025-08-07OgulinHRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Ogulin
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Description
Mjesečna pristojba za 7/2025 25/0001187
Invoice number
4047712594-202507-0
Recipient IBAN (as published)
HR6223600001500016178
Payment reference
HR01 4047712594-202507-0
Invoice date
2025-07-01
Due date
2025-07-31
Recipient place
10000 Zagreb
Person type as published
P
Economic classification
232330
Account name
Usluge promidžbe i informiranja
Organisational classification
001 01 GRADSKA IZVRŠNA I PREDSTAVNIČKA TIJELA
Programme / activity
A01 1000A100001 REDOVNA DJELATNOST UREDA GRADONAČELNIKA
Funding source
1.1. Opći prihodi i primici proračuna
Functional classification
0111 Izvršna i zakonodavna tijela
Budget position
R010 Usluge promidžbe i informiranja
Payment date
2025-08-07
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Ogulin
Paid: 2025-10-01OgulinHRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Ogulin
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Description
Mjesečna pristojbaza radio za 9/2025 25/0001840
Invoice number
4047712594-202509-7
Recipient IBAN (as published)
HR6223600001500016178
Payment reference
HR01 4047712594-202509-7
Invoice date
2025-09-01
Due date
2025-09-30
Recipient place
10000 Zagreb
Person type as published
P
Economic classification
232330
Account name
Usluge promidžbe i informiranja
Organisational classification
001 01 GRADSKA IZVRŠNA I PREDSTAVNIČKA TIJELA
Programme / activity
A01 1000A100001 REDOVNA DJELATNOST UREDA GRADONAČELNIKA
Funding source
1.1. Opći prihodi i primici proračuna
Functional classification
0111 Izvršna i zakonodavna tijela
Budget position
R010 Usluge promidžbe i informiranja
Payment date
2025-10-01
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Ogulin
Paid: 2025-11-04OgulinHRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Ogulin
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Description
Mjesečna pristojba za 10/2025, RADIO - U PRIJEVOZNOM SREDSTV 25/0001981
Invoice number
4047712594-202510-0
Recipient IBAN (as published)
HR6223600001500016178
Payment reference
HR01 4047712594-202510-0
Invoice date
2025-10-01
Due date
2025-10-31
Recipient place
10000 Zagreb
Person type as published
P
Economic classification
232330
Account name
Usluge promidžbe i informiranja
Organisational classification
001 01 GRADSKA IZVRŠNA I PREDSTAVNIČKA TIJELA
Programme / activity
A01 1000A100001 REDOVNA DJELATNOST UREDA GRADONAČELNIKA
Funding source
1.1. Opći prihodi i primici proračuna
Functional classification
0111 Izvršna i zakonodavna tijela
Budget position
R010 Usluge promidžbe i informiranja
Payment date
2025-11-04
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Ogulin
Paid: 2025-12-19OgulinHRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Ogulin
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Description
Mjesečna pristojba za 12/2025, rok uplate: 2025-12-31 25/0002359
Invoice number
4047712594-202512-7
Recipient IBAN (as published)
HR6223600001500016178
Payment reference
HR01 4047712594-202512-7
Invoice date
2025-12-01
Due date
2025-12-31
Recipient place
10000 Zagreb
Person type as published
P
Economic classification
232330
Account name
Usluge promidžbe i informiranja
Organisational classification
001 01 GRADSKA IZVRŠNA I PREDSTAVNIČKA TIJELA
Programme / activity
A01 1000A100001 REDOVNA DJELATNOST UREDA GRADONAČELNIKA
Funding source
1.1. Opći prihodi i primici proračuna
Functional classification
0111 Izvršna i zakonodavna tijela
Budget position
R010 Usluge promidžbe i informiranja
Payment date
2025-12-19
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Ogulin
Paid: 2025-12-12OgulinHRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Ogulin
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Description
Mjesečna pristojba za 11/2025, Radio u prijevoznom sredstvu 25/0002174
Invoice number
4047712594-202511-9
Recipient IBAN (as published)
HR6223600001500016178
Payment reference
HR01 4047712594-202511-9
Invoice date
2025-11-01
Due date
2025-11-30
Recipient place
10000 Zagreb
Person type as published
P
Economic classification
232330
Account name
Usluge promidžbe i informiranja
Organisational classification
001 01 GRADSKA IZVRŠNA I PREDSTAVNIČKA TIJELA
Programme / activity
A01 1000A100001 REDOVNA DJELATNOST UREDA GRADONAČELNIKA
Funding source
1.1. Opći prihodi i primici proračuna
Functional classification
0111 Izvršna i zakonodavna tijela
Budget position
R010 Usluge promidžbe i informiranja
Payment date
2025-12-12
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Ogulin
Paid: 2026-02-24GračacHRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Gračac
Recipient
HRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Payment reference
HR99
Recipient place
ZAGREB
Person type as published
P
Economic classification
3295
Account name
Pristojbe i naknade
Payment date
2026-02-24
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Gračac
Paid: 2026-02-05GračacHRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Gračac
Recipient
HRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Payment reference
HR99
Recipient place
ZAGREB
Person type as published
P
Economic classification
3295
Account name
Pristojbe i naknade
Payment date
2026-02-05
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Gračac
Paid: 2026-03-17GračacHRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Gračac
Recipient
HRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Payment reference
HR99
Recipient place
ZAGREB
Person type as published
P
Economic classification
3295
Account name
Pristojbe i naknade
Payment date
2026-03-17
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Gračac
Paid: 2026-04-20GračacHRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Gračac
Recipient
HRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Payment reference
HR99
Recipient place
ZAGREB
Person type as published
P
Economic classification
3295
Account name
Pristojbe i naknade
Payment date
2026-04-20
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Gračac
Paid: 2026-05-22GračacHRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Gračac
Recipient
HRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Payment reference
HR99
Recipient place
ZAGREB
Person type as published
P
Economic classification
3295
Account name
Pristojbe i naknade
Payment date
2026-05-22
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Gračac
Paid: 2026-02-23OgulinHRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Ogulin
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Description
Mjesečna pristojba za radio u prijevoznom sredstvu za 2/202 26/0000053
Invoice number
4047712594-202602-6
Recipient IBAN (as published)
HR6223600001500016178
Payment reference
HR01 4047712594-202602-6
Invoice date
2026-02-01
Due date
2026-02-28
Recipient place
10000 Zagreb
Person type as published
P
Economic classification
232330
Account name
Usluge promidžbe i informiranja
Organisational classification
001 01 GRADSKA IZVRŠNA I PREDSTAVNIČKA TIJELA
Programme / activity
A01 1000A100001 REDOVNA DJELATNOST UREDA GRADONAČELNIKA
Funding source
1.1. Opći prihodi i primici proračuna
Functional classification
0111 Izvršna i zakonodavna tijela
Budget position
R011 Usluge promidžbe i informiranja
Payment date
2026-02-23
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Ogulin
Paid: 2026-02-17OgulinHRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Ogulin
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Description
Mjesečna pristojba za radio u prijevoznom sredstvu za 1/202 26/0000007
Invoice number
4047712594-202601-8
Recipient IBAN (as published)
HR6223600001500016178
Payment reference
HR01 4047712594-202601-8
Invoice date
2026-01-01
Due date
2026-01-31
Recipient place
10000 Zagreb
Person type as published
P
Economic classification
232330
Account name
Usluge promidžbe i informiranja
Organisational classification
001 01 GRADSKA IZVRŠNA I PREDSTAVNIČKA TIJELA
Programme / activity
A01 1000A100001 REDOVNA DJELATNOST UREDA GRADONAČELNIKA
Funding source
1.1. Opći prihodi i primici proračuna
Functional classification
0111 Izvršna i zakonodavna tijela
Budget position
R011 Usluge promidžbe i informiranja
Payment date
2026-02-17
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Ogulin
Paid: 2026-03-18OgulinHRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Ogulin
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Description
Radio u prijevoznom sredstvu 26/0000240
Invoice number
4047712594-202603-4
Recipient IBAN (as published)
HR6223600001500016178
Payment reference
HR01 4047712594-202603-4
Invoice date
2026-03-01
Due date
2026-03-31
Recipient place
10000 Zagreb
Person type as published
P
Economic classification
232330
Account name
Usluge promidžbe i informiranja
Organisational classification
001 01 GRADSKA IZVRŠNA I PREDSTAVNIČKA TIJELA
Programme / activity
A01 1000A100001 REDOVNA DJELATNOST UREDA GRADONAČELNIKA
Funding source
1.1. Opći prihodi i primici proračuna
Functional classification
0111 Izvršna i zakonodavna tijela
Budget position
R011 Usluge promidžbe i informiranja
Payment date
2026-03-18
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Ogulin
Paid: 2026-04-14OgulinHRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Ogulin
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Description
Mjesečna pristojba za radio u prijevoznom sredstvu 4/2026 26/0000339
Invoice number
4047712594-202604-2
Recipient IBAN (as published)
HR6223600001500016178
Payment reference
HR01 4047712594-202604-2
Invoice date
2026-04-01
Due date
2026-04-30
Recipient place
10000 Zagreb
Person type as published
P
Economic classification
232330
Account name
Usluge promidžbe i informiranja
Organisational classification
001 01 GRADSKA IZVRŠNA I PREDSTAVNIČKA TIJELA
Programme / activity
A01 1000A100001 REDOVNA DJELATNOST UREDA GRADONAČELNIKA
Funding source
1.1. Opći prihodi i primici proračuna
Functional classification
0111 Izvršna i zakonodavna tijela
Budget position
R011 Usluge promidžbe i informiranja
Payment date
2026-04-14
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Ogulin
Paid: 2026-05-14OgulinHRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Ogulin
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Description
Radio u prijevoznom sredstvu 26/0000653
Invoice number
4047712594-202605-0
Recipient IBAN (as published)
HR6223600001500016178
Payment reference
HR01 4047712594-202605-0
Invoice date
2026-05-01
Due date
2026-05-31
Recipient place
10000 Zagreb
Person type as published
P
Economic classification
232330
Account name
Usluge promidžbe i informiranja
Organisational classification
001 01 GRADSKA IZVRŠNA I PREDSTAVNIČKA TIJELA
Programme / activity
A01 1000A100001 REDOVNA DJELATNOST UREDA GRADONAČELNIKA
Funding source
1.1. Opći prihodi i primici proračuna
Functional classification
0111 Izvršna i zakonodavna tijela
Budget position
R011 Usluge promidžbe i informiranja
Payment date
2026-05-14
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Ogulin
Paid: 2026-08-04GračacHRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Gračac
Recipient
HRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Payment reference
HR99
Recipient place
ZAGREB
Person type as published
P
Economic classification
3295
Account name
Pristojbe i naknade
Payment date
2026-08-04
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Gračac
Paid: 2026-08-04GračacHRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Gračac
Recipient
HRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Payment reference
HR99
Recipient place
ZAGREB
Person type as published
P
Economic classification
3295
Account name
Pristojbe i naknade
Payment date
2026-08-04
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Gračac
Paid: 2026-09-17GračacHRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Gračac
Recipient
HRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Payment reference
HR99
Recipient place
ZAGREB
Person type as published
P
Economic classification
3295
Account name
Pristojbe i naknade
Payment date
2026-09-17
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Gračac
Paid: 2026-09-04GračacHRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Gračac
Recipient
HRT - HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Payment reference
HR99
Recipient place
ZAGREB
Person type as published
P
Economic classification
3295
Account name
Pristojbe i naknade
Payment date
2026-09-04
Amount as printed
42.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.48 €Gračac
Paid: 2025-04-25OgulinHRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Ogulin
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Description
Mjesečna pristojba za 4/2025 25/0000584
Invoice number
4047712594-202504-6
Recipient IBAN (as published)
HR6223600001500016178
Payment reference
HR01 4047712594-202504-6
Invoice date
2025-04-01
Due date
2025-04-30
Recipient place
10000 Zagreb
Person type as published
P
Economic classification
232330
Account name
Usluge promidžbe i informiranja
Organisational classification
001 01 GRADSKA IZVRŠNA I PREDSTAVNIČKA TIJELA
Programme / activity
A01 1000A100001 REDOVNA DJELATNOST UREDA GRADONAČELNIKA
Funding source
1.1. Opći prihodi i primici proračuna
Functional classification
0111 Izvršna i zakonodavna tijela
Budget position
R010 Usluge promidžbe i informiranja
Payment date
2025-04-25
Amount as printed
42.20
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
42.20 €Ogulin
Paid: 03/202649147 - FESTIVAL OPATIJAHRT RADIO RIJEKA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
49147 - FESTIVAL OPATIJA
Recipient
HRT RADIO RIJEKA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Description
Potraživanja za pretporez kod obveznika poreza na dodanu vrijednost
Recipient place
RIJEKA
Economic classification
1242
Activity
A204007
Functional classification
0820
Payment month
2026-03
Amount as printed
40,89
Currency evidence
stated-by-source-page-script-eur
Source format
infoprojekt-transparentnost
40.89 €Opatija
Paid: 2025-04-14GRADSKO KAZALIŠTE ZORIN DOMHRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
GRADSKO KAZALIŠTE ZORIN DOM
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Description
GK ZD HRT
Invoice number
473/5300/1
Recipient IBAN (as published)
HR3723600001101236921
Payment reference
HR00 0090012789
Invoice date
2025-04-09
Due date
2025-04-24
Recipient place
ZAGREB
Person type as published
P
Economic classification
323990
Account name
Ostale nespomenute usluge
Organisational classification
008 03 03 GRADSKO KAZALIŠTE "ZORIN DOM" KARLOVAC
Programme / activity
A60 6004A600404 Programska djelatnost
Funding source
1.1. Opći prihodi i primici proračuna
Functional classification
0820 Službe kulture
Budget position
R1666 Rashodi za usluge
Budget user
GRADSKO KAZALIŠTE ZORIN DOM
Payment date
2025-04-14
Amount as printed
37.50
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
37.50 €Karlovac
Paid: 2025-09-29KINO EDISONHRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
KINO EDISON
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Description
KE - DHF
Invoice number
933/5300/1
Recipient IBAN (as published)
HR3723600001101236921
Payment reference
HR00 0090013239
Invoice date
2025-09-12
Due date
2025-09-27
Recipient place
ZAGREB
Person type as published
P
Economic classification
124210
Account name
Potraživanja za pretporez kod obveznika poreza na dodanu vrijednost
Organisational classification
007 03 01 KINO EDISON, MULTIMEDIJSKI CENTAR ZA KULTURNO-TURISTIČKE SADRŽAJE
Programme / activity
A60 6004A600404 Programska djelatnost
Funding source
4.7. Prihodi za posebne namjene - prihodi PK
Functional classification
0820 Službe kulture
Budget position
R0839 Rashodi za usluge
Breakdown by account
[["124210","Potraživanja za pretporez kod obveznika poreza na dodanu vrijednost","7.5"],["323990","Ostale nespomenute usluge","30"]]
Budget user
KINO EDISON
Payment date
2025-09-29
Amount as printed
37.50
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
37.50 €Karlovac
Paid: 2026-02-27KINO EDISONHRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
KINO EDISON
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Description
KE - PROGR.TR.
Invoice number
30-5300-1
Recipient IBAN (as published)
HR3723600001101236921
Payment reference
HR00 0013690
Invoice date
2026-01-30
Due date
2026-03-01
Recipient place
ZAGREB
Person type as published
P
Economic classification
124210
Account name
Potraživanja za pretporez kod obveznika poreza na dodanu vrijednost
Organisational classification
007 03 01 KINO EDISON, MULTIMEDIJSKI CENTAR ZA KULTURNO-TURISTIČKE SADRŽAJE
Programme / activity
A60 6004A600404 Programska djelatnost
Funding source
1.1. Opći prihodi i primici proračuna
Functional classification
0820 Službe kulture
Budget position
R0795 Rashodi za usluge
Breakdown by account
[["124210","Potraživanja za pretporez kod obveznika poreza na dodanu vrijednost","7.5"],["323990","Ostale nespomenute usluge","30"]]
Budget user
KINO EDISON
Payment date
2026-02-27
Amount as printed
37.50
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
37.50 €Karlovac
Paid: 2025-01-28DubrovnikHRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Dubrovnik
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Description
Plaćanje po računu
Invoice number
6-8100-1
Recipient IBAN (as published)
HR1723400091110113513
Payment reference
HR11 801461-81256-18133
Partner VAT id as printed
HR68419124305
Invoice date
2025-02-04
Due date
2025-04-04
Recipient place
ZAGREB-OZALJSKA
Person type as published
P
Economic classification
32339
Account name
Ostale usluge promidžbe i informiranja
Organisational classification
8-4 UPRAVNI ODJEL ZA OBRAZOVANJE, ŠPORT, SOCIJALNU SK-ŠPORT
Programme / activity
18060001 ADMINISTRACIJA I UPRAVLJANJE
Funding source
25 Vlastiti prihodi proračunskih korisnika
Functional classification
0810 Službe rekreacije i sporta
Budget position
00009775 Ostale usluge promidžbe i informiranja
Payment date
2025-01-28
Amount as printed
37.48
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
37.48 €Dubrovnik
Paid: 2024-12-05SplitHRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Split
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Payment reference
HR99
Recipient place
Zagreb
Person type as published
P
Economic classification
3233
Account name
Usluge promidžbe i informiranja
Payment date
2024-12-05
Amount as printed
34.84
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
34.84 €Split
08/202538655-Dom zdravlja Ministarstva unutarnjih poslova Republike HrvatskePristojbe i naknade
Record details
Domain
payments
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA javno podu zeće
Recipient type
not-stated
Recipient OIB
68419124305
Recipient place
Zagreb
Payer
38655-Dom zdravlja Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske
Responsible budget user
096-MINISTARSTVO ZDRAVSTVA
Funding source
43-Ostali prihodi za posebne namjene
Subprogramme
A898001-ADMINISTRACIJA I UPRAVLJANJE
Expense code
3295
Expense type
Pristojbe i naknade
34.00 €Ministarstvo financija — Državna riznica
05/202638655-Dom zdravlja Ministarstva unutarnjih poslova Republike HrvatskePristojbe i naknade
Record details
Domain
payments
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA javno podu zeće
Recipient type
not-stated
Recipient OIB
68419124305
Recipient place
Zagreb
Payer
38655-Dom zdravlja Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske
Responsible budget user
096-MINISTARSTVO ZDRAVSTVA
Funding source
31-Vlastiti prihodi
Subprogramme
A898001-ADMINISTRACIJA I UPRAVLJANJE
Expense code
3295
Expense type
Pristojbe i naknade
33.98 €Ministarstvo financija — Državna riznica
Paid: 2024-01-09Općina Kloštar PodravskiHrvatska radiotelevizija (HRT)
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Općina Kloštar Podravski
Recipient
Hrvatska radiotelevizija (HRT)
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Recipient place
Zagreb
Postcode
10000
Description
Opomena
Payment date
2024-01-09
Amount as printed
32.45
Currency evidence
stated-by-source-eur-column
Source format
proracun-hr-json
32.45 €Kloštar Podravski
Paid: 2024-01-15Općina Kloštar PodravskiHrvatska radiotelevizija (HRT)
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Općina Kloštar Podravski
Recipient
Hrvatska radiotelevizija (HRT)
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Recipient place
Zagreb
Postcode
10000
Description
7/23, 8/23, 9/23
Payment date
2024-01-15
Amount as printed
32.30
Currency evidence
stated-by-source-eur-column
Source format
proracun-hr-json
32.30 €Kloštar Podravski
Paid: 2024-09-05Općina Kloštar PodravskiHrvatska radiotelevizija (HRT)
Record details
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Općina Kloštar Podravski
Recipient
Hrvatska radiotelevizija (HRT)
Recipient type
not-stated
Recipient OIB (as published)
68419124305
Recipient place
Zagreb
Postcode
10000
Description
Račun 5,6,7/24
Payment date
2024-09-05
Amount as printed
32.19
Currency evidence
stated-by-source-eur-column
Source format
proracun-hr-json
32.19 €Kloštar Podravski
01/202508665-Hrvatski zavod za socijalni radUsluge telefona, interneta, pošte i prijevoza
Record details
Domain
payments
Recipient
HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA javno podu zeće
Recipient type
not-stated
Recipient OIB
68419124305
Recipient place
Zagreb
Payer
08665-Hrvatski zavod za socijalni rad
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A734161-ADMINISTRACIJA I UPRAVLJANJE HRVATSKOG ZAVODA ZA SOCIJALNI RAD
Expense code
3231
Expense type
Usluge telefona, interneta, pošte i prijevoza
31.86 €Ministarstvo financija — Državna riznica

* Currency not stated by the source; the amount is copied as published and is not assumed to be in euros.

Everything is copied from public bodies’ publications exactly as published and linked only by the OIB the source printed. The profile is not a rating, ranking or evidence of wrongdoing.

Corrections and objections