Skip to content
Javni tragOur money. Our services. Public responsibility.
Site appearance
HR

Appearance

Language

HRHrvatski

Natural personOfficial · asset declaration

Neš Sinožić

OIB 99503447773

Records
75
Years
2017–2026
Sources
1
How amounts are added

Each figure adds only records of the same role, stage and currency; contracted, allocated and paid are never added together, and declared asset values are never added at all.

Asset declaration· Općinski načelnik

Items the official declared to the Conflict of Interest Commission, each with its declaration date. Self-declared and not audited; values from different dates are never added up.

Opće informacije o obvezniku · 7
  • Opće informacije o obvezniku
    Details
    Zvanje
    magistar inženjer fitomedicine
  • Opće informacije o obvezniku
    Details
    Zvanje
    magistar inženjer fitomedicine
    Stranačka pripadnost
    Nisam član stranke
  • Opće informacije o obvezniku
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Ime
    Neš
    Prezime
    Sinožić
    Stručna sprema
    Sveučilišni Magistar
    Zvanje
    magistar inyenjer fitomedicine
    Stranačka pripadnost
    Istarski Demokratski Sabor
  • Podatci o bračnom drugu/životnom partneru/izvanbračnom drugu
    Details
    Stanje
    Izvanbračna zajednica
  • Podatci o bračnom drugu/životnom partneru/izvanbračnom drugu
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Stanje
    Neoženjen/Neudana
  • Podatci o prebivalištu
    Details
    Grad
    52474 Brtonigla
  • Podatci o boravištu
    Details
    Boravište postoji
    Ne postoji
Dužnost za koju se podnosi imovinska kartica · 7
  • Dužnost za koju se podnosi imovinska kartica
    Details
    Dužnost
    Općinski načelnik
  • Dužnost za koju se podnosi imovinska kartica
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Dužnost
    Zamjenik općinskog načelnika
    Tijelo/Pravna osoba obnašanja dužnosti
    Općina Brtonigla
  • Adresa obnašanja dužnosti
    Details
    Ulica
    Trg sv. Zenona
  • Adresa obnašanja dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Mjesto
    52474 Brtonigla
    Ulica
    trg sv. zenona
    Kućni broj
    1
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Datum početka mandata
    07/06/2021
    Predviđeni datum kraja mandata
    06/06/2025
    Način obnašanja dužnosti
    Profesionalno
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
    Datum početka mandata
    23/05/2025
    Predviđeni datum kraja mandata
    31/05/2029
    Način obnašanja dužnosti
    Profesionalno
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Telefon
    +38552774174
    Datum početka mandata
    29/05/2017
    Predviđeni datum kraja mandata
    29/05/2021
    Način obnašanja dužnosti
    Volonterski
Druga dužnost za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice · 1
  • Druga dužnost za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Details
    Postojanje druge javne dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Ne postoji
Druge javne dužnosti za koje ne postoji obveza podnošenja imovinske kartice · 1
  • Druge javne dužnosti za koje ne postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Details
    Druge javne dužnosti
    Ne postoji
Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata · 3
  • Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata
    Details
    Drugi poslovi tijekom obnašanja mandata
    Ne postoji
  • Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Drugi poslovi tijekom obnašanja mandata
    Postoji
  • Drugi posao tijekom obnašanja mandata
    Details
    Payer OIB printed in this item
    22738374612
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Radno mjesto
    voditelj podrucja u hortikulturi
    Naziv pravne osobe
    istraturist
    Sjedište pravne osobe / Mjesto
    52470 Umag
    Sjedište pravne osobe / Ulica
    jadranska
    Sjedište pravne osobe / Kućni broj
    66
    Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos
    16/03/2017
Podaci o poslovima koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koje je obnašao u prethodnom mandatu · 5
  • Podaci o poslovima koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koje je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Drugi poslovi koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Postoji
  • Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    OIB pravne osobe
    22738374612
  • Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Radno mjesto
    voditelj podrucja u hortikulturi
    Naziv pravne osobe
    istraturist
    Sjedište pravne osobe / Mjesto
    52470 Umag
    Sjedište pravne osobe / Ulica
    jadranska
    Sjedište pravne osobe / Kućni broj
    66
    Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos / na dužnost
    16/03/2017
    OIB pravne osobe
    22738374612
  • Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Radno mjesto
    stručni suradnik u hortikulturi
    Naziv pravne osobe
    Rezidencija Skiper d.o.o
    Sjedište pravne osobe / Mjesto
    52470 Umag
    Sjedište pravne osobe / Ulica
    Alberi
    Sjedište pravne osobe / Kućni broj
    300
    Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos / na dužnost
    01/11/2019
    Ostale informacije o poslu / Datum prestanka radnog odnosa / dužnosti
    06/06/2021
    OIB pravne osobe
    63608774426
  • Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Radno mjesto
    stručni suradnik u hortikulturi
    Naziv pravne osobe
    Rezidencija Skiper d.o.o
    Sjedište pravne osobe / Mjesto
    52470 Umag
    Sjedište pravne osobe / Ulica
    Alberi
    Sjedište pravne osobe / Kućni broj
    300
    Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos / na dužnost
    01/11/2019
    Ostale informacije o poslu / Datum prestanka radnog odnosa / dužnosti
    06/06/2021
    OIB pravne osobe
    63608774426
Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica · 7
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 15,311.78 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 2,032.12 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 10,599.54 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 1,406.73 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 3,782.06 EUR
    Details
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 2,600.52 EUR
    Details
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Volonterski (EUR) 1,000 EUR
    Details
Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca · 4
  • Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca
    Details
    Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca
    Ne postoji
  • Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca
    Postoji
  • Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 6,000 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    22738374612
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Isplatitelj
    istraturist
    Pravna osnova
    Od nesamostalnog rada
  • Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 796.34 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    22738374612
    Item shown as historical
    Yes
    Isplatitelj
    istraturist
    Pravna osnova
    Od nesamostalnog rada
Podatci o ostalim prihodima · 1
  • Podatci o ostalim prihodima
    Details
    Ostali prihod
    Ne postoji
Ostali podaci o bračnom drugu/izvanbračnom drugu/životnom partneru · 4
  • Iznos plaće bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera na godišnjoj razini po poslodavcu*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini
    Details
    Postoji zaposlenje
    Postoji
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 1,850 EUR
    Details
    Naziv poslodavca
    TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE BRTONIGLA
    Datum stupanja u radni odnos
    05/05/2015
    OIB poslodavca
    78379526960
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 1,300 EUR
    Details
    Naziv poslodavca
    TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE BRTONIGLA
    Datum stupanja u radni odnos
    05/05/2015
    OIB poslodavca
    78379526960
  • Drugi primitci bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera
    Details
    Drugi primitci bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera
    Ne postoji
Subvencije/donacije/poticaji/stipendije · 4
  • Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
    Details
    Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
    Postoji
  • Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
    Ne postoji
  • Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 10,000 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    99122235709
    Shown as a superseded value
    Yes
    Isplatitelj
    Agencija za plaćanja u poljoprivredi ribarstvu i ruralnom razvoju
    Vremenski raspon
    Na godišnjoj razini
    Vrsta
    Poticaj (potpora)
  • Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 1,327.23 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    99122235709
    Isplatitelj
    Agencija za plaćanja u poljoprivredi ribarstvu i ruralnom razvoju
    Vremenski raspon
    Na godišnjoj razini
    Vrsta
    Poticaj (potpora)
Podatci o obvezama · 9
  • Podatci o obvezama
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Obveze
    Ne postoji
  • Podatci o obvezama
    Details
    Obveze
    Postoji
  • Podatci o obvezama
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Obveze
    Postoji
  • Obveza
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    privredna banka zagreb
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 75,000 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Valuta duga
    HRK - Hrvatska Kuna
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2015
    Rok vraćanja u mjesecima
    36
    Ugovorena kamatna stopa
    9,55
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 9,954.21 currency not stated
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Valuta duga
    HRK - Hrvatska Kuna
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2015
    Rok vraćanja u mjesecima
    36
    Ugovorena kamatna stopa
    9,55
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 2,400 currency not stated
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Valuta duga
    HRK - Hrvatska Kuna
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2015
    Rok vraćanja u mjesecima
    36
    Ugovorena kamatna stopa
    9,55
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 14,000 EUR
    Details
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    PBZ
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2022
    Rok vraćanja u mjesecima
    60
    Ugovorena kamatna stopa
    4,69
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 262.21 EUR
    Details
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    PBZ
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2022
    Rok vraćanja u mjesecima
    60
    Ugovorena kamatna stopa
    4,69
Podatci o potraživanjima · 1
  • Podatci o potraživanjima
    Details
    Potraživanje
    Ne postoji
Podatci o nekretninama · 4
  • Podatci o nekretninama
    Details
    Nekretnine
    Postoji
  • Podatci o nekretninama
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Nekretnine
    Ne postoji
  • Podatci o nekretnini — Približna tržišna vrijednost u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 310,918 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vrsta nekretnine
    Građevinsko zemljište
    Država u kojoj se nalazi nekretnina
    Republika Hrvatska
    Mjesto
    Brtonigla
    Poštanski broj
    52474
    Mjerna jedinica površine
    m2 - metar kvadratni
    Površina
    830,00
    Katastarska općina
    Brtonigla
    Vrsta vlasništva
    Knjižno
    Oblik vlasništva
    Osobno
    Način stjecanja
    Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada
  • Podatci o nekretnini — Približna tržišna vrijednost u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 41,265.91 EUR
    Details
    Vrsta nekretnine
    Građevinsko zemljište
    Država u kojoj se nalazi nekretnina
    Republika Hrvatska
    Mjesto
    Brtonigla
    Poštanski broj
    52474
    Mjerna jedinica površine
    m2 - metar kvadratni
    Površina
    830,00
    Katastarska općina
    Brtonigla
    Vrsta vlasništva
    Knjižno
    Oblik vlasništva
    Osobno
    Način stjecanja
    Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada
Podatci o pokretninama koje se upisuju u javni registar · 4
  • Podatci o pokretninama koje se upisuju u javni registar
    Details
    Pokretnine
    Ne postoji
  • Podatci o pokretninama koje se upisuju u javni registar
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Pokretnine
    Postoji
  • Podatci o pokretnini — Vrijednost pokretnine u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 71,000 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Vrsta pokretnine
    Osobni automobil
    Marka/tip
    jeep
    Godina proizvodnje
    2005
    Oblik vlasništva
    Osobno
    Način stjecanja
    Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada
  • Podatci o pokretnini — Vrijednost pokretnine u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 9,423.32 EUR
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Vrsta pokretnine
    Osobni automobil
    Marka/tip
    jeep
    Godina proizvodnje
    2005
    Oblik vlasništva
    Osobno
    Način stjecanja
    Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada
Podatci o ostalim pokretninama pojedinačne vrijednosti veće od 3.981,68 EUR · 1
  • Podatci o ostalim pokretninama pojedinačne vrijednosti veće od 3.981,68 EUR
    Details
    Pokretnine veće vrijednosti
    Ne postoji
Poslovni udjeli, dionice i vrijednosni papiri, udjeli u društvima osoba te poslovni subjekti samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) · 3
  • Poslovni udjeli, dionice i vrijednosni papiri, udjeli u društvima osoba te poslovni subjekti samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti)
    Details
    Poslovni udjeli
    Postoji
  • Poslovni udjeli, dionice i vrijednosni papiri, udjeli u društvima osoba te poslovni subjekti samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti)
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Poslovni udjeli
    Ne postoji
  • Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti)
    Details
    Vrsta udjela
    Nositelj OPG-a
    Naziv poslovnog subjekta
    OPG Neš Sinožić
    Sjedište poslovnog subjekta
    Donji Srbani 133, Brtonigla
    Vlasnik/imatelj/nositelj
    Osobno
    Način stjecanja
    Nasljedstvom
    OIB poslovnog subjekta
    99503447773
Novčana kunska ili devizna štednja i kriptovalute · 6
  • Novčana kunska ili devizna štednja i kriptovalute
    Details
    Novčana kunska ili devizna štednja i kriptovalute
    Postoji
  • Podatci o štednji — Iznos 26,919.46 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Podatci o štednji — Iznos 3,572.77 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Podatci o štednji — Iznos 8,700 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Podatci o štednji — Iznos 3,700 currency not stated
    Details
  • Podatci o štednji — Iznos 8,000 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Valuta
    HRK - Hrvatska Kuna
    Valuta
    EUR - Euro
    Oblik vlasništva
    Osobno
    Način stjecanja
    Od primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada
Ostala članstva i funkcije obveznika u drugim pravnim osobama, udruženjima, udrugama i organizacijama · 1
  • Ostala članstva i funkcije obveznika u drugim pravnim osobama, udruženjima, udrugama i organizacijama
    Details
    Ostala članstva obveznika u drugim pravnim osobama, udruženjima, udrugama i oganizacijama
    Ne postoji
Djeca (opći podatak obveznika) · 2
  • Children (declarant status) — Podatci o djeci
    Details
    Child (pseudonym)
    Djeca (opći podatak obveznika)
    Declarant (parent) OIB
    99503447773
    Masked data
    minor
    Stanje
    Ima djece
  • Children (declarant status) — Podatci o djeci
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Child (pseudonym)
    Djeca (opći podatak obveznika)
    Declarant (parent) OIB
    99503447773
    Masked data
    minor
    Stanje
    Nema djece

Source: Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa

Everything is copied from public bodies’ publications exactly as published and linked only by the OIB the source printed. The profile is not a rating, ranking or evidence of wrongdoing.

Corrections and objections