Skip to content
Javni tragOur money. Our services. Public responsibility.
Site appearance
HR

Appearance

Language

HRHrvatski

Natural personOfficial · asset declaration

Ante Kujundžić

OIB 96226591059 ·also printed as OŠ Zmijavci

Records
132
Years
2017–2026
Sources
1
How amounts are added

Each figure adds only records of the same role, stage and currency; contracted, allocated and paid are never added together, and declared asset values are never added at all.

Asset declaration· Općinski načelnik, Općina Podbablje

Items the official declared to the Conflict of Interest Commission, each with its declaration date. Self-declared and not audited; values from different dates are never added up.

Opće informacije o obvezniku · 6
  • Opće informacije o obvezniku
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Ime
    Ante
    Prezime
    Kujundžić
    Stručna sprema
    VSS
    Zvanje
    profesor vjeronauka
    Stranačka pripadnost
    Nisam član stranke
  • Opće informacije o obvezniku
    Details
    Ime
    Ante
    Prezime
    Kujundžić
    Stručna sprema
    VSS
    Zvanje
    profesor vjeronauka
    Stranačka pripadnost
    Most Nezavisnih Lista
  • Podatci o bračnom drugu/životnom partneru/izvanbračnom drugu
    Details
    Stanje
    Oženjen/Udana
  • Podatci o prebivalištu
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Grad
    21262 Ivanbegovina
  • Podatci o prebivalištu
    Details
    Grad
    21263 Krivodol
  • Podatci o boravištu
    Details
    Boravište postoji
    Ne postoji
Dužnost za koju se podnosi imovinska kartica · 10
  • Dužnost za koju se podnosi imovinska kartica
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Dužnost
    Općinski načelnik
    Tijelo/Pravna osoba obnašanja dužnosti
    Općina Podbablje
  • Dužnost za koju se podnosi imovinska kartica
    Details
    Dužnost
    Zastupnik
    Tijelo/Pravna osoba obnašanja dužnosti
    Hrvatski sabor
  • Adresa obnašanja dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Mjesto
    21262 Drum
    Ulica
    Drum
    Kućni broj
    15
  • Adresa obnašanja dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Mjesto
    21262 Kamenmost
    Ulica
    Drum
    Kućni broj
    15
  • Adresa obnašanja dužnosti
    Details
    Mjesto
    10000 Zagreb
    Ulica
    Trg sv. Marka
    Kućni broj
    6
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Telefon
    +38521848064
    Datum početka mandata
    08/06/2017
    Predviđeni datum kraja mandata
    08/06/2020
    Način obnašanja dužnosti
    Volonterski
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Telefon
    +38521848064
    Datum početka mandata
    08/06/2017
    Predviđeni datum kraja mandata
    08/06/2021
    Način obnašanja dužnosti
    Volonterski
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Telefon
    +38514569222
    Datum početka mandata
    22/07/2020
    Predviđeni datum kraja mandata
    21/07/2024
    Način obnašanja dužnosti
    Profesionalno
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
    Telefon
    +38514569222
    Datum početka mandata
    16/05/2024
    Predviđeni datum kraja mandata
    16/05/2028
    Način obnašanja dužnosti
    Profesionalno
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Stvarni datum kraja mandata
    04/06/2021
Druga dužnost za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice · 9
  • Druga dužnost za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Postojanje druge javne dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Ne postoji
  • Druga dužnost za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Postojanje druge javne dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Postoji
    Dužnost
    Zastupnik
    Tijelo/Pravna osoba obnašanja dužnosti
    Hrvatski sabor
  • Druga dužnost za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Details
    Postojanje druge javne dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Ne postoji
    Dužnost
    Zastupnik
  • Adresa obnašanja dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Adresa obnašanja dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Mjesto
    10000 Zagreb
    Ulica
    Trg sv. Marka
    Kućni broj
    6
  • Adresa obnašanja dužnosti
    Details
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Telefon
    +38514569222
    Datum početka mandata
    22/07/2020
    Predviđeni datum kraja mandata
    21/07/2024
    Način obnašanja dužnosti
    Profesionalno
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
Druge javne dužnosti za koje ne postoji obveza podnošenja imovinske kartice · 3
  • Druge javne dužnosti za koje ne postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Druge javne dužnosti
    Postoji
  • Druge javne dužnosti za koje ne postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Details
    Druge javne dužnosti
    Ne postoji
  • Druga javna dužnost
    Details
    Payer OIB printed in this item
    96226591059
    Body where the duty is held
    Općina Podbablje
    Item shown as historical
    Yes
    Dužnost
    Ravnatelj
    Naziv pravne osobe
    OŠ Zmijavci
    Način obnašanja dužnosti
    Profesionalno
    Datum početka dužnosti
    01/09/2014
    Datum kraja dužnosti
    31/08/2019
    Adresa obnašanja dužnosti / Mjesto
    21266 Zmijavci
    Adresa obnašanja dužnosti / Ulica
    Dr. franje Tuđmana
    Adresa obnašanja dužnosti / Kućni broj
    189
    Ostale informacije o dužnosti / Telefon (službeni)
    +38521840163
Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata · 4
  • Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Drugi poslovi tijekom obnašanja mandata
    Ne postoji
  • Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Drugi poslovi tijekom obnašanja mandata
    Postoji
  • Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata
    Details
    Drugi poslovi tijekom obnašanja mandata
    Ne postoji
  • Drugi posao tijekom obnašanja mandata
    Details
    Payer OIB printed in this item
    20595920000
    Body where the duty is held
    Općina Podbablje
    Item shown as historical
    Yes
    Radno mjesto
    Ravnatelj
    Naziv pravne osobe
    OŠ Zmijavci
    Sjedište pravne osobe / Mjesto
    21266 Zmijavci
    Sjedište pravne osobe / Ulica
    Dr. Franje Tuđmana
    Sjedište pravne osobe / Kućni broj
    189
    Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos
    01/9/2006
Podaci o poslovima koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koje je obnašao u prethodnom mandatu · 6
  • Podaci o poslovima koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koje je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Drugi poslovi koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Postoji
  • Podaci o poslovima koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koje je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Drugi poslovi koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Ne postoji
  • Podaci o poslovima koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koje je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Drugi poslovi koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Postoji
  • Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Radno mjesto
    Ravnatelj
    Naziv pravne osobe
    OŠ Zmijavci
    Sjedište pravne osobe / Mjesto
    21266 Zmijavci
    Sjedište pravne osobe / Ulica
    Dr. Franje Tuđmana
    Sjedište pravne osobe / Kućni broj
    189
    Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos / na dužnost
    01/09/2006
    OIB pravne osobe
    96226591059
  • Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Radno mjesto
    Ravnatelj
    Naziv pravne osobe
    OŠ Zmijavci
    Sjedište pravne osobe / Mjesto
    21266 Zmijavci
    Sjedište pravne osobe / Ulica
    Dr. Franje Tuđmana
    Sjedište pravne osobe / Kućni broj
    189
    Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos / na dužnost
    01/09/2006
    Ostale informacije o poslu / Datum prestanka radnog odnosa / dužnosti
    21/07/2020
    OIB pravne osobe
    20595920000
  • Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Radno mjesto
    Načelnik
    Naziv pravne osobe
    Općina Podbablje
    Sjedište pravne osobe / Mjesto
    21262 Drum
    Sjedište pravne osobe / Ulica
    Drum
    Sjedište pravne osobe / Kućni broj
    15
    Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos / na dužnost
    08/06/2017
    Ostale informacije o poslu / Datum prestanka radnog odnosa / dužnosti
    08/06/2021
    OIB pravne osobe
    99326330899
Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica · 5
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Volonterski (EUR) 0 EUR
    Details
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 2,924.81 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 2,174.4 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 6,604.1 EUR
    Details
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 3,866.18 EUR
    Details
Primanja na mjesečnoj razini od druge dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice · 4
  • Primanja na mjesečnoj razini od druge dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice — Bruto iznos (EUR) 21,832.82 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od druge dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice — Neto iznos (EUR) 14,040.44 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od druge dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice — Bruto iznos (EUR) 22,037.82 EUR
    Details
  • Primanja na mjesečnoj razini od druge dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice — Neto iznos (EUR) 16,383.64 EUR
    Details
Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca · 6
  • Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca
    Ne postoji
  • Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca
    Postoji
  • Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca
    Details
    Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca
    Ne postoji
  • Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 8,270.18 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    20595920000
    Body where the duty is held
    Općina Podbablje
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Isplatitelj
    OŠ Zmijavci MZO
    Pravna osnova
    Od nesamostalnog rada
  • Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 9,270.18 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
  • Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 1,230.34 EUR
    Details
    Item shown as historical
    Yes
Podatci o ostalim prihodima · 11
  • Podatci o ostalim prihodima
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Ostali prihod
    Postoji
  • Podatci o ostalim prihodima
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Ostali prihod
    Ne postoji
  • Podatci o ostalim prihodima
    Details
    Ostali prihod
    Postoji
  • Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 8,200 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Pravna osnova
    Od nastavne djelatnosti
    Vremenski raspon
    Mjesečno
  • Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 1,088.33 EUR
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Pravna osnova
    Od nastavne djelatnosti
    Vremenski raspon
    Mjesečno
  • Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 2,500 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Pravna osnova
    Primici koji se ne smatraju dohotkom i primici na koje se ne plaća porez na dohodak
    Vremenski raspon
    Mjesečno
  • Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 1,500 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Pravna osnova
    Primici koji se ne smatraju dohotkom i primici na koje se ne plaća porez na dohodak
    Vremenski raspon
    Mjesečno
  • Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 199.08 EUR
    Details
    Pravna osnova
    Primici koji se ne smatraju dohotkom i primici na koje se ne plaća porez na dohodak
    Vremenski raspon
    Mjesečno
  • Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 132.72 EUR
    Details
    Pravna osnova
    Primici koji se ne smatraju dohotkom i primici na koje se ne plaća porez na dohodak
    Vremenski raspon
    Mjesečno
  • Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 38,715 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Pravna osnova
    Od imovine i imovinskih prava
    Vremenski raspon
    Na godišnjoj razini
  • Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 41,750.83 EUR
    Details
    Pravna osnova
    Od imovine i imovinskih prava
    Vremenski raspon
    Na godišnjoj razini
Ostali podaci o bračnom drugu/izvanbračnom drugu/životnom partneru · 12
  • Iznos plaće bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera na godišnjoj razini po poslodavcu*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini
    Details
    Postoji zaposlenje
    Postoji
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 10,000 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Naziv poslodavca
    Ekonomska škola Imotski
    Datum stupanja u radni odnos
    01/09/2014
    OIB poslodavca
    43013763489
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 59,000 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Naziv poslodavca
    Ekonomska škola Imotski
    Datum stupanja u radni odnos
    01/09/2014
    OIB poslodavca
    43013763489
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 107,311.32 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Naziv poslodavca
    Ekonomska škola Imotski
    Datum stupanja u radni odnos
    01/09/2014
    OIB poslodavca
    43013763489
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 75,607.32 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Naziv poslodavca
    Ekonomska škola Imotski
    Datum stupanja u radni odnos
    01/09/2014
    OIB poslodavca
    43013763489
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 2,664.49 EUR
    Details
    Naziv poslodavca
    Ekonomska škola Imotski
    Datum stupanja u radni odnos
    01/09/2014
    OIB poslodavca
    43013763489
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 1,583.75 EUR
    Details
    Naziv poslodavca
    Ekonomska škola Imotski
    Datum stupanja u radni odnos
    01/09/2014
    OIB poslodavca
    43013763489
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 10,613.69 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 1,408.59 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 7,348.46 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 975.25 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Drugi primitci bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera
    Details
    Drugi primitci bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera
    Ne postoji
Subvencije/donacije/poticaji/stipendije · 1
  • Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
    Details
    Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
    Ne postoji
Podatci o obvezama · 21
  • Podatci o obvezama
    Details
    Obveze
    Postoji
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 220,000 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    erstebanka
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2009
    Rok vraćanja u mjesecima
    180
    Ugovorena kamatna stopa
    6,82
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 3,850 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    erstebanka
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2009
    Rok vraćanja u mjesecima
    180
    Ugovorena kamatna stopa
    6,82
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 2,425 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    erstebanka
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2017
    Rok vraćanja u mjesecima
    120
    Ugovorena kamatna stopa
    6,88
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 433.68 EUR
    Details
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    erstebanka
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2017
    Rok vraćanja u mjesecima
    120
    Ugovorena kamatna stopa
    5,74
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 300,000 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    HPB
    Godina zaduženja
    2020
    Ugovorena kamatna stopa
    5,55
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 40,000 currency not stated
    Details
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    HPB
    Godina zaduženja
    2020
    Ugovorena kamatna stopa
    5,55
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 3,278.13 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    HPB
    Godina zaduženja
    2020
    Ugovorena kamatna stopa
    5,55
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 17,513.47 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vrsta obveze
    Drugo
    Nositelj obveze
    Osobno
    Druga obveza
    Leasing
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Porche Leasing
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2021
    Rok vraćanja u mjesecima
    48
    Ugovorena kamatna stopa
    6,53
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 359.91 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vrsta obveze
    Drugo
    Nositelj obveze
    Osobno
    Druga obveza
    Leasing
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Porche Leasing
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2021
    Rok vraćanja u mjesecima
    48
    Ugovorena kamatna stopa
    6,53
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 240,000 EUR
    Details
    Vrsta obveze
    Drugo
    Nositelj obveze
    Osobno
    Druga obveza
    Leasing
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Porche Leasing
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2023
    Rok vraćanja u mjesecima
    48
    Ugovorena kamatna stopa
    2,80
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 981.88 EUR
    Details
    Vrsta obveze
    Drugo
    Nositelj obveze
    Osobno
    Druga obveza
    Leasing
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Porche Leasing
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2023
    Rok vraćanja u mjesecima
    48
    Ugovorena kamatna stopa
    2,80
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 180,000 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Erste banka
    Godina zaduženja
    2022
    Rok vraćanja u mjesecima
    360
    Ugovorena kamatna stopa
    2,25
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 684.54 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Erste banka
    Godina zaduženja
    2022
    Rok vraćanja u mjesecima
    360
    Ugovorena kamatna stopa
    2,25
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 13,272.28 EUR
    Details
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Bračni drug
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    erste banka
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2022
    Rok vraćanja u mjesecima
    120
    Ugovorena kamatna stopa
    5,19
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 1,063 EUR
    Details
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Bračni drug
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    erste banka
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2022
    Rok vraćanja u mjesecima
    120
    Ugovorena kamatna stopa
    5,19
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 2,654.46 EUR
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Vrsta obveze
    Drugo
    Nositelj obveze
    Osobno, Bračni drug
    Druga obveza
    Posudba
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Mirko Erceg
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2022
    Rok vraćanja u mjesecima
    00
    Ugovorena kamatna stopa
    0,00
    Napomena
    Posudba od obiteljskog prijatelja kako bismo otplatili leasing za auto koji nam je bio preduvjet za podizanje stambenog kredita.
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 0 EUR
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Vrsta obveze
    Drugo
    Nositelj obveze
    Osobno, Bračni drug
    Druga obveza
    Posudba
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Mirko Erceg
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2022
    Rok vraćanja u mjesecima
    00
    Ugovorena kamatna stopa
    0,00
    Napomena
    Posudba od obiteljskog prijatelja kako bismo otplatili leasing za auto koji nam je bio preduvjet za podizanje stambenog kredita.
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 16,000 EUR
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Hrvatska poštanska banka
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2024
    Rok vraćanja u mjesecima
    56
    Ugovorena kamatna stopa
    5,75
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 484.94 EUR
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Hrvatska poštanska banka
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2024
    Rok vraćanja u mjesecima
    56
    Ugovorena kamatna stopa
    5,75
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 3,000 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Erste banka
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2025
    Rok vraćanja u mjesecima
    30
    Ugovorena kamatna stopa
    5,90
Djeca (opći podatak obveznika) · 2
  • Children (declarant status) — Podatci o djeci
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Child (pseudonym)
    Djeca (opći podatak obveznika)
    Declarant (parent) OIB
    96226591059
    Masked data
    minor
    Stanje
    Nema djece
  • Children (declarant status) — Podatci o djeci
    Details
    Child (pseudonym)
    Djeca (opći podatak obveznika)
    Declarant (parent) OIB
    96226591059
    Masked data
    minor
    Stanje
    Ima djece

Source: Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa

Everything is copied from public bodies’ publications exactly as published and linked only by the OIB the source printed. The profile is not a rating, ranking or evidence of wrongdoing.

Corrections and objections