Skip to content
Javni tragOur money. Our services. Public responsibility.
Site appearance
HR

Appearance

Language

HRHrvatski

CompanyReceives public money

MODEL-EDUCA D.O.O.

OIB 75261823939 ·also printed as MODEL-EDUCA d.o.o.

Receives

Paid · EUR
€275,397.36
15 records
Contracted
697,093.87*
1 record
Records
16
Payers
7
Years
2025–2026
Sources
11
How amounts are added

Each figure adds only records of the same role, stage and currency; contracted, allocated and paid are never added together, and declared asset values are never added at all.

* Currency not stated by the source; the amount is copied as published.

Now

source: Državna riznica — izvoz isplata 2026/09

Received in the last 12 covered months

€48,618.44

Oct 2025 – Sept 2026 · Paid · EUR

Latest covered monthSeptember 2026
€12,402.50
Most recent record30 Sept 2026 · Paid
€12,402.50

Klinički bolnički centar Zagreb — MODEL-EDUCA D.O.O. — Usluge tekućeg i investicijskog održavanja

By month

Paid · EUR

Typical month €0 · median of 21 covered months

  1. Jan 2025: €0
  2. Feb 2025: €43,926.25
  3. Mar 2025: €160,790.79
  4. Apr 2025: €0
  5. May 2025: €5,951.25
  6. Jun 2025: €15,260.63
  7. Jul 2025: €850
  8. Aug 2025: €0
  9. Sept 2025: €0
  10. Oct 2025: €0
  11. Nov 2025: €7,538.63
  12. Dec 2025: €0
  13. Jan 2026: €0
  14. Feb 2026: €0
  15. Mar 2026: €520
  16. Apr 2026: €0
  17. May 2026: €0
  18. Jun 2026: €17,371.06
  19. Jul 2026: €10,786.25
  20. Aug 2026: €0
  21. €12.4k Sept 2026: €12,402.50

covered monthtypical month

Source: State Treasury — monthly payments · Državna riznica — izvoz isplata 2026/09

Who pays

Paid · EUR
  1. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih08005 €226,578.92 share82%
  2. Ministarstvo unutarnjih poslova04005 €25,109.69 share9.1%
  3. Klinički bolnički centar Zagreb38069 €12,402.50 share4.5%
  4. Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu06035 €9,996.25 share3.6%
  5. Opća bolnica Pula - Ospedale generale Pola37068 €790 share0.3%

Share of this subject’s total of the same stage and currency (€275,397.36) · 6 other parties. All connections

For what

Budget activity (subprogramme)
  1. PROJEKT "HRVATSKA: USUSRET ODRŽIVOM, PRAVEDNOM I UČINKOVITOM OBRAZOVANJU"K578063€210,668.29 76%
  2. DODATNA SREDSTVA IZRAVNANJA ZA DECENTRALIZIRANE FUNKCIJEA768054€15,910.63 5.8%
  3. ADMINISTRACIJA I UPRAVLJANJEA891001€12,402.50 4.5%
  4. OPREMANJE USTROJSTVENIH JEDINICA HRVATSKE AGENCIJE ZA POLJOPRIVREDU I HRANUK842002€9,996.25 3.6%
  5. PREKOGRANIČNA STRATEGIJA ZA IZRADU INVENTARA KLIZIŠTA NA NACIONALNOJ RAZINI - LADYK879031€8,525 3.1%

Paid · EUR · as the source prints the item · showing 5 of 11. Records

Contracts and payments

source: Registar ugovora i okvirnih sporazuma od 2025. godine
Contracted total1 contract
697,093.87*
Paid total15 payments
€275,397.36
Largest contract23 Jul 2025
697,093.87*
Largest payment31 Mar 2025
€160,790.79

Izgradnja i opremanje područne osnovne škole Ljudevit Modec u Križevcima

Contracted and paid are separate figures and never added; payments need not belong to these contracts.

Receives

By year

Currency not stated* Contracted

  1. 2025

Record type

Record typeRecordsAmounts by stage
Budget payments15Paid€275,397.36
Public procurement1Contracted697,093.87*

Who pays · 7 payers

Paid · EURranked by amount6 of 6

  1. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihbudget user code 08005 €226,578.92 5 records
  2. Ministarstvo unutarnjih poslovabudget user code 04005 €25,109.69 6 records
  3. Klinički bolnički centar Zagrebbudget user code 38069 €12,402.50 1 record
  4. Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranubudget user code 06035 €9,996.25 1 record
  5. Opća bolnica Pula - Ospedale generale Polabudget user code 37068 €790 1 record
  6. Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ribarstvabudget user code 06005 €520 1 record

Contractedranked by amount1 of 1

  1. GRAD KRIŽEVCIOIB 35435239132 697,093.87* 1 record

A name without a link: the source printed no OIB next to it, so there is no profile. All connections →

Largest records · Receives · Paid · EUR

DateOther partyPurpose / titleAmountSource
03/202508005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihTekuće pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
All fields
Domain
payments
Recipient
MODEL-EDUCA D.O.O.
Recipient type
company
Recipient OIB
75261823939
Recipient seat
ZAGREB
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
810-Namjenski primici -ostali
Subprogramme
K578063-PROJEKT "HRVATSKA: USUSRET ODRŽIVOM, PRAVEDNOM I UČINKOVITOM OBRAZOVANJU"
Expense code
3661
Expense type
Tekuće pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
160,790.79 EURMinistarstvo financija — Državna riznica
02/202508005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihTekuće pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
All fields
Domain
payments
Recipient
MODEL-EDUCA D.O.O.
Recipient type
company
Recipient OIB
75261823939
Recipient seat
ZAGREB
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
810-Namjenski primici -ostali
Subprogramme
K578063-PROJEKT "HRVATSKA: USUSRET ODRŽIVOM, PRAVEDNOM I UČINKOVITOM OBRAZOVANJU"
Expense code
3661
Expense type
Tekuće pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
43,926.25 EURMinistarstvo financija — Državna riznica
06/202508005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihTekuće pomoći izravnanja za decentralizirane funkcije
All fields
Domain
payments
Recipient
MODEL-EDUCA D.O.O.
Recipient type
company
Recipient OIB
75261823939
Recipient seat
ZAGREB
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A768054-DODATNA SREDSTVA IZRAVNANJA ZA DECENTRALIZIRANE FUNKCIJE
Expense code
3651
Expense type
Tekuće pomoći izravnanja za decentralizirane funkcije
15,260.63 EURMinistarstvo financija — Državna riznica
09/202638069-Klinički bolnički centar ZagrebUsluge tekućeg i investicijskog održavanja
All fields
Domain
payments
Recipient
MODEL-EDUCA D.O.O.
Recipient type
company
Recipient OIB
75261823939
Recipient seat
ZAGREB
Payer
38069-Klinički bolnički centar Zagreb
Responsible budget user
096-MINISTARSTVO ZDRAVSTVA
Funding source
43-Ostali prihodi za posebne namjene
Subprogramme
A891001-ADMINISTRACIJA I UPRAVLJANJE
Expense code
3232
Expense type
Usluge tekućeg i investicijskog održavanja
12,402.5 EURMinistarstvo financija — Državna riznica
07/202606035-Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranuUredska oprema i namještaj
All fields
Domain
payments
Recipient
MODEL-EDUCA D.O.O.
Recipient type
company
Recipient OIB
75261823939
Recipient seat
ZAGREB
Payer
06035-Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu
Responsible budget user
060-MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE, ŠUMARSTVA I RIBARSTVA
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
K842002-OPREMANJE USTROJSTVENIH JEDINICA HRVATSKE AGENCIJE ZA POLJOPRIVREDU I HRANU
Expense code
4221
Expense type
Uredska oprema i namještaj
9,996.25 EURMinistarstvo financija — Državna riznica
11/202504005-Ministarstvo unutarnjih poslovaUredska oprema i namještaj
All fields
Domain
payments
Recipient
MODEL-EDUCA D.O.O.
Recipient type
company
Recipient OIB
75261823939
Recipient seat
ZAGREB
Payer
04005-Ministarstvo unutarnjih poslova
Responsible budget user
040-MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
K553009-POLICIJSKA OPREMA
Expense code
4221
Expense type
Uredska oprema i namještaj
7,538.63 EURMinistarstvo financija — Državna riznica

Everything is copied from public bodies’ publications exactly as published and linked only by the OIB the source printed. The profile is not a rating, ranking or evidence of wrongdoing.

Corrections and objections