Skip to content
Javni tragOur money. Our services. Public responsibility.
Site appearance
HR

Appearance

Language

HRHrvatski

Natural personOfficial · asset declaration

Damir Poljak

OIB 71978978709

Records
165
Years
2017–2026
Sources
1
How amounts are added

Each figure adds only records of the same role, stage and currency; contracted, allocated and paid are never added together, and declared asset values are never added at all.

Asset declaration

Items the official declared to the Conflict of Interest Commission, each with its declaration date. Self-declared and not audited; values from different dates are never added up.

Opće informacije o obvezniku · 8
  • Opće informacije o obvezniku
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Zvanje
    magistar socijalne gerontologije
  • Opće informacije o obvezniku
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Zvanje
    Doktor znanosti
  • Opće informacije o obvezniku
    Details
    Stručna sprema
    Doktor Znanosti
    Zvanje
    Doktor znanosti
  • Opće informacije o obvezniku
    Details
    Stručna sprema
    Doktor Znanosti
    Zvanje
    Docent doktor znanosti
  • Opće informacije o obvezniku
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Ime
    Damir
    Prezime
    Poljak
    Stručna sprema
    VSS
    Zvanje
    diplomirani medicinski tehničar
    Zvanje
    magistar socijane gerntologije
    Stranačka pripadnost
    Hrvatska demokratska zajednica
  • Podatci o bračnom drugu/životnom partneru/izvanbračnom drugu
    Details
    Stanje
    Oženjen/Udana
  • Podatci o prebivalištu
    Details
    Grad
    42253 Bednja
  • Podatci o boravištu
    Details
    Boravište postoji
    Postoji
    Mjesto
    42253 Bednja
Dužnost za koju se podnosi imovinska kartica · 6
  • Dužnost za koju se podnosi imovinska kartica
    Details
    Dužnost
    Općinski načelnik
    Tijelo/Pravna osoba obnašanja dužnosti
    Općina Bednja
  • Adresa obnašanja dužnosti
    Details
    Mjesto
    42253 Bednja
    Ulica
    TRG SV. MARIJE
    Kućni broj
    26
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Datum početka mandata
    16/05/2021
    Predviđeni datum kraja mandata
    17/05/2021
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Datum početka mandata
    20/05/2021
    Predviđeni datum kraja mandata
    19/05/2025
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
    Datum početka mandata
    19/05/2025
    Predviđeni datum kraja mandata
    20/05/2025
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Telefon
    +38542796309
    Datum početka mandata
    25/05/2017
    Predviđeni datum kraja mandata
    25/06/2020
    Način obnašanja dužnosti
    Volonterski
Druga dužnost za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice · 7
  • Druga dužnost za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Druga dužnost za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Postojanje druge javne dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Postoji
    Dužnost
    Ravnatelj
    Tijelo/Pravna osoba obnašanja dužnosti
    Varaždinska županija
  • Druga dužnost za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Postojanje druge javne dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Ne postoji
  • Adresa obnašanja dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Adresa obnašanja dužnosti
    Details
    Mjesto
    42000 Varaždin
    Ulica
    Ivana Meštrovića
    Kućni broj
    1
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
    Telefon
    +38542393501
    Datum početka mandata
    29/10/2021
    Predviđeni datum kraja mandata
    28/10/2025
    Način obnašanja dužnosti
    Profesionalno
Druge javne dužnosti za koje ne postoji obveza podnošenja imovinske kartice · 1
  • Druge javne dužnosti za koje ne postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Details
    Druge javne dužnosti
    Ne postoji
Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata · 5
  • Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata
    Details
    Drugi poslovi tijekom obnašanja mandata
    Ne postoji
  • Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Drugi poslovi tijekom obnašanja mandata
    Postoji
  • Drugi posao tijekom obnašanja mandata
    Details
    Payer OIB printed in this item
    59638828302
    Item shown as historical
    Yes
    Radno mjesto
    Zamjenik ravnatelja
  • Drugi posao tijekom obnašanja mandata
    Details
    Payer OIB printed in this item
    59638828302
    Item shown as historical
    Yes
    Radno mjesto
    Zamjenik ravnatelja
    Sjedište pravne osobe / Kućni broj
    1
  • Drugi posao tijekom obnašanja mandata
    Details
    Payer OIB printed in this item
    59638828302
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Naziv pravne osobe
    OPĆA BOLNICA VARAŽDIN
    Sjedište pravne osobe / Mjesto
    42000 Varaždin
    Sjedište pravne osobe / Ulica
    IVANA MEŠTROVIĆA
    Sjedište pravne osobe / Kućni broj
    BB
    Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos
    24/10/1994
Podaci o poslovima koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koje je obnašao u prethodnom mandatu · 3
  • Podaci o poslovima koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koje je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Drugi poslovi koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Postoji
  • Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Radno mjesto
    Docent
    OIB pravne osobe
    59624928052
  • Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Radno mjesto
    VIŠI PREDAVAČ
    Naziv pravne osobe
    SVEUČILIŠTE SJEVER
    Sjedište pravne osobe / Mjesto
    42000 Varaždin
    Sjedište pravne osobe / Ulica
    104 BRIGADE
    Sjedište pravne osobe / Kućni broj
    3
    Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos / na dužnost
    01/03/2017
    OIB pravne osobe
    59624928052
Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica · 5
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Volonterski (EUR) 6,250 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Volonterski (EUR) 824.55 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Volonterski (EUR) 845.69 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Volonterski (EUR) 1,551.48 EUR
    Details
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Volonterski (EUR) 4,500 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
Primanja na mjesečnoj razini od druge dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice · 10
  • Primanja na mjesečnoj razini od druge dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice — Bruto iznos (EUR) 27,751.98 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od druge dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice — Neto iznos (EUR) 15,913.26 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od druge dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice — Bruto iznos (EUR) 4,125.72 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od druge dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice — Neto iznos (EUR) 2,742.34 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od druge dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice — Bruto iznos (EUR) 4,788.76 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od druge dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice — Neto iznos (EUR) 3,232.81 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od druge dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice — Bruto iznos (EUR) 6,888.32 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od druge dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice — Neto iznos (EUR) 3,543.6 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od druge dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice — Bruto iznos (EUR) 7,325.93 EUR
    Details
  • Primanja na mjesečnoj razini od druge dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice — Neto iznos (EUR) 4,069.43 EUR
    Details
Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca · 11
  • Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca
    Ne postoji
  • Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca
    Details
    Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca
    Postoji
  • Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca
    Postoji
  • Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 13,418.54 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    59638828302
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
  • Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 14,641.29 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    59638828302
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
  • Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 1,943.19 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    59638828302
    Item shown as historical
    Yes
  • Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 7,100 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    59638828302
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Isplatitelj
    OPĆA BOLNICA VARAŽDIN
    Pravna osnova
    Od nesamostalnog rada
  • Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 94.75 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    59624928052
    Shown as a superseded value
    Yes
    Isplatitelj
    SVEUČILIŠTE SJEVER
    Pravna osnova
    Od nesamostalnog rada
  • Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 118.34 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    59624928052
    Shown as a superseded value
    Yes
    Isplatitelj
    SVEUČILIŠTE SJEVER
    Pravna osnova
    Od nesamostalnog rada
  • Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 393.78 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    59624928052
    Shown as a superseded value
    Yes
    Isplatitelj
    SVEUČILIŠTE SJEVER
    Pravna osnova
    Od nesamostalnog rada
  • Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 419.62 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    59624928052
    Isplatitelj
    SVEUČILIŠTE SJEVER
    Pravna osnova
    Od nesamostalnog rada
Podatci o ostalim prihodima · 7
  • Podatci o ostalim prihodima
    Details
    Ostali prihod
    Ne postoji
  • Podatci o ostalim prihodima
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Ostali prihod
    Postoji
  • Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 4,500 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
  • Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 597.25 EUR
    Details
    Item shown as historical
    Yes
  • Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 16,000 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Pravna osnova
    Od edukacijske djelatnosti
    Vremenski raspon
    Na godišnjoj razini
  • Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 10,000 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Pravna osnova
    Od nesamostalnog rada
    Vremenski raspon
    Na godišnjoj razini
  • Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 1,327.23 EUR
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Pravna osnova
    Od nesamostalnog rada
    Vremenski raspon
    Na godišnjoj razini
Ostali podaci o bračnom drugu/izvanbračnom drugu/životnom partneru · 15
  • Iznos plaće bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera na godišnjoj razini po poslodavcu*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini
    Details
    Postoji zaposlenje
    Postoji
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 83,494 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    OIB poslodavca
    85821130368
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 60,781.7 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    OIB poslodavca
    85821130368
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 6,870.25 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    OIB poslodavca
    85821130368
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 5,101.2 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    OIB poslodavca
    85821130368
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 1,003.09 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    OIB poslodavca
    85821130368
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 669.06 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    OIB poslodavca
    85821130368
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 978.56 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    OIB poslodavca
    85821130368
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 757.56 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    OIB poslodavca
    85821130368
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 1,350 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    OIB poslodavca
    85821130368
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 1,050 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    OIB poslodavca
    85821130368
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 1,480 EUR
    Details
    OIB poslodavca
    85821130368
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 1,172.48 EUR
    Details
    OIB poslodavca
    85821130368
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini
    Details
    Naziv poslodavca
    FINANCIJSKA AGENCIJA ZAGREB
    Datum stupanja u radni odnos
    02/02/2009
    OIB poslodavca
    85821130368
  • Drugi primitci bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera
    Details
    Drugi primitci bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera
    Ne postoji
Subvencije/donacije/poticaji/stipendije · 5
  • Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
    Postoji
  • Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
    Details
    Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
    Ne postoji
  • Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
    Ne postoji
  • Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 16,725.5 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    59638828302
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Isplatitelj
    OPĆA BOLNICA VARAŽDIN
    Vremenski raspon
    Jednokratno
    Vrsta
    Subvencija
  • Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 2,219.79 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    59638828302
    Item shown as historical
    Yes
    Isplatitelj
    OPĆA BOLNICA VARAŽDIN
    Vremenski raspon
    Jednokratno
    Vrsta
    Subvencija
Podatci o obvezama · 16
  • Podatci o obvezama
    Details
    Obveze
    Postoji
  • Obveza
    Details
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 177,587.77 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 160,116.57 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 128,452.14 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 294,669.9 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
    Godina zaduženja
    2021
    Ugovorena kamatna stopa
    6,65
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 3,429.39 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
    Godina zaduženja
    2021
    Ugovorena kamatna stopa
    6,65
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 36,159.45 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
    Godina zaduženja
    2021
    Ugovorena kamatna stopa
    6,65
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 455.17 currency not stated
    Details
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
    Godina zaduženja
    2021
    Ugovorena kamatna stopa
    6,65
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 32,734.81 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
    Godina zaduženja
    2021
    Ugovorena kamatna stopa
    6,65
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 29,638.57 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
    Godina zaduženja
    2021
    Ugovorena kamatna stopa
    6,65
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 26,039.09 currency not stated
    Details
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
    Godina zaduženja
    2021
    Ugovorena kamatna stopa
    6,65
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 206,096.23 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Valuta duga
    HRK - Hrvatska Kuna
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2009
    Rok vraćanja u mjesecima
    120
    Ugovorena kamatna stopa
    8,45
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 2,783.67 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Valuta duga
    HRK - Hrvatska Kuna
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2009
    Rok vraćanja u mjesecima
    120
    Ugovorena kamatna stopa
    8,45
  • Obveza
    Details
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 18,789.56 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
Djeca (opći podatak obveznika) · 1
  • Children (declarant status) — Podatci o djeci
    Details
    Child (pseudonym)
    Djeca (opći podatak obveznika)
    Declarant (parent) OIB
    71978978709
    Masked data
    minor
    Stanje
    Ima djece

Source: Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa

Everything is copied from public bodies’ publications exactly as published and linked only by the OIB the source printed. The profile is not a rating, ranking or evidence of wrongdoing.

Corrections and objections