Skip to content
Javni tragOur money. Our services. Public responsibility.
Site appearance
HR

Appearance

Language

HRHrvatski

Public bodyReceives public money

OPĆINA STRIZIVOJNA

OIB 71870382821 ·also printed as Općina Strizivojna

Receives

Paid · EUR
€2,425,815.16
74 records
Paid
16,434*
2 records
Records
78
Payers
10
Years
2025–2026
Sources
25
How amounts are added

Each figure adds only records of the same role, stage and currency; contracted, allocated and paid are never added together, and declared asset values are never added at all.

* Currency not stated by the source; the amount is copied as published.

Now

source: Državna riznica — izvoz isplata 2026/09

Received in the last 12 covered months

€1,575,811.29

Oct 2025 – Sept 2026 · Paid · EUR

Latest covered monthSeptember 2026
€205,074.95
Most recent record30 Sept 2026 · Paid
€52,587.72

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije — OPĆINA STRIZIVOJNA — Kapitalne pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima

Paid total74 payments
€2,425,815.16
Paid total2 payments
16,434*
Largest payment15 Oct 2025
€195,557.09

Contracted and paid are separate figures and never added; payments need not belong to these contracts.

By month

Paid · EUR

Typical month €75,958.68 · median of 21 covered months

  1. Jan 2025: €53,453.68
  2. Feb 2025: €109,627
  3. Mar 2025: €97,653.68
  4. Apr 2025: €115,395.28
  5. May 2025: €53,453.68
  6. Jun 2025: €53,453.68
  7. Jul 2025: €39,359.68
  8. Aug 2025: €68,033.68
  9. Sept 2025: €64,016.42
  10. Oct 2025: €102,554.11
  11. Nov 2025: €75,958.68
  12. Dec 2025: €250,072.98
  13. Jan 2026: €63,764.72
  14. Feb 2026: €120,652.46
  15. Mar 2026: €55,826.72
  16. Apr 2026: €175,971.35
  17. May 2026: €115,559.98
  18. Jun 2026: €41,246.72
  19. Jul 2026: €325,396.90
  20. Aug 2026: €43,731.72
  21. €205.1k Sept 2026: €205,074.95

covered monthtypical month

Source: State Treasury — monthly payments · Državna riznica — izvoz isplata 2026/09

Who pays

Paid · EUR
  1. Ministarstvo financija - ostali izdaci države02506 €863,545.47 share36%
  2. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih08005 €432,538.60 share18%
  3. Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike08605 €413,517.72 share17%
  4. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) €195,557.09 share8.1%
  5. Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine07605 €169,680.43 share7%

Share of this subject’s total of the same stage and currency (€2,425,815.16) · 9 other parties. All connections

For what

Budget activity (subprogramme)
  1. FISKALNO IZRAVNANJE JEDINICA LOKALNE I PODRUČNE (REGIONALNE) SAMOUPRAVEA818069€837,704.61 35%
  2. FISKALNA ODRŽIVOST DJEČJIH VRTIĆAK676071€429,276 18%
  3. PROGRAM UČINKOVITI LJUDSKI POTENCIJALI 2021.-2027.T877004€411,277.72 17%
  4. PROGRAMI I PROJEKTI ZA IZGRADNJU POTICAJNOG OKRUŽENJA ZA OBITELJ I DJECUA934006€160,511.83 6.6%
  5. RAZVOJ POTPOMOGNUTIH PODRUČJAK549110€112,587.72 4.6%

Paid · EUR · as the source prints the item · showing 5 of 15. Records

Subsidies and grants

Agricultural aid Paid · EUR

YearAmountRecords
2025€195,557.091

Shares as printed by APPRRR: EU €166,223.53 · HR €29,333.56

Each year and stage separately; allocated and paid are never added.

Receives

By year

Currency not stated* Paid

  1. 2025

Record type

Record typeRecordsAmounts by stage
Budget payments75Paid€2,230,258.07Paid16,434*
Agricultural aid1Paid€195,557.09

Who pays · 10 payers

Paid · EURranked by amount6 of 9

  1. Ministarstvo financija - ostali izdaci državebudget user code 02506 €863,545.47 24 records
  2. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihbudget user code 08005 €432,538.60 21 records
  3. Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politikebudget user code 08605 €413,517.72 13 records
  4. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) €195,557.09 1 record
  5. Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovinebudget user code 07605 €169,680.43 5 records
  6. Ministarstvo demografije i useljeništvabudget user code 08705 €160,511.83 4 records

Paidranked by amount1 of 1

  1. OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA 16,434* 2 records

A name without a link: the source printed no OIB next to it, so there is no profile. All connections →

Largest records · Receives · Paid · EUR

DateOther partyPurpose / titleAmountSource
Financial year 2025 (2024-10-16 – 2025-10-15)Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR)Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima (paid, FY 2025)
All fields
Domain
agricultural-aid
Record type
cap-annual-beneficiary-payment
Programme / intervention
Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima
Beneficiary
OPĆINA STRIZIVOJNA
Beneficiary type
public-body
Beneficiary OIB (as published)
71870382821
Beneficiary code (APPRRR)
503693
Fund
EAFRD
EU share (EUR)
166223.53
National share (EUR)
29333.56
Recipient total for the year (EUR, as published)
195557.09
Granting body
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR)
County (as published)
Osječko-baranjska
Municipality (as published)
Strizivojna
Settlement (as published)
Strizivojna
Postcode (as published)
31400
195,557.09 EURAgencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR)
07/202608005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihTekuće pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima
All fields
Domain
payments
Recipient
OPĆINA STRIZIVOJNA
Recipient type
public-body
Recipient OIB
71870382821
Recipient seat
STRIZIVOJNA
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
K676071-FISKALNA ODRŽIVOST DJEČJIH VRTIĆA
Expense code
3631
Expense type
Tekuće pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima
129,288 EURMinistarstvo financija — Državna riznica
04/202508605-Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politikeTekuće pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima
All fields
Domain
payments
Recipient
OPĆINA STRIZIVOJNA
Recipient type
public-body
Recipient OIB
71870382821
Recipient seat
STRIZIVOJNA
Payer
08605-Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
T877004-PROGRAM UČINKOVITI LJUDSKI POTENCIJALI 2021.-2027.
Expense code
3631
Expense type
Tekuće pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima
61,941.6 EURMinistarstvo financija — Državna riznica
12/202506105-Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unijeKapitalne pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima
All fields
Domain
payments
Recipient
OPĆINA STRIZIVOJNA
Recipient type
public-body
Recipient OIB
71870382821
Recipient seat
STRIZIVOJNA
Payer
06105-Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije
Responsible budget user
061-MINISTARSTVO REGIONALNOGA RAZVOJA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
K549110-RAZVOJ POTPOMOGNUTIH PODRUČJA
Expense code
3632
Expense type
Kapitalne pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima
60,000 EURMinistarstvo financija — Državna riznica
07/202608605-Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politikeTekuće pomoći temeljem prijenosa EU sredstava
All fields
Domain
payments
Recipient
OPĆINA STRIZIVOJNA
Recipient type
public-body
Recipient OIB
71870382821
Recipient seat
STRIZIVOJNA
Payer
08605-Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
56111-Europski socijalni fond plus � predfinan
Subprogramme
T877004-PROGRAM UČINKOVITI LJUDSKI POTENCIJALI 2021.-2027.
Expense code
3681
Expense type
Tekuće pomoći temeljem prijenosa EU sredstava
59,547.6 EURMinistarstvo financija — Državna riznica
04/202608605-Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politikeTekuće pomoći temeljem prijenosa EU sredstava
All fields
Domain
payments
Recipient
OPĆINA STRIZIVOJNA
Recipient type
public-body
Recipient OIB
71870382821
Recipient seat
STRIZIVOJNA
Payer
08605-Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
56111-Europski socijalni fond plus � predfinan
Subprogramme
T877004-PROGRAM UČINKOVITI LJUDSKI POTENCIJALI 2021.-2027.
Expense code
3681
Expense type
Tekuće pomoći temeljem prijenosa EU sredstava
58,065.69 EURMinistarstvo financija — Državna riznica

Everything is copied from public bodies’ publications exactly as published and linked only by the OIB the source printed. The profile is not a rating, ranking or evidence of wrongdoing.

Corrections and objections