Natural personOfficial · asset declaration
John Ivan Krstičević
OIB 59830787994
- Records
- 93
- Years
- 2022–2026
- Sources
- 1
How amounts are added
Each figure adds only records of the same role, stage and currency; contracted, allocated and paid are never added together, and declared asset values are never added at all.
Asset declaration
Items the official declared to the Conflict of Interest Commission, each with its declaration date. Self-declared and not audited; values from different dates are never added up.
Opće informacije o obvezniku · 4
- Opće informacije o obvezniku
Details
- Ime
- John Ivan
- Prezime
- Krstičević
- Stručna sprema
- VSS
- Zvanje
- Doktor veterinarske medicine
- Stranačka pripadnost
- Hrvatska demokratska zajednica
- Podatci o bračnom drugu/životnom partneru/izvanbračnom drugu
Details
- Stanje
- Udovac/Udovica
- Podatci o prebivalištu
Details
- Grad
- 23205 Bibinje
- Podatci o boravištu
Details
- Boravište postoji
- Ne postoji
Dužnost za koju se podnosi imovinska kartica · 4
- Dužnost za koju se podnosi imovinska kartica
Details
- Dužnost
- Član uprave - Direktor
- Tijelo/Pravna osoba obnašanja dužnosti
- ČISTOĆA, usluge održavanja čistoće d.o.o., Zadar
- Adresa obnašanja dužnosti
Details
- Mjesto
- 23000 Zadar
- Ulica
- Stjepana Radića
- Kućni broj
- 33
- Ostale informacije o dužnosti
Details
- Datum početka mandata
- 05/10/2024
- Predviđeni datum kraja mandata
- 04/10/2028
- Ostale informacije o dužnosti
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Telefon
- +385997333617
- Datum početka mandata
- 25/12/2021
- Predviđeni datum kraja mandata
- 04/10/2024
- Način obnašanja dužnosti
- Profesionalno
Druga dužnost za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice · 1
- Druga dužnost za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
Details
- Postojanje druge javne dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
- Ne postoji
Druge javne dužnosti za koje ne postoji obveza podnošenja imovinske kartice · 1
- Druge javne dužnosti za koje ne postoji obveza podnošenja imovinske kartice
Details
- Druge javne dužnosti
- Ne postoji
Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata · 1
- Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata
Details
- Drugi poslovi tijekom obnašanja mandata
- Ne postoji
Podaci o poslovima koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koje je obnašao u prethodnom mandatu · 4
- Podaci o poslovima koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koje je obnašao u prethodnom mandatu
Details
- Drugi poslovi koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
- Postoji
- Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Sjedište pravne osobe / Ulica
- Kralja Petra Krešimira IV
- OIB pravne osobe
- 08510701052
- Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
Details
- Naziv pravne osobe
- Čistoća d.o.o. Zadar
- Sjedište pravne osobe / Mjesto
- 23000 Zadar
- Sjedište pravne osobe / Ulica
- Stijepana Radića
- Sjedište pravne osobe / Kućni broj
- 33
- Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos / na dužnost
- 05/10/2020
- Ostale informacije o poslu / Datum prestanka radnog odnosa / dužnosti
- 04/10/2024
- OIB pravne osobe
- 84923155727
- Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Radno mjesto
- Direktor
- Naziv pravne osobe
- Bibinjac d.o.o.
- Sjedište pravne osobe / Mjesto
- 23205 Bibinje
- Sjedište pravne osobe / Ulica
- Kralja Petra Krešimira IV
- Sjedište pravne osobe / Kućni broj
- 112
- Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos / na dužnost
- 01/12/2011
- Ostale informacije o poslu / Datum prestanka radnog odnosa / dužnosti
- 04/10/2020
- OIB pravne osobe
- 08510701052
Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica · 7
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 2,390 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 1,891.74 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 3,192 EUR
Details
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 2,438.66 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 2,470.98 EUR
Details
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 14,750 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 11,164.16 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca · 1
- Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca
Details
- Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca
- Ne postoji
Podatci o ostalim prihodima · 11
- Podatci o ostalim prihodima
Details
- Ostali prihod
- Postoji
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 841.26 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 855.75 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 938.92 EUR
Details
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 4,540 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Pravna osnova
- Nasljedstvo
- Vremenski raspon
- Mjesečno
- Napomena
- Obiteljska mirovina
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 18,600.01 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Pravna osnova
- Primici koji se ne smatraju dohotkom i primici na koje se ne plaća porez na dohodak
- Vremenski raspon
- Jednokratno
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 2,468.64 EUR
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Pravna osnova
- Primici koji se ne smatraju dohotkom i primici na koje se ne plaća porez na dohodak
- Vremenski raspon
- Jednokratno
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 1,393.56 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Pravna osnova
- Od kapitala
- Vremenski raspon
- Jednokratno
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 36.3 EUR
Details
- Pravna osnova
- Od kapitala
- Vremenski raspon
- Jednokratno
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 3,981.75 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Pravna osnova
- Povrat poreza
- Vremenski raspon
- Jednokratno
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 4,838.39 EUR
Details
- Pravna osnova
- Povrat poreza
- Vremenski raspon
- Jednokratno
Subvencije/donacije/poticaji/stipendije · 8
- Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
Details
- Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
- Postoji
- Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 44.55 EUR
Details
- Payer OIB printed in this item
- 09933651854
- Shown as a superseded value
- Yes
- Benefit/scholarship item
- Yes
- Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 53.09 EUR
Details
- Payer OIB printed in this item
- 09933651854
- Shown as a superseded value
- Yes
- Benefit/scholarship item
- Yes
- Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 75 EUR
Details
- Payer OIB printed in this item
- 09933651854
- Benefit/scholarship item
- Yes
- Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 300 EUR
Details
- Payer OIB printed in this item
- 09933651854
- Shown as a superseded value
- Yes
- Benefit/scholarship item
- Yes
- Isplatitelj
- Grad Zadar
- Vremenski raspon
- Mjesečno
- Vrsta
- Stipendija
- Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 560 EUR
Details
- Payer OIB printed in this item
- 64742990556
- Item shown as historical
- Yes
- Benefit/scholarship item
- Yes
- Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 1,750 EUR
Details
- Payer OIB printed in this item
- 64742990556
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Benefit/scholarship item
- Yes
- Isplatitelj
- Ljekarne Zadar
- Vremenski raspon
- Mjesečno
- Vrsta
- Stipendija
- Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 232.26 EUR
Details
- Payer OIB printed in this item
- 64742990556
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Benefit/scholarship item
- Yes
- Isplatitelj
- Ljekarne Zadar
- Vremenski raspon
- Mjesečno
- Vrsta
- Stipendija
Podatci o obvezama · 8
- Podatci o obvezama
Details
- Obveze
- Postoji
- Podatci o obvezama
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Obveze
- Ne postoji
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 40,000 EUR
Details
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- OTP Banka d.d.
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2024
- Rok vraćanja u mjesecima
- 120
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,79
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 414.36 EUR
Details
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- OTP Banka d.d.
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2024
- Rok vraćanja u mjesecima
- 120
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,79
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 40,000 EUR
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Zagrebačka banka d.d.
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2024
- Rok vraćanja u mjesecima
- 120
- Ugovorena kamatna stopa
- 6,49
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 454 EUR
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Zagrebačka banka d.d.
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2024
- Rok vraćanja u mjesecima
- 120
- Ugovorena kamatna stopa
- 6,49
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 194,000 EUR
Details
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- OTP Banka d.d.
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2026
- Rok vraćanja u mjesecima
- 197
- Ugovorena kamatna stopa
- 2,95
- Napomena
- Ugovor o stambenom potrošačkom kreditu
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 1,253.51 EUR
Details
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- OTP Banka d.d.
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2026
- Rok vraćanja u mjesecima
- 197
- Ugovorena kamatna stopa
- 2,95
- Napomena
- Ugovor o stambenom potrošačkom kreditu
Podatci o potraživanjima · 1
- Podatci o potraživanjima
Details
- Potraživanje
- Ne postoji
Podatci o nekretninama · 14
- Podatci o nekretninama
Details
- Nekretnine
- Postoji
- Podatci o nekretnini
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Napomena
- Trajno korištenje grobnog mjesta u groblju Sasavac, polje 4, broj 60 u vrijednosti 26 800,00 kuna.
- Podatci o nekretnini — Približna tržišna vrijednost u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 140,000 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Napomena
- Trajno korištenje grobnog mjesta u groblju Sasavac, polje 4, broj 60 u vrijednosti 26 800,00 kuna.
- Podatci o nekretnini — Približna tržišna vrijednost u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 150,000 EUR
Details
- Napomena
- Trajno korištenje grobnog mjesta u groblju Sasavac, polje 4, broj 60 u vrijednosti 26 800,00 kuna.
- Podatci o nekretnini
Details
- Napomena
- Trajno korištenje grobnog mjesta u groblju Sasavac u Bibinjama, polje 4, broj 60 u vrijednosti 26 800,00 kuna ( 3556,97 u00e2u0082u00ac)
- Podatci o nekretnini — Približna tržišna vrijednost u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 1,000,000 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta nekretnine
- Stan
- Država u kojoj se nalazi nekretnina
- Republika Hrvatska
- Mjesto
- Zadar
- Poštanski broj
- 23000
- Mjerna jedinica površine
- m2 - metar kvadratni
- Površina
- 68,35
- Katastarska općina
- Zadar
- Vrsta vlasništva
- Knjižno
- Oblik vlasništva
- Suvlasnik s trećim osobama
- Način stjecanja
- Nasljedstvom
- Postotak
- 20,00
- Podatci o nekretnini — Približna tržišna vrijednost u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 1,160,000 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta nekretnine
- Građevinsko zemljište
- Država u kojoj se nalazi nekretnina
- Republika Hrvatska
- Mjesto
- Bibinje
- Poštanski broj
- 23205
- Mjerna jedinica površine
- m2 - metar kvadratni
- Površina
- 1160,00
- Katastarska općina
- Bibinje
- Vrsta vlasništva
- Knjižno
- Oblik vlasništva
- Osobno
- Način stjecanja
- Darovnim ugovorom
- Podatci o nekretnini — Približna tržišna vrijednost u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 153,958.46 EUR
Details
- Vrsta nekretnine
- Građevinsko zemljište
- Država u kojoj se nalazi nekretnina
- Republika Hrvatska
- Mjesto
- Bibinje
- Poštanski broj
- 23205
- Mjerna jedinica površine
- m2 - metar kvadratni
- Površina
- 1160,00
- Katastarska općina
- Bibinje
- Vrsta vlasništva
- Knjižno
- Oblik vlasništva
- Osobno
- Način stjecanja
- Darovnim ugovorom
- Podatci o nekretnini — Približna tržišna vrijednost u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 100,000 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta nekretnine
- Građevinsko zemljište
- Država u kojoj se nalazi nekretnina
- Republika Hrvatska
- Mjesto
- Bibinje
- Poštanski broj
- 23205
- Mjerna jedinica površine
- m2 - metar kvadratni
- Površina
- 132,00
- Katastarska općina
- Bibinje
- Vrsta vlasništva
- Knjižno
- Oblik vlasništva
- Osobno
- Način stjecanja
- Darovnim ugovorom
- Podatci o nekretnini — Približna tržišna vrijednost u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 13,272.28 EUR
Details
- Vrsta nekretnine
- Građevinsko zemljište
- Država u kojoj se nalazi nekretnina
- Republika Hrvatska
- Mjesto
- Bibinje
- Poštanski broj
- 23205
- Mjerna jedinica površine
- m2 - metar kvadratni
- Površina
- 132,00
- Katastarska općina
- Bibinje
- Vrsta vlasništva
- Knjižno
- Oblik vlasništva
- Osobno
- Način stjecanja
- Darovnim ugovorom
- Podatci o nekretnini — Približna tržišna vrijednost u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 424,000 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta nekretnine
- Građevinsko zemljište
- Država u kojoj se nalazi nekretnina
- Republika Hrvatska
- Mjesto
- Bibinje
- Poštanski broj
- 23000
- Mjerna jedinica površine
- m2 - metar kvadratni
- Površina
- 424,00
- Katastarska općina
- Bibinje
- Vrsta vlasništva
- Knjižno
- Oblik vlasništva
- Osobno
- Način stjecanja
- Kupnjom od drugih izvora dohotka
- Podatci o nekretnini — Približna tržišna vrijednost u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 56,274.47 EUR
Details
- Vrsta nekretnine
- Građevinsko zemljište
- Država u kojoj se nalazi nekretnina
- Republika Hrvatska
- Mjesto
- Bibinje
- Poštanski broj
- 23000
- Mjerna jedinica površine
- m2 - metar kvadratni
- Površina
- 424,00
- Katastarska općina
- Bibinje
- Vrsta vlasništva
- Knjižno
- Oblik vlasništva
- Osobno
- Način stjecanja
- Kupnjom od drugih izvora dohotka
- Podatci o nekretnini — Približna tržišna vrijednost u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 48,000 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta nekretnine
- Građevinsko zemljište
- Država u kojoj se nalazi nekretnina
- Republika Hrvatska
- Mjesto
- Bibinje
- Poštanski broj
- 23000
- Mjerna jedinica površine
- m2 - metar kvadratni
- Površina
- 64,00
- Katastarska općina
- Bibinje
- Vrsta vlasništva
- Knjižno
- Oblik vlasništva
- Osobno
- Način stjecanja
- Kupnjom od drugih izvora dohotka
- Podatci o nekretnini — Približna tržišna vrijednost u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 6,370.69 EUR
Details
- Vrsta nekretnine
- Građevinsko zemljište
- Država u kojoj se nalazi nekretnina
- Republika Hrvatska
- Mjesto
- Bibinje
- Poštanski broj
- 23000
- Mjerna jedinica površine
- m2 - metar kvadratni
- Površina
- 64,00
- Katastarska općina
- Bibinje
- Vrsta vlasništva
- Knjižno
- Oblik vlasništva
- Osobno
- Način stjecanja
- Kupnjom od drugih izvora dohotka
Podatci o pokretninama koje se upisuju u javni registar · 5
- Podatci o pokretninama koje se upisuju u javni registar
Details
- Pokretnine
- Postoji
- Podatci o pokretnini
Details
- Marka/tip
- Renault Clio
- Podatci o pokretnini — Vrijednost pokretnine u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 800 EUR
Details
- Marka/tip
- Renault Clio
- Podatci o pokretnini — Vrijednost pokretnine u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 7,500 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta pokretnine
- Osobni automobil
- Godina proizvodnje
- 1998
- Oblik vlasništva
- Osobno
- Način stjecanja
- Zaduženjem kod banke (Kredit)
- Podatci o pokretnini — Vrijednost pokretnine u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 995.42 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta pokretnine
- Osobni automobil
- Godina proizvodnje
- 1998
- Oblik vlasništva
- Osobno
- Način stjecanja
- Zaduženjem kod banke (Kredit)
Podatci o ostalim pokretninama pojedinačne vrijednosti veće od 3.981,68 EUR · 1
- Podatci o ostalim pokretninama pojedinačne vrijednosti veće od 3.981,68 EUR
Details
- Pokretnine veće vrijednosti
- Ne postoji
Poslovni udjeli, dionice i vrijednosni papiri, udjeli u društvima osoba te poslovni subjekti samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) · 14
- Poslovni udjeli, dionice i vrijednosni papiri, udjeli u društvima osoba te poslovni subjekti samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti)
Details
- Poslovni udjeli
- Postoji
- Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) — Nominalna vrijednost pojedinačne dionice (EUR) 27 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta udjela
- Dionice
- Naziv poslovnog subjekta
- Zvečevo d.d.
- Sjedište poslovnog subjekta
- Kralja Zvonimira 1, Požega
- Broj dionica
- 36
- Izvršen prijenos upravljačkih prava (članak 19. ZSSI)
- Udio manji od 5%
- Vlasnik/imatelj/nositelj
- Osobno, Suvlasnik s trećim osobama
- Način stjecanja
- Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada, Nasljedstvom
- Postotak
- 33,00
- Napomena
- 2008.
- OIB poslovnog subjekta
- 40479860551
- Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) — Nominalna vrijednost pojedinačne dionice (EUR) 3.58 EUR
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta udjela
- Dionice
- Naziv poslovnog subjekta
- Zvečevo d.d.
- Sjedište poslovnog subjekta
- Kralja Zvonimira 1, Požega
- Broj dionica
- 36
- Izvršen prijenos upravljačkih prava (članak 19. ZSSI)
- Udio manji od 5%
- Vlasnik/imatelj/nositelj
- Osobno, Suvlasnik s trećim osobama
- Način stjecanja
- Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada, Nasljedstvom
- Postotak
- 33,00
- Napomena
- 2008.
- OIB poslovnog subjekta
- 40479860551
- Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) — Nominalna vrijednost pojedinačne dionice (EUR) 24 EUR
Details
- OIB poslovnog subjekta
- 81224333034
- Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) — Nominalna vrijednost pojedinačne dionice (EUR) 180 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta udjela
- Dionice
- Naziv poslovnog subjekta
- BC Institut d.d.
- Sjedište poslovnog subjekta
- Dugoselska 7,10370 Rugvica
- Broj dionica
- 99
- Izvršen prijenos upravljačkih prava (članak 19. ZSSI)
- Udio manji od 5%
- Vlasnik/imatelj/nositelj
- Osobno, Suvlasnik s trećim osobama
- Način stjecanja
- Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada, Nasljedstvom
- Postotak
- 33,00
- Napomena
- 2008.
- OIB poslovnog subjekta
- 81224333034
- Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) — Nominalna vrijednost pojedinačne dionice (EUR) 23.89 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta udjela
- Dionice
- Naziv poslovnog subjekta
- BC Institut d.d.
- Sjedište poslovnog subjekta
- Dugoselska 7,10370 Rugvica
- Broj dionica
- 99
- Izvršen prijenos upravljačkih prava (članak 19. ZSSI)
- Udio manji od 5%
- Vlasnik/imatelj/nositelj
- Osobno, Suvlasnik s trećim osobama
- Način stjecanja
- Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada, Nasljedstvom
- Postotak
- 33,00
- Napomena
- 2008.
- OIB poslovnog subjekta
- 81224333034
- Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) — Nominalna vrijednost pojedinačne dionice (EUR) 1 EUR
Details
- OIB poslovnog subjekta
- 54431828108
- Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) — Nominalna vrijednost pojedinačne dionice (EUR) 65 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta udjela
- Dionice
- Naziv poslovnog subjekta
- Jadroplov d.d.
- Sjedište poslovnog subjekta
- Branimirova obala 18, 21000 Split
- Broj dionica
- 33
- Izvršen prijenos upravljačkih prava (članak 19. ZSSI)
- Udio manji od 5%
- Vlasnik/imatelj/nositelj
- Osobno, Suvlasnik s trećim osobama
- Način stjecanja
- Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada, Nasljedstvom
- Postotak
- 33,00
- Napomena
- 2008.
- OIB poslovnog subjekta
- 54431828108
- Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) — Nominalna vrijednost pojedinačne dionice (EUR) 8.63 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta udjela
- Dionice
- Naziv poslovnog subjekta
- Jadroplov d.d.
- Sjedište poslovnog subjekta
- Branimirova obala 18, 21000 Split
- Broj dionica
- 33
- Izvršen prijenos upravljačkih prava (članak 19. ZSSI)
- Udio manji od 5%
- Vlasnik/imatelj/nositelj
- Osobno, Suvlasnik s trećim osobama
- Način stjecanja
- Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada, Nasljedstvom
- Postotak
- 33,00
- Napomena
- 2008.
- OIB poslovnog subjekta
- 54431828108
- Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) — Nominalna vrijednost pojedinačne dionice (EUR) 1.33 EUR
Details
- OIB poslovnog subjekta
- 36201212847
- Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) — Nominalna vrijednost pojedinačne dionice (EUR) 30.7 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta udjela
- Dionice
- Naziv poslovnog subjekta
- Valamar Riviera d.d.
- Sjedište poslovnog subjekta
- Stancija Kaligari 1, Poreč
- Broj dionica
- 960
- Izvršen prijenos upravljačkih prava (članak 19. ZSSI)
- Udio manji od 5%
- Vlasnik/imatelj/nositelj
- Osobno, Suvlasnik s trećim osobama
- Način stjecanja
- Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada, Nasljedstvom
- Postotak
- 33,00
- Napomena
- 2008.
- OIB poslovnog subjekta
- 36201212847
- Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) — Nominalna vrijednost pojedinačne dionice (EUR) 3.98 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta udjela
- Dionice
- Naziv poslovnog subjekta
- Valamar Riviera d.d.
- Sjedište poslovnog subjekta
- Stancija Kaligari 1, Poreč
- Broj dionica
- 960
- Izvršen prijenos upravljačkih prava (članak 19. ZSSI)
- Udio manji od 5%
- Vlasnik/imatelj/nositelj
- Osobno, Suvlasnik s trećim osobama
- Način stjecanja
- Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada, Nasljedstvom
- Postotak
- 33,00
- Napomena
- 2008.
- OIB poslovnog subjekta
- 36201212847
- Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) — Nominalna vrijednost pojedinačne dionice (EUR) 35 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta udjela
- Dionice
- Naziv poslovnog subjekta
- Termes Grupa d.d.
- Sjedište poslovnog subjekta
- Frankopanska 99, Osijek
- Broj dionica
- 19
- Izvršen prijenos upravljačkih prava (članak 19. ZSSI)
- Udio manji od 5%
- Vlasnik/imatelj/nositelj
- Osobno
- Način stjecanja
- Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada
- Napomena
- 2007.
- OIB poslovnog subjekta
- 96570822897
- Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) — Nominalna vrijednost pojedinačne dionice (EUR) 4.65 EUR
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta udjela
- Dionice
- Naziv poslovnog subjekta
- Termes Grupa d.d.
- Sjedište poslovnog subjekta
- Frankopanska 99, Osijek
- Broj dionica
- 19
- Izvršen prijenos upravljačkih prava (članak 19. ZSSI)
- Udio manji od 5%
- Vlasnik/imatelj/nositelj
- Osobno
- Način stjecanja
- Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada
- Napomena
- 2007.
- OIB poslovnog subjekta
- 96570822897
Novčana kunska ili devizna štednja i kriptovalute · 5
- Novčana kunska ili devizna štednja i kriptovalute
Details
- Novčana kunska ili devizna štednja i kriptovalute
- Postoji
- Podatci o štednji — Iznos 42,000 currency not stated
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Podatci o štednji — Iznos 45,000 currency not stated
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Način stjecanja
- Darovnim ugovorom, Od primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada, Od osiguranja, Nasljedstvom
- Podatci o štednji — Iznos 40,000 currency not stated
Details
- Način stjecanja
- Darovnim ugovorom, Od primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada, Od osiguranja, Nasljedstvom
- Podatci o štednji — Iznos 320,000 currency not stated
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Valuta
- HRK - Hrvatska Kuna
- Valuta
- EUR - Euro
- Oblik vlasništva
- Osobno, Suvlasnik s trećim osobama
- Način stjecanja
- Od primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada, Od osiguranja, Nasljedstvom
- Postotak
- 33,00
Ostala članstva i funkcije obveznika u drugim pravnim osobama, udruženjima, udrugama i organizacijama · 2
- Ostala članstva i funkcije obveznika u drugim pravnim osobama, udruženjima, udrugama i organizacijama
Details
- Ostala članstva obveznika u drugim pravnim osobama, udruženjima, udrugama i oganizacijama
- Postoji
- Podaci o članstvu
Details
- Naziv pravne osobe
- Šahovski klub Goran
- Sjedište pravne osobe
- Trg dr. Franje Tuđmana 2, Bibinje
- Datum učlanjenja
- 15/10/1984
- Funkcije
- Predsjednik kluba
- OIB pravne osobe
- 30699721697
Djeca (opći podatak obveznika) · 1
- Children (declarant status) — Podatci o djeci
Details
- Child (pseudonym)
- Djeca (opći podatak obveznika)
- Declarant (parent) OIB
- 59830787994
- Masked data
- minor
- Stanje
- Ima djece