Skip to content
Javni tragOur money. Our services. Public responsibility.
Site appearance
HR

Appearance

Language

HRHrvatski

Public bodyReceives public money

GRAD OMIŠ

OIB 49299622160 ·also printed as Grad Omiš · GRAD OMIS · more names: 1

Receives

Paid · EUR
€3,627,927.16
329 records
Paid
80,000*
4 records
Allocated · HRK
HRK 112,950
1 record
Records
335
Payers
28
Years
2014–2026
Sources
36
How amounts are added

Each figure adds only records of the same role, stage and currency; contracted, allocated and paid are never added together, and declared asset values are never added at all.

* Currency not stated by the source; the amount is copied as published.

Now

source: Državna riznica — izvoz isplata 2026/09

Received in the last 12 covered months

€3,013,932.90

Oct 2025 – Sept 2026 · Paid · EUR

Latest covered monthSeptember 2026
€71,870.81
Most recent record30 Sept 2026 · Paid
€34,461

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih — GRAD OMIŠ — Tekuće pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima

Paid total329 payments
€3,627,927.16
Paid total4 payments
80,000*
Largest payment30 Nov 2025
€1,000,000

Contracted and paid are separate figures and never added; payments need not belong to these contracts.

By month

Paid · EUR

Typical month €48,218.31 · median of 21 covered months

  1. Jan 2025: €47,969.93
  2. Feb 2025: €46,340.58
  3. Mar 2025: €48,218.31
  4. Apr 2025: €47,202.64
  5. May 2025: €47,002.87
  6. Jun 2025: €47,013.69
  7. Jul 2025: €26,035.86
  8. Aug 2025: €75,594.60
  9. Sept 2025: €25,234.80
  10. Oct 2025: €47,304.32
  11. Nov 2025: €1,843,619.79
  12. Dec 2025: €439,351.67
  13. Jan 2026: €59,784.51
  14. Feb 2026: €83,538.01
  15. Mar 2026: €83,851.67
  16. Apr 2026: €70,588.68
  17. May 2026: €73,991.90
  18. Jun 2026: €31,836.21
  19. Jul 2026: €160,073.62
  20. Aug 2026: €48,121.71
  21. €71.9k Sept 2026: €71,870.81

covered monthtypical month

Source: State Treasury — monthly payments · Državna riznica — izvoz isplata 2026/09

Who pays

Paid · EUR
  1. Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ribarstva06005 €1,000,011.74 share28%
  2. Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije06105 €836,009.97 share23%
  3. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih08005 €682,723.70 share19%
  4. Ministarstvo financija - ostali izdaci države02506 €497,002.86 share14%
  5. Ministarstvo kulture i medija05505 €326,140 share9%

Share of this subject’s total of the same stage and currency (€3,627,927.16) · 23 other parties. All connections

For what

Budget activity (subprogramme)
  1. IZVANREDNA POMOĆ PROIZVOĐAČIMA ZBOG ELEMENTARNIH NEPOGODA I NEPOVOLJNIH DOGAĐAJAT865044€1,000,000 28%
  2. INTEGRIRANI TERITORIJALNI PROGRAM 2021-2027K758062€752,123.20 21%
  3. FISKALNA ODRŽIVOST DJEČJIH VRTIĆAK676071€656,202 18%
  4. FISKALNO IZRAVNANJE JEDINICA LOKALNE I PODRUČNE (REGIONALNE) SAMOUPRAVEA818069€497,002.86 14%
  5. PROGRAMI DJELATNOSTI ZAŠTITE, OČUVANJA I ODRŽIVOG UPRAVLJANJA KULTURNOM BAŠTINOMA565010€252,000 6.9%

Paid · EUR · as the source prints the item · showing 5 of 26. Records

Subsidies and grants

Grants to associations Allocated · HRK

YearAmountRecords
2014HRK 112,9501

Each year and stage separately; allocated and paid are never added.

Receives

By year

Currency not stated* Paid

  1. 2026in progress

Record type

Record typeRecordsAmounts by stage
Budget payments333Paid€3,627,927.16Paid80,000*
Grants to associations1AllocatedHRK 112,950

Who pays · 28 payers

Paid · EURranked by amount6 of 23

  1. Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ribarstvabudget user code 06005 €1,000,011.74 15 records
  2. Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unijebudget user code 06105 €836,009.97 4 records
  3. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihbudget user code 08005 €682,723.70 23 records
  4. Ministarstvo financija - ostali izdaci državebudget user code 02506 €497,002.86 21 records
  5. Ministarstvo kulture i medijabudget user code 05505 €326,140 20 records
  6. Grad Zagreb €130,000 1 record

Paidranked by amount4 of 4

  1. OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA 30,000* 1 record
  2. KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA 20,000* 1 record
  3. ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA 20,000* 1 record
  4. GRAD ROVINJ – ROVIGNO 10,000* 1 record

A name without a link: the source printed no OIB next to it, so there is no profile. All connections →

Largest records · Receives · Paid · EUR

DateOther partyPurpose / titleAmountSource
11/202506005-Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ribarstvaTekuće pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima
All fields
Domain
payments
Recipient
GRAD OMIŠ
Recipient type
public-body
Recipient OIB
49299622160
Recipient seat
OMIŠ
Payer
06005-Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ribarstva
Responsible budget user
060-MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE, ŠUMARSTVA I RIBARSTVA
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
T865044-IZVANREDNA POMOĆ PROIZVOĐAČIMA ZBOG ELEMENTARNIH NEPOGODA I NEPOVOLJNIH DOGAĐAJA
Expense code
3631
Expense type
Tekuće pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima
1,000,000 EURMinistarstvo financija — Državna riznica
11/202506105-Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unijeKapitalne pomoći temeljem prijenosa EU sredstava
All fields
Domain
payments
Recipient
GRAD OMIŠ
Recipient type
public-body
Recipient OIB
49299622160
Recipient seat
OMIŠ
Payer
06105-Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije
Responsible budget user
061-MINISTARSTVO REGIONALNOGA RAZVOJA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE
Funding source
563-Europski fond za regionalni razvoj
Subprogramme
K758062-INTEGRIRANI TERITORIJALNI PROGRAM 2021-2027
Expense code
3682
Expense type
Kapitalne pomoći temeljem prijenosa EU sredstava
749,999.99 EURMinistarstvo financija — Državna riznica
12/202505505-Ministarstvo kulture i medijaKapitalne pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
All fields
Domain
payments
Recipient
GRAD OMIŠ
Recipient type
public-body
Recipient OIB
49299622160
Recipient seat
OMIŠ
Payer
05505-Ministarstvo kulture i medija
Responsible budget user
055-MINISTARSTVO KULTURE I MEDIJA
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A565010-PROGRAMI DJELATNOSTI ZAŠTITE, OČUVANJA I ODRŽIVOG UPRAVLJANJA KULTURNOM BAŠTINOM
Expense code
3662
Expense type
Kapitalne pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
252,000 EURMinistarstvo financija — Državna riznica
Paid: 2026-09-10Grad ZagrebGRAD OMIŠ
All fields
Domain
payments
Record type
payment
Payer
Grad Zagreb
Recipient
GRAD OMIŠ
Recipient type
public-body
Recipient OIB (as published)
49299622160
Description
FINANCIRANJE SANACIJE POSLJEDICA POŽARA U GRADU OMIŠU TE OBNOVA INFRAST. I OSIGUR. OSNOVNIH POTREPŠTI
Invoice number
3299
Recipient IBAN (as published)
HR2224070001830000008
Payment reference
HR00 3299
Partner VAT id as printed
HR49299622160
Invoice date
2026-08-24
Due date
2026-09-23
Recipient seat
OMIŠ
Person type as published
P
Economic classification
3299
Account name
OSTALI NESPOMENUTI RASHODI POSLOVANJA
Organisational classification
001 URED GRADONAČELNIKA
Programme / activity
A011201A120104 PROVEDBA PROGRAMA MEĐUGRADSKE I MEĐUNARODNE SURADNJE
Funding source
11 OPĆI PRIHODI I PRIMICI
Functional classification
0113 Vanjski poslovi
Budget position
01010035 Ostali nespomenuti rashodi poslovanja
Payment date
2026-09-10
Amount as printed
130000.00
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
130,000 EURGrad Zagreb
07/202608005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihTekuće pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima
All fields
Domain
payments
Recipient
GRAD OMIŠ
Recipient type
public-body
Recipient OIB
49299622160
Recipient seat
OMIŠ
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
K676071-FISKALNA ODRŽIVOST DJEČJIH VRTIĆA
Expense code
3631
Expense type
Tekuće pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima
126,369 EURMinistarstvo financija — Državna riznica
12/202506105-Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unijeTekuće pomoći temeljem prijenosa EU sredstava
All fields
Domain
payments
Recipient
GRAD OMIŠ
Recipient type
public-body
Recipient OIB
49299622160
Recipient seat
OMIŠ
Payer
06105-Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije
Responsible budget user
061-MINISTARSTVO REGIONALNOGA RAZVOJA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE
Funding source
581-Mehanizam za oporavak i otpornost � besp
Subprogramme
A758050-OSIGURAVANJE POMOĆI KORISNICIMA U PRIPREMI NATJEČAJNE PROJEKTNO-TEHNIČKE DOKUMENTACIJE - NPOO C.2.1.-R2
Expense code
3681
Expense type
Tekuće pomoći temeljem prijenosa EU sredstava
83,886.77 EURMinistarstvo financija — Državna riznica

Everything is copied from public bodies’ publications exactly as published and linked only by the OIB the source printed. The profile is not a rating, ranking or evidence of wrongdoing.

Corrections and objections