Skip to content
Javni tragOur money. Our services. Public responsibility.
Site appearance
HR

Appearance

Language

HRHrvatski

Public bodyReceives public money

SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA

OIB 40781519492 ·also printed as Splitsko-dalmatinska županija · Splitsko-dalmatinska županija · more names: 7

Receives

Paid · EUR
€52,657,819.27
371 records
Paid
18,561.77*
1 record
Records
397
Payers
27
Years
2017–2026
Sources
35
How amounts are added

Each figure adds only records of the same role, stage and currency; contracted, allocated and paid are never added together, and declared asset values are never added at all.

* Currency not stated by the source; the amount is copied as published.

Now

source: Državna riznica — izvoz isplata 2026/09

Received in the last 12 covered months

€29,523,324.67

Oct 2025 – Sept 2026 · Paid · EUR

Latest covered monthSeptember 2026
€3,397,700.02
Most recent record30 Sept 2026 · Paid
€1,237,600

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih — SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA — Tekuće pomoći temeljem prijenosa EU sredstava

Paid total371 payments
€52,657,819.27
Paid total1 payment
18,561.77*
Largest payment31 Aug 2025
€3,709,391.93

Contracted and paid are separate figures and never added; payments need not belong to these contracts.

By month

Paid · EUR

Typical month €2,276,048.36 · median of 21 covered months

  1. Jan 2025: €667,511.97
  2. Feb 2025: €4,104,211.28
  3. Mar 2025: €1,327,950.20
  4. Apr 2025: €2,359,921.27
  5. May 2025: €2,292,515.08
  6. Jun 2025: €2,964,276.58
  7. Jul 2025: €2,639,072.60
  8. Aug 2025: €5,002,344.87
  9. Sept 2025: €1,754,655.69
  10. Oct 2025: €1,264,517.57
  11. Nov 2025: €1,361,322.08
  12. Dec 2025: €4,163,294.56
  13. Jan 2026: €861,599.19
  14. Feb 2026: €1,982,384.93
  15. Mar 2026: €1,814,111.15
  16. Apr 2026: €5,910,857.20
  17. May 2026: €2,276,048.36
  18. Jun 2026: €3,162,148.32
  19. Jul 2026: €1,731,909.03
  20. Aug 2026: €1,597,432.26
  21. €3.4m Sept 2026: €3,397,700.02

covered monthtypical month

Source: State Treasury — monthly payments · Državna riznica — izvoz isplata 2026/09

Who pays

Paid · EUR
  1. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih08005 €40,242,763.41 share76%
  2. Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije06105 €4,907,455.76 share9.3%
  3. Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture06505 €2,628,443.16 share5%
  4. Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike08605 €1,597,213.12 share3%
  5. Ministarstvo zdravstva09605 €1,030,810.83 share2%

Share of this subject’s total of the same stage and currency (€52,657,819.27) · 26 other parties. All connections

For what

Budget activity (subprogramme)
  1. DODATNA SREDSTVA IZRAVNANJA ZA DECENTRALIZIRANE FUNKCIJEA768054€12,837,834.71 24%
  2. IZGRADNJA, DOGRADNJA, REKONSTRUKCIJA I OPREMANJE OSNOVNIH ŠKOLA ZA POTREBE JEDNOSMJENSKOG RADA I CJELODNEVNE NASTAVE - NPOO (C3.1.R1-I2)K768067€7,862,300.33 15%
  3. JAVNI MEĐUMJESNI PRIJEVOZ ZA UČENIKEA580037€7,288,108.99 14%
  4. PREHRANA ZA UČENIKE U OSNOVNIM ŠKOLAMAA768072€4,610,516.52 8.8%
  5. PROGRAM UČINKOVITI LJUDSKI POTENCIJALI 2021.-2027., PRIORITET 2K733067€3,795,765.76 7.2%

Paid · EUR · as the source prints the item · showing 5 of 61. Records

Subsidies and grants

Agricultural aid Paid · EUR

YearAmountRecords
2024€9,455.383
2025€9,9721

Shares as printed by APPRRR: EU €398.67 · HR €19,028.71

Each year and stage separately; allocated and paid are never added.

Receives

By year

Currency not stated* Paid

  1. 2024

Record type

Record typeRecordsAmounts by stage
Budget payments368Paid€52,638,391.89Paid18,561.77*
Agricultural aid4Paid€19,427.38

Who pays · 27 payers

Paid · EURranked by amount6 of 26

  1. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihbudget user code 08005 €40,242,763.41 103 records
  2. Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unijebudget user code 06105 €4,907,455.76 14 records
  3. Ministarstvo mora, prometa i infrastrukturebudget user code 06505 €2,628,443.16 17 records
  4. Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politikebudget user code 08605 €1,597,213.12 15 records
  5. Ministarstvo zdravstvabudget user code 09605 €1,030,810.83 4 records
  6. Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovinebudget user code 07605 €734,957.87 11 records

Paidranked by amount1 of 1

  1. ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA 18,561.77* 1 record

A name without a link: the source printed no OIB next to it, so there is no profile. All connections →

Largest records · Receives · Paid · EUR

DateOther partyPurpose / titleAmountSource
08/202506105-Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unijeKapitalne pomoći temeljem prijenosa EU sredstava
All fields
Domain
payments
Recipient
SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Recipient type
public-body
Recipient OIB
40781519492
Recipient seat
SPLIT
Payer
06105-Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije
Responsible budget user
061-MINISTARSTVO REGIONALNOGA RAZVOJA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE
Funding source
563-Europski fond za regionalni razvoj
Subprogramme
T758055-INTERREG VI-A IPA HRVATSKA-BOSNA I HERCEGOVINA-CRNA GORA 2021-2027
Expense code
3682
Expense type
Kapitalne pomoći temeljem prijenosa EU sredstava
3,709,391.93 EURMinistarstvo financija — Državna riznica
04/202608005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihKapitalne pomoći temeljem prijenosa EU sredstava
All fields
Domain
payments
Recipient
SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Recipient type
public-body
Recipient OIB
40781519492
Recipient seat
SPLIT
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
58100-Mehanizam za oporavak i otpornost � besp
Subprogramme
K768067-IZGRADNJA, DOGRADNJA, REKONSTRUKCIJA I OPREMANJE OSNOVNIH ŠKOLA ZA POTREBE JEDNOSMJENSKOG RADA I CJELODNEVNE NASTAVE - NPOO (C3.1.R1-I2)
Expense code
3682
Expense type
Kapitalne pomoći temeljem prijenosa EU sredstava
3,042,646.26 EURMinistarstvo financija — Državna riznica
02/202508005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihTekuće pomoći izravnanja za decentralizirane funkcije
All fields
Domain
payments
Recipient
SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Recipient type
public-body
Recipient OIB
40781519492
Recipient seat
SPLIT
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A768054-DODATNA SREDSTVA IZRAVNANJA ZA DECENTRALIZIRANE FUNKCIJE
Expense code
3651
Expense type
Tekuće pomoći izravnanja za decentralizirane funkcije
1,360,331.01 EURMinistarstvo financija — Državna riznica
12/202508005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihTekuće pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima
All fields
Domain
payments
Recipient
SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Recipient type
public-body
Recipient OIB
40781519492
Recipient seat
SPLIT
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A580037-JAVNI MEĐUMJESNI PRIJEVOZ ZA UČENIKE
Expense code
3631
Expense type
Tekuće pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima
1,300,982.53 EURMinistarstvo financija — Državna riznica
06/202608005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihKapitalne pomoći temeljem prijenosa EU sredstava
All fields
Domain
payments
Recipient
SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Recipient type
public-body
Recipient OIB
40781519492
Recipient seat
SPLIT
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
58100-Mehanizam za oporavak i otpornost � besp
Subprogramme
K768067-IZGRADNJA, DOGRADNJA, REKONSTRUKCIJA I OPREMANJE OSNOVNIH ŠKOLA ZA POTREBE JEDNOSMJENSKOG RADA I CJELODNEVNE NASTAVE - NPOO (C3.1.R1-I2)
Expense code
3682
Expense type
Kapitalne pomoći temeljem prijenosa EU sredstava
1,263,500 EURMinistarstvo financija — Državna riznica
02/202508005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihTekuće pomoći temeljem prijenosa EU sredstava
All fields
Domain
payments
Recipient
SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Recipient type
public-body
Recipient OIB
40781519492
Recipient seat
SPLIT
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
561-Europski socijalni fond plus
Subprogramme
K733067-PROGRAM UČINKOVITI LJUDSKI POTENCIJALI 2021.-2027., PRIORITET 2
Expense code
3681
Expense type
Tekuće pomoći temeljem prijenosa EU sredstava
1,237,600 EURMinistarstvo financija — Državna riznica

Everything is copied from public bodies’ publications exactly as published and linked only by the OIB the source printed. The profile is not a rating, ranking or evidence of wrongdoing.

Corrections and objections