Skip to content
Javni tragOur money. Our services. Public responsibility.
Site appearance
HR

Appearance

Language

HRHrvatski

Natural personOfficial · asset declaration

Davor Tubanjski

OIB 20993780978

Records
157
Years
2017–2026
Sources
1
How amounts are added

Each figure adds only records of the same role, stage and currency; contracted, allocated and paid are never added together, and declared asset values are never added at all.

Asset declaration

Items the official declared to the Conflict of Interest Commission, each with its declaration date. Self-declared and not audited; values from different dates are never added up.

Opće informacije o obvezniku · 5
  • Opće informacije o obvezniku
    Details
    Stručna sprema
    Stručni Prvostupnik Inženjer
    Zvanje
    Inženjer mehanizacije u poljoprivredi
  • Opće informacije o obvezniku
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Ime
    Davor
    Prezime
    Tubanjski
    Stručna sprema
    SSS
    Zvanje
    Strojarski tehničar
    Stranačka pripadnost
    Hrvatska demokratska zajednica
  • Podatci o bračnom drugu/životnom partneru/izvanbračnom drugu
    Details
    Stanje
    Oženjen/Udana
  • Podatci o prebivalištu
    Details
    Grad
    31216 Antunovac
  • Podatci o boravištu
    Details
    Boravište postoji
    Ne postoji
Dužnost za koju se podnosi imovinska kartica · 4
  • Dužnost za koju se podnosi imovinska kartica
    Details
    Dužnost
    Općinski načelnik
    Tijelo/Pravna osoba obnašanja dužnosti
    Općina Antunovac
  • Adresa obnašanja dužnosti
    Details
    Mjesto
    31216 Antunovac
    Ulica
    Braće Radića
    Kućni broj
    4
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
    Datum početka mandata
    21/05/2021
    Predviđeni datum kraja mandata
    21/05/2025
  • Ostale informacije o dužnosti
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Telefon
    +38531278022
    Datum početka mandata
    29/05/2017
    Predviđeni datum kraja mandata
    29/06/2021
    Predviđeni datum kraja mandata
    29/05/2021
    Način obnašanja dužnosti
    Volonterski
    Način obnašanja dužnosti
    Profesionalno
Druga dužnost za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice · 1
  • Druga dužnost za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Details
    Postojanje druge javne dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Ne postoji
Druge javne dužnosti za koje ne postoji obveza podnošenja imovinske kartice · 1
  • Druge javne dužnosti za koje ne postoji obveza podnošenja imovinske kartice
    Details
    Druge javne dužnosti
    Ne postoji
Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata · 2
  • Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Drugi poslovi tijekom obnašanja mandata
    Postoji
    Drugi poslovi tijekom obnašanja mandata
    Ne postoji
  • Drugi posao tijekom obnašanja mandata
    Details
    Payer OIB printed in this item
    94844890956
    Item shown as historical
    Yes
    Radno mjesto
    Voditelj poslovnice
    Naziv pravne osobe
    Nacional logistics d.o.o.
    Sjedište pravne osobe / Mjesto
    31000 Osijek
    Sjedište pravne osobe / Ulica
    Bartula Kašića
    Sjedište pravne osobe / Kućni broj
    32
    Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos
    01/08/2016
Podaci o poslovima koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koje je obnašao u prethodnom mandatu · 5
  • Podaci o poslovima koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koje je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Drugi poslovi koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Postoji
  • Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Radno mjesto
    Voditelj postprodaje
    Naziv pravne osobe
    PSC Slavonija d.o.o
    Sjedište pravne osobe / Mjesto
    31000 Osijek
    Sjedište pravne osobe / Ulica
    Sv. L. B. Mandića
    Sjedište pravne osobe / Kućni broj
    111
    Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos / na dužnost
    10/07/2015
    Ostale informacije o poslu / Datum prestanka radnog odnosa / dužnosti
    01/08/2016
    OIB pravne osobe
    61165982836
  • Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Radno mjesto
    Općinski načelnik
    Naziv pravne osobe
    Općina Antunovac
    Sjedište pravne osobe / Mjesto
    31216 Antunovac
    Sjedište pravne osobe / Ulica
    B. Radića
    Sjedište pravne osobe / Kućni broj
    4
    Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos / na dužnost
    25/05/2017
    Ostale informacije o poslu / Datum prestanka radnog odnosa / dužnosti
    21/05/2021
    OIB pravne osobe
    30812410980
  • Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Radno mjesto
    Općinski načelnik
    Naziv pravne osobe
    Općina Antunovac
    Sjedište pravne osobe / Mjesto
    31216 Antunovac
    Sjedište pravne osobe / Ulica
    B. Radića
    Sjedište pravne osobe / Kućni broj
    4
    Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos / na dužnost
    25/05/2017
    Ostale informacije o poslu / Datum prestanka radnog odnosa / dužnosti
    21/05/2021
    OIB pravne osobe
    30812410980
  • Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Radno mjesto
    Voditelj poslovnice
    Naziv pravne osobe
    Nacional logistics d.o.o.
    Sjedište pravne osobe / Mjesto
    31000 Osijek
    Sjedište pravne osobe / Ulica
    Bartula Kašića
    Sjedište pravne osobe / Kućni broj
    32
    Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos / na dužnost
    01/08/2016
    Ostale informacije o poslu / Datum prestanka radnog odnosa / dužnosti
    30/09/2017
    OIB pravne osobe
    94844890956
Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica · 19
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 14,770 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 10,821.78 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 14,840 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 10,915.79 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 14,910 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 11,192.4 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 14,980 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 11,237.2 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 2,347.04 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 1,721.11 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 2,532.6 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 1,867.26 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 2,544.32 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 1,892.36 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 3,850 EUR
    Details
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 2,949.75 EUR
    Details
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 12,495 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 9,482.26 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
  • Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Volonterski (EUR) 3,941.28 EUR
    Details
Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca · 3
  • Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca
    Postoji
    Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca
    Ne postoji
  • Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 6,226.35 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    94844890956
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Isplatitelj
    Nacional logistics d.o.o.
    Pravna osnova
    Od nesamostalnog rada
  • Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 826.33 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    94844890956
    Item shown as historical
    Yes
    Isplatitelj
    Nacional logistics d.o.o.
    Pravna osnova
    Od nesamostalnog rada
Podatci o ostalim prihodima · 8
  • Podatci o ostalim prihodima
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Ostali prihod
    Ne postoji
  • Podatci o ostalim prihodima
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Ostali prihod
    Postoji
  • Podatci o ostalim prihodima
    Details
    Ostali prihod
    Ne postoji
  • Podatci o ostalim prihodima
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Ostali prihod
    Ne postoji
    Ostali prihod
    Postoji
  • Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 2,000 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Pravna osnova
    Od nesamostalnog rada
    Vremenski raspon
    Mjesečno
  • Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 265.45 EUR
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Pravna osnova
    Od nesamostalnog rada
    Vremenski raspon
    Mjesečno
  • Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 8,343.01 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Pravna osnova
    Od samostalne poljoprivredne djelatnosti
    Vremenski raspon
    Jednokratno
  • Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 1,107.31 EUR
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Pravna osnova
    Od samostalne poljoprivredne djelatnosti
    Vremenski raspon
    Jednokratno
Ostali podaci o bračnom drugu/izvanbračnom drugu/životnom partneru · 18
  • Iznos plaće bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera na godišnjoj razini po poslodavcu*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini
    Details
    Postoji zaposlenje
    Postoji
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 37,992 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    OIB poslodavca
    78998058983
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 30,384 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    OIB poslodavca
    78998058983
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 5,799.95 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    OIB poslodavca
    78998058983
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 4,465.71 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    OIB poslodavca
    78998058983
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 6,516.3 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    OIB poslodavca
    78998058983
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 4,970.43 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    OIB poslodavca
    78998058983
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 1,451.93 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Naziv poslodavca
    Centar za profesionalnu rehabilitaciju Osijek
    Datum stupanja u radni odnos
    01/09/2022
    OIB poslodavca
    57200304958
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 1,035.41 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Naziv poslodavca
    Centar za profesionalnu rehabilitaciju Osijek
    Datum stupanja u radni odnos
    01/09/2022
    OIB poslodavca
    57200304958
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 2,147.67 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Naziv poslodavca
    Centar za profesionalnu rehabilitaciju Osijek
    Datum stupanja u radni odnos
    01/09/2022
    OIB poslodavca
    57200304958
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 1,486.51 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Naziv poslodavca
    Centar za profesionalnu rehabilitaciju Osijek
    Datum stupanja u radni odnos
    01/09/2022
    OIB poslodavca
    57200304958
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 2,529.45 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Naziv poslodavca
    Centar za profesionalnu rehabilitaciju Osijek
    Datum stupanja u radni odnos
    01/09/2022
    OIB poslodavca
    57200304958
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 1,777.96 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Naziv poslodavca
    Centar za profesionalnu rehabilitaciju Osijek
    Datum stupanja u radni odnos
    01/09/2022
    OIB poslodavca
    57200304958
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 2,605.27 EUR
    Details
    Naziv poslodavca
    Centar za profesionalnu rehabilitaciju Osijek
    Datum stupanja u radni odnos
    01/09/2022
    OIB poslodavca
    57200304958
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 1,787.38 EUR
    Details
    Naziv poslodavca
    Centar za profesionalnu rehabilitaciju Osijek
    Datum stupanja u radni odnos
    01/09/2022
    OIB poslodavca
    57200304958
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Bruto iznos (EUR) 54,958.32 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Naziv poslodavca
    Težište projekt d.o.o.
    Datum stupanja u radni odnos
    04/07/2015
    OIB poslodavca
    78998058983
  • Plaća bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera obveznika na godišnjoj razini*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini — Neto iznos (EUR) 43,966.68 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Naziv poslodavca
    Težište projekt d.o.o.
    Datum stupanja u radni odnos
    04/07/2015
    OIB poslodavca
    78998058983
  • Drugi primitci bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera
    Details
    Drugi primitci bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera
    Ne postoji
Subvencije/donacije/poticaji/stipendije · 9
  • Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
    Details
    Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
    Postoji
  • Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
    Ne postoji
  • Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 6,697.68 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    98816779821
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Benefit/scholarship item
    Yes
    Isplatitelj
    FAZOS
    Vremenski raspon
    Jednokratno
    Vrsta
    Subvencija
  • Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 888.84 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    98816779821
    Item shown as historical
    Yes
    Benefit/scholarship item
    Yes
    Isplatitelj
    FAZOS
    Vremenski raspon
    Jednokratno
    Vrsta
    Subvencija
  • Subvencija/donacija/poticaj/stipendija
    Details
    Payer OIB printed in this item
    98816779821
    Item shown as historical
    Yes
    Benefit/scholarship item
    Yes
    Isplatitelj
    FAZOS
    Vremenski raspon
    Jednokratno
    Vrsta
    Stipendija
  • Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 1,876.4 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    99122235709
    Shown as a superseded value
    Yes
    Isplatitelj
    APPRRR
    Vremenski raspon
    Jednokratno
    Vrsta
    Poticaj
  • Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 7,471 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    99122235709
    Shown as a superseded value
    Yes
    Isplatitelj
    APPRRR
    Vremenski raspon
    Jednokratno
    Vrsta
    Poticaj
  • Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 3,395.05 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    99122235709
    Shown as a superseded value
    Yes
    Isplatitelj
    APPRRR
    Vremenski raspon
    Na godišnjoj razini
    Vrsta
    Poticaj
  • Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 3,491.13 EUR
    Details
    Payer OIB printed in this item
    99122235709
    Isplatitelj
    APPRRR
    Vremenski raspon
    Na godišnjoj razini
    Vrsta
    Poticaj
Podatci o obvezama · 24
  • Podatci o obvezama
    Details
    Obveze
    Postoji
  • Obveza
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka
  • Obveza
    Details
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 49,505.61 currency not stated
    Details
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
    Ugovorena kamatna stopa
    3,65
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 344.77 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
    Ugovorena kamatna stopa
    3,65
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 347.05 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
    Ugovorena kamatna stopa
    3,81
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 347.7 currency not stated
    Details
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
    Ugovorena kamatna stopa
    3,87
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 374,020.43 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Davor Tubanjski
    Valuta duga
    HRK - Hrvatska Kuna
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2017
    Rok vraćanja u mjesecima
    192
    Ugovorena kamatna stopa
    4,25
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 2,678.68 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Davor Tubanjski
    Valuta duga
    HRK - Hrvatska Kuna
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2017
    Rok vraćanja u mjesecima
    192
    Ugovorena kamatna stopa
    4,25
  • Obveza
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 69,379.87 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Davor Tubanjski
    Valuta duga
    HRK - Hrvatska Kuna
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2017
    Rok vraćanja u mjesecima
    84
    Ugovorena kamatna stopa
    6,45
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 9,208.18 currency not stated
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Davor Tubanjski
    Valuta duga
    HRK - Hrvatska Kuna
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2017
    Rok vraćanja u mjesecima
    84
    Ugovorena kamatna stopa
    6,45
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 1,007.24 currency not stated
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Davor Tubanjski
    Valuta duga
    HRK - Hrvatska Kuna
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2017
    Rok vraćanja u mjesecima
    84
    Ugovorena kamatna stopa
    6,45
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 130,000 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2018
    Rok vraćanja u mjesecima
    84
    Ugovorena kamatna stopa
    5,60
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 17,253.97 EUR
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2018
    Rok vraćanja u mjesecima
    84
    Ugovorena kamatna stopa
    5,60
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 1,874.29 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Item shown as historical
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2018
    Rok vraćanja u mjesecima
    84
    Ugovorena kamatna stopa
    5,60
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 248.77 EUR
    Details
    Item shown as historical
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2018
    Rok vraćanja u mjesecima
    84
    Ugovorena kamatna stopa
    5,60
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 126.71 currency not stated
    Details
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 90,000 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
    Valuta duga
    HRK - Hrvatska Kuna
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2020
    Rok vraćanja u mjesecima
    120
    Ugovorena kamatna stopa
    5,00
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 11,945.05 currency not stated
    Details
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
    Valuta duga
    HRK - Hrvatska Kuna
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2020
    Rok vraćanja u mjesecima
    120
    Ugovorena kamatna stopa
    5,00
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 954.6 currency not stated
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Osobno
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Zagrebačka banka d.d.
    Valuta duga
    HRK - Hrvatska Kuna
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2020
    Rok vraćanja u mjesecima
    120
    Ugovorena kamatna stopa
    5,00
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 140,000 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Bračni drug
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Erste Steiermarkische bank d.d.
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2020
    Rok vraćanja u mjesecima
    120
    Ugovorena kamatna stopa
    5,70
  • Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 18,581.19 EUR
    Details
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Bračni drug
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Erste Steiermarkische bank d.d.
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2020
    Rok vraćanja u mjesecima
    120
    Ugovorena kamatna stopa
    5,70
  • Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 1,533.28 EUR
    Details
    Shown as a superseded value
    Yes
    Vrsta obveze
    Kredit
    Nositelj obveze
    Bračni drug
    Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
    Erste Steiermarkische bank d.d.
    Valuta duga
    EUR - Euro
    Godina zaduženja
    2020
    Rok vraćanja u mjesecima
    120
    Ugovorena kamatna stopa
    5,70
Djeca (opći podatak obveznika) · 1
  • Children (declarant status) — Podatci o djeci
    Details
    Child (pseudonym)
    Djeca (opći podatak obveznika)
    Declarant (parent) OIB
    20993780978
    Masked data
    minor
    Stanje
    Ima djece

Source: Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa

Everything is copied from public bodies’ publications exactly as published and linked only by the OIB the source printed. The profile is not a rating, ranking or evidence of wrongdoing.

Corrections and objections