Natural personOfficial · asset declaration
Vladimir Grošić
OIB 19877998853
- Records
- 74
- Years
- 2022–2025
- Sources
- 1
How amounts are added
Each figure adds only records of the same role, stage and currency; contracted, allocated and paid are never added together, and declared asset values are never added at all.
Asset declaration
Items the official declared to the Conflict of Interest Commission, each with its declaration date. Self-declared and not audited; values from different dates are never added up.
Opće informacije o obvezniku · 4
- Opće informacije o obvezniku
Details
- Ime
- Vladimir
- Prezime
- Grošić
- Stručna sprema
- Doktor Znanosti
- Zvanje
- doktor medicine
- Stranačka pripadnost
- Nisam član stranke
- Podatci o bračnom drugu/životnom partneru/izvanbračnom drugu
Details
- Stanje
- Razveden/Razvedena
- Podatci o prebivalištu
Details
- Grad
- 10000 Zagreb
- Podatci o boravištu
Details
- Boravište postoji
- Ne postoji
Dužnost za koju se podnosi imovinska kartica · 4
- Dužnost za koju se podnosi imovinska kartica
Details
- Dužnost
- Ravnatelj
- Tijelo/Pravna osoba obnašanja dužnosti
- Klinika za psihijatriju Sveti Ivan
- Adresa obnašanja dužnosti
Details
- Mjesto
- 10000 Zagreb
- Ulica
- Jankomir
- Kućni broj
- 11
- Ostale informacije o dužnosti
Details
- Telefon
- +38513430020
- Ostale informacije o dužnosti
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Telefon
- +385989805020
- Datum početka mandata
- 08/07/2022
- Predviđeni datum kraja mandata
- 07/07/2026
- Način obnašanja dužnosti
- Profesionalno
Druga dužnost za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice · 1
- Druga dužnost za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
Details
- Postojanje druge javne dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
- Ne postoji
Druge javne dužnosti za koje ne postoji obveza podnošenja imovinske kartice · 1
- Druge javne dužnosti za koje ne postoji obveza podnošenja imovinske kartice
Details
- Druge javne dužnosti
- Ne postoji
Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata · 3
- Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata
Details
- Drugi poslovi tijekom obnašanja mandata
- Postoji
- Drugi posao tijekom obnašanja mandata
Details
- Payer OIB printed in this item
- 83830458507
- Radno mjesto
- izvanredni profesor
- Drugi posao tijekom obnašanja mandata
Details
- Payer OIB printed in this item
- 83830458507
- Shown as a superseded value
- Yes
- Radno mjesto
- docent
- Naziv pravne osobe
- Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek
- Sjedište pravne osobe / Mjesto
- 31000 Osijek
- Sjedište pravne osobe / Ulica
- Crkvena
- Sjedište pravne osobe / Kućni broj
- 21
- Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos
- 01/05/2018
Podaci o poslovima koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koje je obnašao u prethodnom mandatu · 3
- Podaci o poslovima koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koje je obnašao u prethodnom mandatu
Details
- Drugi poslovi koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
- Postoji
- Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
Details
- Sjedište pravne osobe / Ulica
- Jankomir
- OIB pravne osobe
- 39696562783
- Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Radno mjesto
- zamjenik ravnatelja
- Naziv pravne osobe
- Klinika za psihijatriju Sveti Ivan
- Sjedište pravne osobe / Mjesto
- 10000 Zagreb
- Sjedište pravne osobe / Ulica
- Jankomir
- Sjedište pravne osobe / Kućni broj
- 11
- Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos / na dužnost
- 13/07/2018
- Ostale informacije o poslu / Datum prestanka radnog odnosa / dužnosti
- 07/07/2022
- OIB pravne osobe
- 39696562783
Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica · 8
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 4,576.29 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 3,165.07 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 5,269.32 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Napomena
- Prijavljeni iznos predstavlja prosječan mjesečni iznos u razdoblju od 1.1-31.12.2023., a plaća za prosinac 2023. iznosila je neto 3.501,79 u00e2u0082u00ac Detaljno: prosjek plaća od 01/2023 do 12/2023 - bruto I - 63.231,89 u00e2u0082u00ac ukupno u00e2u0080u0093 prosječno 5.269,32 u00e2u0082u00ac - neto - 43.118,75 u00e2u0082u00ac ukupno u00e2u0080u0093 prosječno 3.593,23 u00e2u0082u00ac plaća za 12/2023 isplaćena u 01/2024 - bruto I - 5.037,42 u00e2u0082u00ac - neto - 3.501,79 u00e2u0082u00ac
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 3,593.23 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Napomena
- Prijavljeni iznos predstavlja prosječan mjesečni iznos u razdoblju od 1.1-31.12.2023., a plaća za prosinac 2023. iznosila je neto 3.501,79 u00e2u0082u00ac Detaljno: prosjek plaća od 01/2023 do 12/2023 - bruto I - 63.231,89 u00e2u0082u00ac ukupno u00e2u0080u0093 prosječno 5.269,32 u00e2u0082u00ac - neto - 43.118,75 u00e2u0082u00ac ukupno u00e2u0080u0093 prosječno 3.593,23 u00e2u0082u00ac plaća za 12/2023 isplaćena u 01/2024 - bruto I - 5.037,42 u00e2u0082u00ac - neto - 3.501,79 u00e2u0082u00ac
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 31,950.32 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Napomena
- Prijavljeni iznos predstavlja prosječan mjesečni iznos u razdoblju od 1.1-31.12.2024.
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 6,691.48 EUR
Details
- Napomena
- Prijavljeni iznos predstavlja prosječan mjesečni iznos u razdoblju od 1.1-31.12.2024.
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 22,301.03 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Napomena
- Prijavljeni iznos predstavlja prosječan mjesečni iznos u razdoblju od 1.1-31.12.2024.
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 4,512.74 EUR
Details
- Napomena
- Prijavljeni iznos predstavlja prosječan mjesečni iznos u razdoblju od 1.1-31.12.2024.
Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca · 5
- Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca
Details
- Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca
- Postoji
- Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 767.71 EUR
Details
- Payer OIB printed in this item
- 83830458507
- Shown as a superseded value
- Yes
- Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 910.59 EUR
Details
- Payer OIB printed in this item
- 83830458507
- Shown as a superseded value
- Yes
- Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 5,456.96 EUR
Details
- Payer OIB printed in this item
- 83830458507
- Shown as a superseded value
- Yes
- Isplatitelj
- Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek
- Pravna osnova
- Od nesamostalnog rada
- Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR) 1,118 EUR
Details
- Payer OIB printed in this item
- 83830458507
- Isplatitelj
- Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek
- Pravna osnova
- Od nesamostalnog rada
Podatci o ostalim prihodima · 6
- Podatci o ostalim prihodima
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Ostali prihod
- Postoji
- Ostali prihod
- Ne postoji
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 4,525.85 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 5,033.08 EUR
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 156,300 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Pravna osnova
- Od samostalne djelatnosti
- Vremenski raspon
- Na godišnjoj razini
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 28,000 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Pravna osnova
- Od edukacijske djelatnosti
- Vremenski raspon
- Na godišnjoj razini
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 3,716.24 EUR
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Pravna osnova
- Od edukacijske djelatnosti
- Vremenski raspon
- Na godišnjoj razini
Subvencije/donacije/poticaji/stipendije · 1
- Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
Details
- Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
- Ne postoji
Podatci o obvezama · 12
- Podatci o obvezama
Details
- Obveze
- Postoji
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 155,157.84 EUR
Details
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Kentbank
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2022
- Rok vraćanja u mjesecima
- 180
- Ugovorena kamatna stopa
- 3,14
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 1,071.49 EUR
Details
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Kentbank
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2022
- Rok vraćanja u mjesecima
- 180
- Ugovorena kamatna stopa
- 3,14
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 3,300 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta obveze
- Drugo
- Nositelj obveze
- Osobno
- Druga obveza
- uzdržavanje
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- član obitelji
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2022
- Rok vraćanja u mjesecima
- 0
- Ugovorena kamatna stopa
- 0,00
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 437.99 EUR
Details
- Vrsta obveze
- Drugo
- Nositelj obveze
- Osobno
- Druga obveza
- uzdržavanje
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- član obitelji
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2022
- Rok vraćanja u mjesecima
- 0
- Ugovorena kamatna stopa
- 0,00
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 3,300 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta obveze
- Drugo
- Nositelj obveze
- Osobno
- Druga obveza
- uzdržavanje
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- član obitelji
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2022
- Rok vraćanja u mjesecima
- 0
- Ugovorena kamatna stopa
- 0,00
- Obveza
Details
- Vrsta obveze
- Uzdržavanje (alimentacija)
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- član obitelji
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2022
- Rok vraćanja u mjesecima
- 0
- Ugovorena kamatna stopa
- 0,00
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 437.99 currency not stated
Details
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 437.99 EUR
Details
- Vrsta obveze
- Uzdržavanje (alimentacija)
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- član obitelji
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2023
- Rok vraćanja u mjesecima
- 0
- Ugovorena kamatna stopa
- 0,00
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 437.99 EUR
Details
- Vrsta obveze
- Uzdržavanje (alimentacija)
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- član obitelji
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2023
- Rok vraćanja u mjesecima
- 0
- Ugovorena kamatna stopa
- 0,00
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 437.99 EUR
Details
- Vrsta obveze
- Uzdržavanje (alimentacija)
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- član obitelji
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2023
- Rok vraćanja u mjesecima
- 0
- Ugovorena kamatna stopa
- 0,00
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 437.99 EUR
Details
- Vrsta obveze
- Uzdržavanje (alimentacija)
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- član obitelji
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2023
- Rok vraćanja u mjesecima
- 0
- Ugovorena kamatna stopa
- 0,00
Podatci o potraživanjima · 1
- Podatci o potraživanjima
Details
- Potraživanje
- Ne postoji
Podatci o nekretninama · 4
- Podatci o nekretninama
Details
- Nekretnine
- Postoji
- Podatci o nekretninama
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Nekretnine
- Ne postoji
- Podatci o nekretnini — Približna tržišna vrijednost u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 200,000 EUR
Details
- Vrsta nekretnine
- Stan
- Država u kojoj se nalazi nekretnina
- Republika Hrvatska
- Mjesto
- Zagreb
- Poštanski broj
- 10147
- Mjerna jedinica površine
- m2 - metar kvadratni
- Površina
- 65,89
- Katastarska općina
- Stenjevec jug
- Vrsta vlasništva
- Knjižno
- Oblik vlasništva
- Osobno
- Način stjecanja
- Zaduženjem kod banke (Kredit)
- Podatci o nekretnini — Približna tržišna vrijednost u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 15,000 EUR
Details
- Vrsta nekretnine
- Garaža
- Država u kojoj se nalazi nekretnina
- Republika Hrvatska
- Mjesto
- Zagreb
- Poštanski broj
- 10147
- Mjerna jedinica površine
- m2 - metar kvadratni
- Površina
- 17,15
- Katastarska općina
- Stenjevec jug
- Vrsta vlasništva
- Knjižno
- Oblik vlasništva
- Osobno
- Način stjecanja
- Zaduženjem kod banke (Kredit)
Podatci o pokretninama koje se upisuju u javni registar · 8
- Podatci o pokretninama koje se upisuju u javni registar
Details
- Pokretnine
- Postoji
- Podatci o pokretnini
Details
- Marka/tip
- Mercedes GLA 200 d
- Podatci o pokretnini — Vrijednost pokretnine u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 18,300 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Marka/tip
- Mercedes GLA 200 d
- Podatci o pokretnini — Vrijednost pokretnine u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 150,000 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta pokretnine
- Osobni automobil
- Godina proizvodnje
- 2017
- Oblik vlasništva
- Osobno
- Način stjecanja
- Darovnim ugovorom
- Podatci o pokretnini — Vrijednost pokretnine u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 19,000 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta pokretnine
- Osobni automobil
- Godina proizvodnje
- 2017
- Oblik vlasništva
- Osobno
- Način stjecanja
- Darovnim ugovorom
- Podatci o pokretnini — Vrijednost pokretnine u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 18,000 EUR
Details
- Vrsta pokretnine
- Osobni automobil
- Godina proizvodnje
- 2017
- Oblik vlasništva
- Osobno
- Način stjecanja
- Darovnim ugovorom
- Podatci o pokretnini — Vrijednost pokretnine u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 85,000 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta pokretnine
- Osobni automobil
- Marka/tip
- Mazda 2
- Godina proizvodnje
- 2017
- Oblik vlasništva
- Osobno
- Način stjecanja
- Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada
- Podatci o pokretnini — Vrijednost pokretnine u trenutku podnošenja imovinske kartice (EUR) 11,000 EUR
Details
- Item shown as historical
- Yes
Podatci o ostalim pokretninama pojedinačne vrijednosti veće od 3.981,68 EUR · 1
- Podatci o ostalim pokretninama pojedinačne vrijednosti veće od 3.981,68 EUR
Details
- Pokretnine veće vrijednosti
- Ne postoji
Poslovni udjeli, dionice i vrijednosni papiri, udjeli u društvima osoba te poslovni subjekti samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) · 6
- Poslovni udjeli, dionice i vrijednosni papiri, udjeli u društvima osoba te poslovni subjekti samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti)
Details
- Poslovni udjeli
- Postoji
- Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti)
Details
- Drugi način stjecanja
- osnivanjem
- OIB poslovnog subjekta
- 19877998853
- Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti)
Details
- Vrsta udjela
- Vlasnik obrta
- Naziv poslovnog subjekta
- Grošić obrt za poslovne usluge
- Sjedište poslovnog subjekta
- Klanjčić 32, Zagreb
- Vlasnik/imatelj/nositelj
- Osobno
- Način stjecanja
- Na neki drugi način
- OIB poslovnog subjekta
- 19877998853
- Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) — Vrijednost udjela na dan podnošenja imovinske kartice (EUR) 60,008.41 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta udjela
- Udio u fondu
- Naziv poslovnog subjekta
- Zagrebačka banka d.d.
- Sjedište poslovnog subjekta
- Trg bana Josipa Jelačića 10
- Vlasnik/imatelj/nositelj
- Osobno
- Način stjecanja
- Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada
- OIB poslovnog subjekta
- 92963223473
- Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) — Vrijednost udjela na dan podnošenja imovinske kartice (EUR) 14,584.4 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta udjela
- Udio u fondu
- Naziv poslovnog subjekta
- Zagrebačka banka d.d.
- Sjedište poslovnog subjekta
- Trg bana Josipa Jelačića 10
- Vlasnik/imatelj/nositelj
- Osobno
- Način stjecanja
- Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada
- OIB poslovnog subjekta
- 92963223473
- Podatci o poslovnom udjelu, dionicama ili vrijednosnim papirima, udjelima u društvima osoba te poslovnim subjektima samostalne djelatnosti (obrt, OPG i druge samostalne djelatnosti) — Vrijednost udjela na dan podnošenja imovinske kartice (EUR) 5,324.46 EUR
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta udjela
- Udio u fondu
- Naziv poslovnog subjekta
- Zagrebačka banka d.d.
- Sjedište poslovnog subjekta
- Trg bana Josipa Jelačića 10
- Vlasnik/imatelj/nositelj
- Osobno
- Način stjecanja
- Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada
- OIB poslovnog subjekta
- 92963223473
Novčana kunska ili devizna štednja i kriptovalute · 3
- Novčana kunska ili devizna štednja i kriptovalute
Details
- Novčana kunska ili devizna štednja i kriptovalute
- Ne postoji
- Podatci o štednji — Iznos 60,008.41 currency not stated
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Valuta
- HRK - Hrvatska Kuna
- Valuta
- EUR - Euro
- Oblik vlasništva
- Osobno
- Način stjecanja
- Od primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada
- Podatci o štednji — Iznos 7,964.43 currency not stated
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Valuta
- HRK - Hrvatska Kuna
- Valuta
- EUR - Euro
- Oblik vlasništva
- Osobno
- Način stjecanja
- Od primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada
Ostala članstva i funkcije obveznika u drugim pravnim osobama, udruženjima, udrugama i organizacijama · 2
- Ostala članstva i funkcije obveznika u drugim pravnim osobama, udruženjima, udrugama i organizacijama
Details
- Ostala članstva obveznika u drugim pravnim osobama, udruženjima, udrugama i oganizacijama
- Postoji
- Podaci o članstvu
Details
- Naziv pravne osobe
- Hrvatska liječnička komora
- Sjedište pravne osobe
- Ulica Grge Tuškana 37
- Datum učlanjenja
- 20/07/1998
- Funkcije
- član
- OIB pravne osobe
- 86676104888
Djeca (opći podatak obveznika) · 1
- Children (declarant status) — Podatci o djeci
Details
- Child (pseudonym)
- Djeca (opći podatak obveznika)
- Declarant (parent) OIB
- 19877998853
- Masked data
- minor
- Stanje
- Ima djece