Skip to content
Javni tragOur money. Our services. Public responsibility.
Site appearance
HR

Appearance

Language

HRHrvatski

Sole traderReceives public money

Golemi,vl. Vinko Golem

OIB 13935236459 ·also printed as OBRT GOLEMI · Golemi, obrt

Receives

Contracted
1,042,704.67*
8 records
Records
14
Payers
1
Years
2018–2025
Sources
2
How amounts are added

Each figure adds only records of the same role, stage and currency; contracted, allocated and paid are never added together, and declared asset values are never added at all.

* Currency not stated by the source; the amount is copied as published.

Filters and order

14 records · with no stage chosen, amounts are ordered separately within each stage and currency (paid, contracted, allocated …)

DateOther partyPurpose / titleAmountStageSource
Signed: 2018-04-30Biograd na MoruIzvođenje zemljanih radova na izgradnji SRC Kosa Zapad
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
Biograd na Moru
Buyer basis
register-published-by-government-on-official-site
Supplier
Golemi,vl. Vinko Golem
Recipient type
sole-trader
Supplier OIB (as published)
13935236459
Register layout family
eojn-legacy-rpt-ugovor
Contract number
360-01/18-01/09
Procurement reference
55-18/J
CPV
45112500
Procedure type
Jednostavna nabava
Published duration
30 dana
Signing date
2018-04-30
Published execution date
2018-05-29
VAT amount
63,054.38
Amount including VAT
315,271.89
Published total paid including VAT
315,271.89
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"L40":"252217.51","M40":"63054.38","N40":"315271.89","Q40":"315271.89"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
252,218*ContractedBiograd na Moru
Signed: 2019-01-28Biograd na MoruIzgradnja vodovodne mreže u Ul. Put Vilišnice u Industrijskoj zoni
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
Biograd na Moru
Buyer basis
register-published-by-government-on-official-site
Supplier
Golemi,vl. Vinko Golem
Recipient type
sole-trader
Supplier OIB (as published)
13935236459
Register layout family
eojn-legacy-rpt-ugovor
Contract number
360-01/19-01/01
Procurement reference
38-19/J
CPV
45231300
Procedure type
Jednostavna nabava
Published duration
30 dana
Signing date
2019-01-28
Published execution date
2019-02-18
VAT amount
46,639.17
Amount including VAT
233,195.83
Published total paid including VAT
236,890.1
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"L96":"186556.66","M96":"46639.17","N96":"233195.83","Q96":"236890.10"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
186,557*ContractedBiograd na Moru
Signed: 2018-05-28Biograd na MoruIzgradnja oborinske odvodnje u Ul. Jure Kaštelana
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
Biograd na Moru
Buyer basis
register-published-by-government-on-official-site
Supplier
Golemi,vl. Vinko Golem
Recipient type
sole-trader
Supplier OIB (as published)
13935236459
Register layout family
eojn-legacy-rpt-ugovor
Contract number
361-01/18-01/04
Procurement reference
66-18/J
CPV
45232130
Procedure type
Jednostavna nabava
Published duration
30 dana
Signing date
2018-05-28
Published execution date
2019-03-29
VAT amount
38,279.88
Amount including VAT
191,399.38
Published total paid including VAT
207,934.22
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"L45":"153119.50","M45":"38279.88","N45":"191399.38","Q45":"207934.22"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
153,120*ContractedBiograd na Moru
Signed: 2018-02-09Biograd na MoruRadovi uređenja zemljišta u blizini plaže Soline
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
Biograd na Moru
Buyer basis
register-published-by-government-on-official-site
Supplier
Golemi,vl. Vinko Golem
Recipient type
sole-trader
Supplier OIB (as published)
13935236459
Register layout family
eojn-legacy-rpt-ugovor
Contract number
360-01/18-01/02
Procurement reference
34-18/J
CPV
45112500
Procedure type
Jednostavna nabava
Published duration
30 dana
Signing date
2018-02-09
Published execution date
2018-03-09
VAT amount
36,700
Amount including VAT
183,500
Published total paid including VAT
183,500
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"L26":"146800.00","M26":"36700.00","N26":"183500.00","Q26":"183500.00"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
146,800*ContractedBiograd na Moru
Signed: 2018-09-13Biograd na MoruAsfaltiranje Ul. Grubišnog polja
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
Biograd na Moru
Buyer basis
register-published-by-government-on-official-site
Supplier
Golemi, obrt
Recipient type
sole-trader
Supplier OIB (as published)
13935236459
Register layout family
eojn-legacy-rpt-ugovor
Contract number
406-01/18-03/46
Procurement reference
86-18/J
CPV
45233222
Procedure type
Jednostavna nabava
Published duration
30 dana
Signing date
2018-09-13
Published execution date
2018-10-10
VAT amount
31,790
Amount including VAT
158,950
Published total paid including VAT
158,950
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"L78":"127160.00","M78":"31790.00","N78":"158950.00","Q78":"158950.00"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
127,160*ContractedBiograd na Moru
Signed: 2018-07-24Biograd na MoruIzvođenje zemljanih radova na izgradnji vodovoda u odvojku I. Industrijske ulice
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
Biograd na Moru
Buyer basis
register-published-by-government-on-official-site
Supplier
Golemi,vl. Vinko Golem
Recipient type
sole-trader
Supplier OIB (as published)
13935236459
Register layout family
eojn-legacy-rpt-ugovor
Contract number
360-01/18-01/19
Procurement reference
80-18/J
CPV
45112500
Procedure type
Jednostavna nabava
Published duration
30 dana
Signing date
2018-07-24
Published execution date
2018-07-30
VAT amount
24,759
Amount including VAT
123,795
Published total paid including VAT
123,795
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"L91":"99036.00","M91":"24759.00","N91":"123795.00","Q91":"123795.00"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
99,036*ContractedBiograd na Moru
Signed: 2018-05-28Biograd na MoruRadovi na uklanjanju maslina na trasi vodovodne mreže dijela sustava Kosa-Jankolovica
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
Biograd na Moru
Buyer basis
register-published-by-government-on-official-site
Supplier
Golemi,vl. Vinko Golem
Recipient type
sole-trader
Supplier OIB (as published)
13935236459
Register layout family
eojn-legacy-rpt-ugovor
Contract number
406-01/18-03/30
Procurement reference
67-18/J
CPV
77211400
Procedure type
Jednostavna nabava
Published duration
30 dana
Signing date
2018-05-28
Published execution date
2018-06-27
VAT amount
11,851.25
Amount including VAT
59,256.25
Published total paid including VAT
59,256.25
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"L46":"47405.00","M46":"11851.25","N46":"59256.25","Q46":"59256.25"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
47,405*ContractedBiograd na Moru
Signed: 2018-04-19Biograd na MoruRadovi na montaži uličnog cjevovoda u dijelu Paške i Hvarske ul.
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
Biograd na Moru
Buyer basis
register-published-by-government-on-official-site
Supplier
Golemi,vl. Vinko Golem
Recipient type
sole-trader
Supplier OIB (as published)
13935236459
Register layout family
eojn-legacy-rpt-ugovor
Contract number
360-01/18-01/08
Procurement reference
56-18/J
CPV
45232150
Procedure type
Jednostavna nabava
Published duration
30 dana
Signing date
2018-04-19
Published execution date
2018-05-17
VAT amount
7,602.5
Amount including VAT
38,012.5
Published total paid including VAT
38,012.5
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"L38":"30410.00","M38":"7602.50","N38":"38012.50","Q38":"38012.50"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
30,410*ContractedBiograd na Moru
Declaration of 14.06.2021.—Ivica Klanac: Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR)
All fields
Declarant (as printed)
Ivica Klanac
Declarant OIB
92956284843
Payer printed in this item
OBRT GOLEMI
Payer OIB printed in this item
13935236459
Declaration section
Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca
Shown as a superseded value
Yes
Item shown as historical
Yes
Isplatitelj
OBRT GOLEMI
Pravna osnova
Od nesamostalnog rada
2,000 EURReportedPovjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa
Declaration of 14.06.2021.—Ivica Klanac: Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR)
All fields
Declarant (as printed)
Ivica Klanac
Declarant OIB
92956284843
Payer printed in this item
OBRT GOLEMI
Payer OIB printed in this item
13935236459
Declaration section
Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca
Item shown as historical
Yes
Isplatitelj
OBRT GOLEMI
Pravna osnova
Od nesamostalnog rada
265.45 EURReportedPovjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa
Declaration of 23.01.2025.—Ivica Klanac: Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca — Neto iznos mjesečno (EUR)
All fields
Declarant (as printed)
Ivica Klanac
Declarant OIB
92956284843
Payer printed in this item
OBRT GOLEMI
Payer OIB printed in this item
13935236459
Declaration section
Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca
Item shown as historical
Yes
Isplatitelj
OBRT GOLEMI
Pravna osnova
Od nesamostalnog rada
Napomena
SLUČAJNO STISNUO JOŠ JEDAN PODATAK O PLAĆI.
265.45 EURReportedPovjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa
Declaration of 14.06.2021.—Ivica Klanac: Drugi posao tijekom obnašanja mandata
All fields
Declarant (as printed)
Ivica Klanac
Declarant OIB
92956284843
Payer printed in this item
OBRT GOLEMI
Payer OIB printed in this item
13935236459
Declaration section
Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata
Shown as a superseded value
Yes
Item shown as historical
Yes
Radno mjesto
Ovlašteni voditelj građenja građevinske struke
Naziv pravne osobe
OBRT GOLEMI
Sjedište pravne osobe / Mjesto
23211 Pakoštane
Sjedište pravne osobe / Ulica
PEĆINA
Sjedište pravne osobe / Kućni broj
61
Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos
19/05/2021
—Not applicablePovjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa
Declaration of 01.02.2024.—Ivica Klanac: Drugi posao tijekom obnašanja mandata
All fields
Declarant (as printed)
Ivica Klanac
Declarant OIB
92956284843
Payer printed in this item
OBRT GOLEMI
Payer OIB printed in this item
13935236459
Declaration section
Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata
Item shown as historical
Yes
Radno mjesto
Ovlašteni voditelj građenja građevinske struke
Naziv pravne osobe
OBRT GOLEMI
Sjedište pravne osobe / Mjesto
23211 Pakoštane
Sjedište pravne osobe / Ulica
PEĆINA
Sjedište pravne osobe / Kućni broj
61
Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos
19/05/2021
Ostale informacije o poslu / Datum prestanka radnog odnosa
19/04/2023
—Not applicablePovjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa
Declaration of 23.01.2025.—Ivica Klanac: Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca
All fields
Declarant (as printed)
Ivica Klanac
Declarant OIB
92956284843
Payer printed in this item
OBRT GOLEMI
Payer OIB printed in this item
13935236459
Declaration section
Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca
Item shown as historical
Yes
Isplatitelj
OBRT GOLEMI
Pravna osnova
Od nesamostalnog rada
Napomena
SUSTAV MI ONEMOGUĆUJE OPCIJU NE POSTOJI PA NE MOGU UKLONITI RUBRIKU. ZADNJA PLAĆA JE ISPLAĆENA ZA MJESEC TRAVANJ 2023.
—Not applicablePovjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa

Everything is copied from public bodies’ publications exactly as published and linked only by the OIB the source printed. The profile is not a rating, ranking or evidence of wrongdoing.

Corrections and objections