Sole traderOfficial · asset declarationReceives public money
Marija Jungić
OIB 07277793412 ·also printed as LOCALIS, obrt za savjetovanje i edukacij · LOCALIS,obrt za savjetovanje i edukaciju · more names: 2
Receives
- Paid · EUR
- €1,194 4 records
- Records
- 150
- Payers
- 4
- Years
- 2018–2026
- Sources
- 5
How amounts are added
Each figure adds only records of the same role, stage and currency; contracted, allocated and paid are never added together, and declared asset values are never added at all.
Asset declaration· Zamjenik župana, Bjelovarsko-bilogorska županija
Items the official declared to the Conflict of Interest Commission, each with its declaration date. Self-declared and not audited; values from different dates are never added up.
Opće informacije o obvezniku · 4
- Opće informacije o obvezniku
Details
- Ime
- Marija
- Prezime
- Jungić
- Stručna sprema
- VSS
- Zvanje
- magistar prava
- Stranačka pripadnost
- Hrvatska demokratska zajednica
- Podatci o bračnom drugu/životnom partneru/izvanbračnom drugu
Details
- Stanje
- Oženjen/Udana
- Podatci o prebivalištu
Details
- Grad
- 43290 Grubišno Polje
- Podatci o boravištu
Details
- Boravište postoji
- Ne postoji
Dužnost za koju se podnosi imovinska kartica · 7
- Dužnost za koju se podnosi imovinska kartica
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Dužnost
- Zamjenik župana
- Tijelo/Pravna osoba obnašanja dužnosti
- Bjelovarsko-bilogorska županija
- Dužnost za koju se podnosi imovinska kartica
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Dužnost
- Predstojnik
- Tijelo/Pravna osoba obnašanja dužnosti
- Ured državne uprave u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji
- Adresa obnašanja dužnosti
Details
- Mjesto
- 43000 Bjelovar
- Ulica
- Dr. Ante Starčevića
- Kućni broj
- 8
- Ostale informacije o dužnosti
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Predviđeni datum kraja mandata
- 06/12/2021
- Ostale informacije o dužnosti
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Telefon
- +38543221901
- Datum početka mandata
- 04/06/2021
- Predviđeni datum kraja mandata
- 04/06/2025
- Ostale informacije o dužnosti
Details
- Telefon
- +38543221901
- Datum početka mandata
- 22/05/2025
- Predviđeni datum kraja mandata
- 24/05/2029
- Ostale informacije o dužnosti
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Telefon
- +38543278161
- Datum početka mandata
- 13/12/2017
- Način obnašanja dužnosti
- Profesionalno
- Stvarni datum kraja mandata
- 31/12/2019
Druga dužnost za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice · 1
- Druga dužnost za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
Details
- Postojanje druge javne dužnosti za koju postoji obveza podnošenja imovinske kartice
- Ne postoji
Druge javne dužnosti za koje ne postoji obveza podnošenja imovinske kartice · 1
- Druge javne dužnosti za koje ne postoji obveza podnošenja imovinske kartice
Details
- Druge javne dužnosti
- Ne postoji
Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata · 1
- Podatci o drugim poslovima obveznika tijekom obnašanja mandata
Details
- Drugi poslovi tijekom obnašanja mandata
- Ne postoji
Podaci o poslovima koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koje je obnašao u prethodnom mandatu · 4
- Podaci o poslovima koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koje je obnašao u prethodnom mandatu
Details
- Drugi poslovi koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
- Postoji
- Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
Details
- Radno mjesto
- pročelnik
- Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos / na dužnost
- 01/01/2020
- Ostale informacije o poslu / Datum prestanka radnog odnosa / dužnosti
- 03/06/2021
- OIB pravne osobe
- 13918656679
- Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Radno mjesto
- tajnik Gradskog vijeća
- Naziv pravne osobe
- Grad Grubišno Polje
- Sjedište pravne osobe / Mjesto
- 43290 Grubišno Polje
- Sjedište pravne osobe / Ulica
- Trg bana Josipa Jelačića
- Sjedište pravne osobe / Kućni broj
- 1
- Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos / na dužnost
- 25/10/2004
- Ostale informacije o poslu / Datum prestanka radnog odnosa / dužnosti
- 12/12/2017
- OIB pravne osobe
- 13918656679
- Posao obveznika koje je obveznik obavljao 2 godine prije stupanja na dužnost / dužnosti koju je obnašao u prethodnom mandatu
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Radno mjesto
- predstojnik Ureda
- Naziv pravne osobe
- Ured državne uprave u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji
- Sjedište pravne osobe / Mjesto
- 43000 Bjelovar
- Sjedište pravne osobe / Ulica
- Dr. Ante Starčevića
- Sjedište pravne osobe / Kućni broj
- 8
- Ostale informacije o poslu / Datum stupanja u radni odnos / na dužnost
- 13/12/2017
- Ostale informacije o poslu / Datum prestanka radnog odnosa / dužnosti
- 31/12/2019
- OIB pravne osobe
- 71193014772
Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica · 15
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 19,691.08 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 14,643.37 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 21,709.31 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 16,243.96 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 16,187.78 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 2,907.74 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 2,067.64 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 2,920.96 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Napomena
- Prijavljeni iznos je posljednji isplaćeni iznos mjesečne plaće u prosincu 2023. godine, a prosječan mjesečni iznos plaće u razdoblju od prethodne imovinske kartice, odnosno tijekom 2023. godine iznosio je neto 2068,33 EUR.
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 2,075.85 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Napomena
- Prijavljeni iznos je posljednji isplaćeni iznos mjesečne plaće u prosincu 2023. godine, a prosječan mjesečni iznos plaće u razdoblju od prethodne imovinske kartice, odnosno tijekom 2023. godine iznosio je neto 2068,33 EUR.
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 5,383.01 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Napomena
- Prijavljeni iznos je posljednji isplaćeni iznos pune mjesečne plaće isplaćen u prosincu 2024. godine, a prosječan mjesečni iznos plaće u razdoblju od prethodne imovinske kartice iznosio je neto 3.150,98.
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 3,709.14 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Napomena
- Prijavljeni iznos je posljednji isplaćeni iznos pune mjesečne plaće isplaćen u prosincu 2024. godine, a prosječan mjesečni iznos plaće u razdoblju od prethodne imovinske kartice iznosio je neto 3.150,98.
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 5,407.26 EUR
Details
- Napomena
- Prijavljeni iznos je posljednji isplaćeni iznos pune mjesečne plaće isplaćen u prosincu 2024. godine, a prosječan mjesečni iznos plaće u razdoblju od prethodne imovinske kartice iznosio je neto 3.150,98.
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 3,724.63 EUR
Details
- Napomena
- Prijavljeni iznos je posljednji isplaćeni iznos pune mjesečne plaće isplaćen u prosincu 2024. godine, a prosječan mjesečni iznos plaće u razdoblju od prethodne imovinske kartice iznosio je neto 3.150,98.
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Bruto iznos (EUR) 18,655.93 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica — Neto iznos (EUR) 14,033.81 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca · 1
- Podatci o plaći ostvarenoj kod drugog poslodavca
Details
- Plaća koju obveznik ostvaruje kod drugog poslodavca
- Ne postoji
Podatci o ostalim prihodima · 8
- Podatci o ostalim prihodima
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Ostali prihod
- Ne postoji
- Podatci o ostalim prihodima
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Ostali prihod
- Postoji
- Podatci o ostalim prihodima
Details
- Ostali prihod
- Ne postoji
- Podatci o ostalim prihodima
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Ostali prihod
- Postoji
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 150 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Pravna osnova
- Od druge djelatnosti
- Vremenski raspon
- Jednokratno
- Druga djelatnost
- rad u upravnom vijeću
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 19.91 EUR
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Pravna osnova
- Od druge djelatnosti
- Vremenski raspon
- Jednokratno
- Druga djelatnost
- rad u upravnom vijeću
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 200 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Pravna osnova
- Od drugog dohodka
- Vremenski raspon
- Jednokratno
- Napomena
- Do izbora sam bila članica Upravnog vijeća Centra za socijalnu skrb Grubišno Polje te sam sudjelovala u radu samo jedne sjednice i primila naknadu za istu. Nakon izbora, dala sam ostavku na navedenu funkciju.
- Ostali prihod — Neto iznos (EUR) 26.54 EUR
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Pravna osnova
- Od drugog dohodka
- Vremenski raspon
- Jednokratno
- Napomena
- Do izbora sam bila članica Upravnog vijeća Centra za socijalnu skrb Grubišno Polje te sam sudjelovala u radu samo jedne sjednice i primila naknadu za istu. Nakon izbora, dala sam ostavku na navedenu funkciju.
Ostali podaci o bračnom drugu/izvanbračnom drugu/životnom partneru · 11
- Iznos plaće bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera na godišnjoj razini po poslodavcu*sve IK podnesene od 31.12.2019. 16:00 prikazuju iznos plaće na mjesečnoj razini
Details
- Postoji zaposlenje
- Ne postoji
- Drugi primitci bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera
Details
- Drugi primitci bračnog druga/izvanbračnog druga/životnog partnera
- Postoji
- Drugi primitak bračnog druga/životnog partnera obveznika — Iznos primitka (EUR) 104,380 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Drugi primitak bračnog druga/životnog partnera obveznika — Iznos primitka (EUR) 104,410 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Napomena
- Suprug je obrtnik, jedini je zaposlenik u obrtu te si ne isplaćuje plaću, pa je kao njegov primitak iskazan primitak obrta.
- Drugi primitak bračnog druga/životnog partnera obveznika — Iznos primitka (EUR) 35,720 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Napomena
- Suprug je obrtnik, jedini je zaposlenik u obrtu te si ne isplaćuje plaću, pa je kao njegov primitak iskazan primitak obrta.
- Drugi primitak bračnog druga/životnog partnera obveznika — Iznos primitka (EUR) 10,086.67 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Napomena
- Suprug je obrtnik, jedini je zaposlenik u obrtu te si ne isplaćuje plaću, pa je kao njegov primitak iskazan primitak obrta.
- Drugi primitak bračnog druga/životnog partnera obveznika — Iznos primitka (EUR) 7,383.9 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Napomena
- Suprug je obrtnik, jedini je zaposlenik u obrtu te si ne isplaćuje plaću, pa je kao njegov primitak iskazan primitak obrta, a točnim iznosom ne raspolažem jer spada u kategoriju paušalnih obrta.
- Drugi primitak bračnog druga/životnog partnera obveznika — Iznos primitka (EUR) 7,784.25 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Napomena
- Suprug je obrtnik, jedini je zaposlenik u obrtu te si ne isplaćuje plaću, pa je kao njegov primitak iskazan primitak obrta.
- Drugi primitak bračnog druga/životnog partnera obveznika — Iznos primitka (EUR) 8,640.7 EUR
Details
- Napomena
- Suprug je obrtnik, jedini je zaposlenik u obrtu te si ne isplaćuje plaću, pa je kao njegov primitak iskazan primitak obrta.
- Drugi primitak bračnog druga/životnog partnera obveznika — Iznos primitka (EUR) 63,320 EUR
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Pravna osnova
- Od samostalne djelatnosti
- Vremenski raspon
- Na godišnjoj razini
- Drugi primitak bračnog druga/životnog partnera obveznika — Iznos primitka (EUR) 10,732 EUR
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Pravna osnova
- Od osiguranja
- Vremenski raspon
- Jednokratno
Subvencije/donacije/poticaji/stipendije · 13
- Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
- Postoji
- Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
- Ne postoji
- Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
- Postoji
- Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
- Ne postoji
- Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
Details
- Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
- Postoji
- Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Subvencije/donacije/poticaji/stipendije
- Ne postoji
- Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 50,000 EUR
Details
- Payer OIB printed in this item
- 22413472900
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Isplatitelj
- Ministarstvo gospodarstva rada i poduzetništva
- Vremenski raspon
- Jednokratno
- Vrsta
- Subvencija
- Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 6,636.14 EUR
Details
- Payer OIB printed in this item
- 22413472900
- Item shown as historical
- Yes
- Isplatitelj
- Ministarstvo gospodarstva rada i poduzetništva
- Vremenski raspon
- Jednokratno
- Vrsta
- Subvencija
- Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 24,000 EUR
Details
- Payer OIB printed in this item
- 91547293790
- Body where the duty is held
- Bjelovarsko-bilogorska županija
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Isplatitelj
- Hrvatski zavod za zapošljavanje
- Vremenski raspon
- Na godišnjoj razini
- Vrsta
- Poticaj (potpora)
- Napomena
- Radi se o ukupnom iznosu dodijeljenom za potporu za očuvanje radnog mjesta uslijed pandemije COVID 19 koja je isplaćivana u mjesečnim ratama, ukupno 6 isplata po 4.000,00 kuna.
- Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 3,185.35 EUR
Details
- Payer OIB printed in this item
- 91547293790
- Body where the duty is held
- Bjelovarsko-bilogorska županija
- Item shown as historical
- Yes
- Isplatitelj
- Hrvatski zavod za zapošljavanje
- Vremenski raspon
- Na godišnjoj razini
- Vrsta
- Poticaj (potpora)
- Napomena
- Radi se o ukupnom iznosu dodijeljenom za potporu za očuvanje radnog mjesta uslijed pandemije COVID 19 koja je isplaćivana u mjesečnim ratama, ukupno 6 isplata po 4.000,00 kuna.
- Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 47.78 EUR
Details
- Payer OIB printed in this item
- 18683136487
- Body where the duty is held
- Bjelovarsko-bilogorska županija
- Shown as a superseded value
- Yes
- Isplatitelj
- Ministarstvo financija
- Vremenski raspon
- Na godišnjoj razini
- Vrsta
- Poticaj (potpora)
- Napomena
- Državna poticajna sredstva na dobrovoljne uplate u ERSTE PLAVI EXPERT dobrovoljni mirovinski fond
- Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 47.77 EUR
Details
- Payer OIB printed in this item
- 18683136487
- Body where the duty is held
- Bjelovarsko-bilogorska županija
- Shown as a superseded value
- Yes
- Isplatitelj
- Ministarstvo financija
- Vremenski raspon
- Na godišnjoj razini
- Vrsta
- Poticaj (potpora)
- Napomena
- Državna poticajna sredstva na dobrovoljne uplate u ERSTE PLAVI EXPERT dobrovoljni mirovinski fond
- Subvencija/donacija/poticaj/stipendija — Neto iznos (EUR) 43.79 EUR
Details
- Payer OIB printed in this item
- 18683136487
- Body where the duty is held
- Bjelovarsko-bilogorska županija
- Isplatitelj
- Ministarstvo financija
- Vremenski raspon
- Na godišnjoj razini
- Vrsta
- Poticaj (potpora)
- Napomena
- Državna poticajna sredstva na dobrovoljne uplate u ERSTE PLAVI EXPERT dobrovoljni mirovinski fond
Podatci o obvezama · 33
- Podatci o obvezama
Details
- Obveze
- Postoji
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 10,000 EUR
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Erstestiermarkische bank
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2015
- Rok vraćanja u mjesecima
- 60
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,85
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 192.63 EUR
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Erstestiermarkische bank
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2015
- Rok vraćanja u mjesecima
- 60
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,85
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 192,500 currency not stated
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Godina zaduženja
- 2018
- Rok vraćanja u mjesecima
- 60
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,99
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 3,720.67 currency not stated
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Godina zaduženja
- 2018
- Rok vraćanja u mjesecima
- 60
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,99
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 263,000 currency not stated
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Godina zaduženja
- 2020
- Rok vraćanja u mjesecima
- 120
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,70
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 34,906.1 currency not stated
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Godina zaduženja
- 2020
- Rok vraćanja u mjesecima
- 120
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,70
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 2,880.38 currency not stated
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Godina zaduženja
- 2020
- Rok vraćanja u mjesecima
- 120
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,70
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 382.29 currency not stated
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Godina zaduženja
- 2020
- Rok vraćanja u mjesecima
- 120
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,70
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 155,000 currency not stated
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Erstesteiermarkische bank
- Valuta duga
- HRK - Hrvatska Kuna
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2016
- Rok vraćanja u mjesecima
- 96
- Ugovorena kamatna stopa
- 7,62
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 2,161.37 currency not stated
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Erstesteiermarkische bank
- Valuta duga
- HRK - Hrvatska Kuna
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2016
- Rok vraćanja u mjesecima
- 96
- Ugovorena kamatna stopa
- 7,62
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 756,314 currency not stated
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta obveze
- Drugo
- Druga obveza
- sudužnik
- Godina zaduženja
- 2007
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,89
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 100,380.12 currency not stated
Details
- Vrsta obveze
- Drugo
- Druga obveza
- sudužnik
- Godina zaduženja
- 2007
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,89
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 4,482 currency not stated
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Vrsta obveze
- Drugo
- Druga obveza
- sudužnik
- Godina zaduženja
- 2007
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,89
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 594.86 currency not stated
Details
- Vrsta obveze
- Jamstvo
- Godina zaduženja
- 2007
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,89
- Obveza
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Zagrebačka banka
- Valuta duga
- HRK - Hrvatska Kuna
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Rok vraćanja u mjesecima
- 336
- Obveza
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta obveze
- Kredit
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Sindikalna štednokreditna unija
- Ugovorena kamatna stopa
- 9,57
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 15,971.64 currency not stated
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Nositelj obveze
- Osobno
- Valuta duga
- HRK - Hrvatska Kuna
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2017
- Rok vraćanja u mjesecima
- 24
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 2,119.72 currency not stated
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Nositelj obveze
- Osobno
- Valuta duga
- HRK - Hrvatska Kuna
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2017
- Rok vraćanja u mjesecima
- 24
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 665.49 currency not stated
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Nositelj obveze
- Osobno
- Valuta duga
- HRK - Hrvatska Kuna
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2017
- Rok vraćanja u mjesecima
- 24
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 23,200 currency not stated
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta obveze
- Pozajmica
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Erstesteiermarkische bank
- Valuta duga
- HRK - Hrvatska Kuna
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2018
- Rok vraćanja u mjesecima
- 24
- Ugovorena kamatna stopa
- 6,99
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 3,079.17 currency not stated
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta obveze
- Pozajmica
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Erstesteiermarkische bank
- Valuta duga
- HRK - Hrvatska Kuna
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2018
- Rok vraćanja u mjesecima
- 24
- Ugovorena kamatna stopa
- 6,99
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 1,038.62 currency not stated
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta obveze
- Pozajmica
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Erstesteiermarkische bank
- Valuta duga
- HRK - Hrvatska Kuna
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2018
- Rok vraćanja u mjesecima
- 24
- Ugovorena kamatna stopa
- 6,99
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 44,000 HRK
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Erste Steiermarkische Bank d.d.
- Valuta duga
- HRK - Hrvatska Kuna
- Godina zaduženja
- 2019
- Rok vraćanja u mjesecima
- 72
- Ugovorena kamatna stopa
- 6,99
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 749.95 HRK
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Erste Steiermarkische Bank d.d.
- Valuta duga
- HRK - Hrvatska Kuna
- Godina zaduženja
- 2019
- Rok vraćanja u mjesecima
- 72
- Ugovorena kamatna stopa
- 6,99
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 20,000 HRK
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Sindikalna štedno-kreditna unija
- Valuta duga
- HRK - Hrvatska Kuna
- Godina zaduženja
- 2021
- Rok vraćanja u mjesecima
- 30
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,10
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 711.48 HRK
Details
- Shown as a superseded value
- Yes
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Sindikalna štedno-kreditna unija
- Valuta duga
- HRK - Hrvatska Kuna
- Godina zaduženja
- 2021
- Rok vraćanja u mjesecima
- 30
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,10
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 8,800 EUR
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Erstesteiermarkische bank
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2021
- Rok vraćanja u mjesecima
- 59
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,59
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 170.93 EUR
Details
- Item shown as historical
- Yes
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Erstesteiermarkische bank
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2021
- Rok vraćanja u mjesecima
- 59
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,59
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 24,200 EUR
Details
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Adikko bank
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2022
- Rok vraćanja u mjesecima
- 120
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,01
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 255.5 EUR
Details
- Vrsta obveze
- Kredit
- Nositelj obveze
- Osobno
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Adikko bank
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2022
- Rok vraćanja u mjesecima
- 120
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,01
- Obveza — Iznos duga (početni iznos glavnice) 19,970.47 EUR
Details
- Vrsta obveze
- Leasing
- Nositelj obveze
- Osobno
- Predmet leasinga
- osobni automobil
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Erste Steiermarkische bank
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2022
- Rok vraćanja u mjesecima
- 60
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,48
- Napomena
- Za učešće u leasingu u iznosu 8.661,19 EUR koristila sam dio nenamjenskog kredita podignutog u ADDIKO banci.
- Obveza — Iznos mjesečnog anuiteta 211.54 EUR
Details
- Vrsta obveze
- Leasing
- Nositelj obveze
- Osobno
- Predmet leasinga
- osobni automobil
- Vjerovnik (naziv banke ili dr. subjekta prema kojem postoji dug)
- Erste Steiermarkische bank
- Valuta duga
- EUR - Euro
- Godina zaduženja
- 2022
- Rok vraćanja u mjesecima
- 60
- Ugovorena kamatna stopa
- 5,48
- Napomena
- Za učešće u leasingu u iznosu 8.661,19 EUR koristila sam dio nenamjenskog kredita podignutog u ADDIKO banci.
Djeca (opći podatak obveznika) · 1
- Children (declarant status) — Podatci o djeci
Details
- Child (pseudonym)
- Djeca (opći podatak obveznika)
- Declarant (parent) OIB
- 07277793412
- Masked data
- minor
- Stanje
- Ima djece