Skip to content
Javni tragOur money. Our services. Public responsibility.
Site appearance
HR

Appearance

Language

HRHrvatski

CompanyReceives public money

JAVOR BJELOVAR d.o.o.

OIB 95121961899

Receives

Paid · EUR
€22,863.70
20 records
Contracted
9,144.05*
2 records
Records
22
Payers
3
Years
2025–2026
Sources
18
How amounts are added

Each figure adds only records of the same role, stage and currency; contracted, allocated and paid are never added together, and declared asset values are never added at all.

* Currency not stated by the source; the amount is copied as published.

Clear

Filters and order

Clear filters

14 records of 22 · with no stage chosen, amounts are ordered separately within each stage and currency (paid, contracted, allocated …)

DateOther partyPurpose / titleAmountStageSource
10/202504005-Ministarstvo unutarnjih poslovaMaterijal i dijelovi za tekuće i investicijsko održavanje
All fields
Domain
payments
Recipient
JAVOR BJELOVAR d.o.o.
Recipient type
company
Recipient OIB
95121961899
Recipient seat
BJELOVAR
Payer
04005-Ministarstvo unutarnjih poslova
Responsible budget user
040-MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A553131-ADMINISTRACIJA I UPRAVLJANJE
Expense code
3224
Expense type
Materijal i dijelovi za tekuće i investicijsko održavanje
12,984.96 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
12/202504005-Ministarstvo unutarnjih poslovaUredska oprema i namještaj
All fields
Domain
payments
Recipient
JAVOR BJELOVAR d.o.o.
Recipient type
company
Recipient OIB
95121961899
Recipient seat
BJELOVAR
Payer
04005-Ministarstvo unutarnjih poslova
Responsible budget user
040-MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
K553009-POLICIJSKA OPREMA
Expense code
4221
Expense type
Uredska oprema i namještaj
989.23 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
01/202508635-Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetomSubvencije trgovačkim društvima i zadrugama izvan javnog sektora
All fields
Domain
payments
Recipient
JAVOR BJELOVAR d.o.o.
Recipient type
company
Recipient OIB
95121961899
Recipient seat
BJELOVAR
Payer
08635-Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
43-Ostali prihodi za posebne namjene
Subprogramme
A875003-OLAKŠICE I POTICAJI PRI ZAPOŠLJAVANJU OSOBA S INVALIDITETOM
Expense code
3522
Expense type
Subvencije trgovačkim društvima i zadrugama izvan javnog sektora
559.52 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
07/202508635-Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetomSubvencije trgovačkim društvima i zadrugama izvan javnog sektora
All fields
Domain
payments
Recipient
JAVOR BJELOVAR d.o.o.
Recipient type
company
Recipient OIB
95121961899
Recipient seat
BJELOVAR
Payer
08635-Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
43-Ostali prihodi za posebne namjene
Subprogramme
A875003-OLAKŠICE I POTICAJI PRI ZAPOŠLJAVANJU OSOBA S INVALIDITETOM
Expense code
3522
Expense type
Subvencije trgovačkim društvima i zadrugama izvan javnog sektora
451.28 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
09/202508635-Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetomSubvencije trgovačkim društvima i zadrugama izvan javnog sektora
All fields
Domain
payments
Recipient
JAVOR BJELOVAR d.o.o.
Recipient type
company
Recipient OIB
95121961899
Recipient seat
BJELOVAR
Payer
08635-Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
43-Ostali prihodi za posebne namjene
Subprogramme
A875003-OLAKŠICE I POTICAJI PRI ZAPOŠLJAVANJU OSOBA S INVALIDITETOM
Expense code
3522
Expense type
Subvencije trgovačkim društvima i zadrugama izvan javnog sektora
380.88 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
05/202508635-Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetomSubvencije trgovačkim društvima i zadrugama izvan javnog sektora
All fields
Domain
payments
Recipient
JAVOR BJELOVAR d.o.o.
Recipient type
company
Recipient OIB
95121961899
Recipient seat
BJELOVAR
Payer
08635-Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
43-Ostali prihodi za posebne namjene
Subprogramme
A875003-OLAKŠICE I POTICAJI PRI ZAPOŠLJAVANJU OSOBA S INVALIDITETOM
Expense code
3522
Expense type
Subvencije trgovačkim društvima i zadrugama izvan javnog sektora
364.79 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
07/202504005-Ministarstvo unutarnjih poslovaMaterijal i dijelovi za tekuće i investicijsko održavanje
All fields
Domain
payments
Recipient
JAVOR BJELOVAR d.o.o.
Recipient type
company
Recipient OIB
95121961899
Recipient seat
BJELOVAR
Payer
04005-Ministarstvo unutarnjih poslova
Responsible budget user
040-MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A553131-ADMINISTRACIJA I UPRAVLJANJE
Expense code
3224
Expense type
Materijal i dijelovi za tekuće i investicijsko održavanje
254 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
10/202508635-Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetomSubvencije trgovačkim društvima i zadrugama izvan javnog sektora
All fields
Domain
payments
Recipient
JAVOR BJELOVAR d.o.o.
Recipient type
company
Recipient OIB
95121961899
Recipient seat
BJELOVAR
Payer
08635-Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
43-Ostali prihodi za posebne namjene
Subprogramme
A875003-OLAKŠICE I POTICAJI PRI ZAPOŠLJAVANJU OSOBA S INVALIDITETOM
Expense code
3522
Expense type
Subvencije trgovačkim društvima i zadrugama izvan javnog sektora
190.44 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
11/202508635-Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetomSubvencije trgovačkim društvima i zadrugama izvan javnog sektora
All fields
Domain
payments
Recipient
JAVOR BJELOVAR d.o.o.
Recipient type
company
Recipient OIB
95121961899
Recipient seat
BJELOVAR
Payer
08635-Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
43-Ostali prihodi za posebne namjene
Subprogramme
A875003-OLAKŠICE I POTICAJI PRI ZAPOŠLJAVANJU OSOBA S INVALIDITETOM
Expense code
3522
Expense type
Subvencije trgovačkim društvima i zadrugama izvan javnog sektora
190.44 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
12/202508635-Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetomSubvencije trgovačkim društvima i zadrugama izvan javnog sektora
All fields
Domain
payments
Recipient
JAVOR BJELOVAR d.o.o.
Recipient type
company
Recipient OIB
95121961899
Recipient seat
BJELOVAR
Payer
08635-Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
43-Ostali prihodi za posebne namjene
Subprogramme
A875003-OLAKŠICE I POTICAJI PRI ZAPOŠLJAVANJU OSOBA S INVALIDITETOM
Expense code
3522
Expense type
Subvencije trgovačkim društvima i zadrugama izvan javnog sektora
190.44 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
06/202508635-Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetomSubvencije trgovačkim društvima i zadrugama izvan javnog sektora
All fields
Domain
payments
Recipient
JAVOR BJELOVAR d.o.o.
Recipient type
company
Recipient OIB
95121961899
Recipient seat
BJELOVAR
Payer
08635-Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
43-Ostali prihodi za posebne namjene
Subprogramme
A875003-OLAKŠICE I POTICAJI PRI ZAPOŠLJAVANJU OSOBA S INVALIDITETOM
Expense code
3522
Expense type
Subvencije trgovačkim društvima i zadrugama izvan javnog sektora
120.04 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
08/202508635-Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetomSubvencije trgovačkim društvima i zadrugama izvan javnog sektora
All fields
Domain
payments
Recipient
JAVOR BJELOVAR d.o.o.
Recipient type
company
Recipient OIB
95121961899
Recipient seat
BJELOVAR
Payer
08635-Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
43-Ostali prihodi za posebne namjene
Subprogramme
A875003-OLAKŠICE I POTICAJI PRI ZAPOŠLJAVANJU OSOBA S INVALIDITETOM
Expense code
3522
Expense type
Subvencije trgovačkim društvima i zadrugama izvan javnog sektora
120.04 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
Signed: 2025-08-14GRAD BJELOVAROpremanje namještajem kuće na adresi Novoseljanska 75, Bjelovar
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD BJELOVAR
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
JAVOR BJELOVAR d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
95121961899
Buyer OIB
18970641692
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
10-05-Ro/25
Procurement reference
10-05-Ro/25
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/570079
Procurement category
Robe
CPV
39150000 - Razni namještaj i oprema
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
45 dana
EOJN contract identifier
570079
Signing date
2025-08-14
Literal source status
Ugovoren
Delivery status
contracted
Published execution date
Not stated
VAT amount
1,170.76
Amount including VAT
5,853.81
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
4,683.05
Total as amended including VAT
5,853.81
Published paid amount
Not stated
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V75":"4683.0500000000002","W75":"1170.76","X75":"5853.8100000000004","Y75":"0","Z75":"0","AA75":"4683.0500000000002","AB75":"5853.8100000000004"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
4,683*ContractedBjelovar
Signed: 2025-05-22GRAD BJELOVAROpremanje stana na adresi Dimitrija Demetra 3 (suteren) namještajem i uređajima
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD BJELOVAR
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
JAVOR BJELOVAR d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
95121961899
Buyer OIB
18970641692
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
8-05-Ro/25
Procurement reference
8-05-Ro/25
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/510961
Procurement category
Robe
CPV
39150000 - Razni namještaj i oprema
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
10 dana
EOJN contract identifier
510961
Signing date
2025-05-22
Literal source status
Ugovoren
Delivery status
contracted
Published execution date
Not stated
VAT amount
1,115.25
Amount including VAT
5,576.25
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
4,461
Total as amended including VAT
5,576.25
Published paid amount
Not stated
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V117":"4461","W117":"1115.25","X117":"5576.25","Y117":"0","Z117":"0","AA117":"4461","AB117":"5576.25"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
4,461*ContractedBjelovar

Everything is copied from public bodies’ publications exactly as published and linked only by the OIB the source printed. The profile is not a rating, ranking or evidence of wrongdoing.

Corrections and objections