Skip to content
Javni tragOur money. Our services. Public responsibility.
Site appearance
HR

Appearance

Language

HRHrvatski

Public bodyPays / buysReceives public money

GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE

OIB 54177232254

Pays

Contracted
7,371,485.86*
148 records

Receives

Paid · EUR
€1,218,140.28
52 records
Records
200
Recipients
72
Payers
7
Years
2024–2026
Sources
24
How amounts are added

Each figure adds only records of the same role, stage and currency; contracted, allocated and paid are never added together, and declared asset values are never added at all.

* Currency not stated by the source; the amount is copied as published.

Filters and order

200 records · with no stage chosen, amounts are ordered separately within each stage and currency (paid, contracted, allocated …)

DateOther partyPurpose / titleAmountStageSource
04/202608005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihTekuće pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima
All fields
Domain
payments
Recipient
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Recipient type
public-body
Recipient OIB
54177232254
Recipient seat
VARAŽDINSKE TOPLICE
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
K676071-FISKALNA ODRŽIVOST DJEČJIH VRTIĆA
Expense code
3631
Expense type
Tekuće pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima
8,973 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
05/202608005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihTekuće pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima
All fields
Domain
payments
Recipient
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Recipient type
public-body
Recipient OIB
54177232254
Recipient seat
VARAŽDINSKE TOPLICE
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
K676071-FISKALNA ODRŽIVOST DJEČJIH VRTIĆA
Expense code
3631
Expense type
Tekuće pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima
8,973 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
09/202608005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihTekuće pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima
All fields
Domain
payments
Recipient
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Recipient type
public-body
Recipient OIB
54177232254
Recipient seat
VARAŽDINSKE TOPLICE
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
K676071-FISKALNA ODRŽIVOST DJEČJIH VRTIĆA
Expense code
3631
Expense type
Tekuće pomoći drugom proračunu i izvanproračunskim korisnicima
8,973 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
08/202608005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihTekuće pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
All fields
Domain
payments
Recipient
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Recipient type
public-body
Recipient OIB
54177232254
Recipient seat
VARAŽDINSKE TOPLICE
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A578004-PREDŠKOLSKI ODGOJ I OBRAZOVANJE DJECE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU (SUFINANCIRANJE)
Expense code
3661
Expense type
Tekuće pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
5,565 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
05/202508605-Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politikeNaknade građanima i kućanstvima u naravi
All fields
Domain
payments
Recipient
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Recipient type
public-body
Recipient OIB
54177232254
Recipient seat
VARAŽDINSKE TOPLICE
Payer
08605-Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A877007-TROŠKOVI STANOVANJA
Expense code
3722
Expense type
Naknade građanima i kućanstvima u naravi
5,120 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
04/202608605-Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politikeNaknade građanima i kućanstvima u naravi
All fields
Domain
payments
Recipient
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Recipient type
public-body
Recipient OIB
54177232254
Recipient seat
VARAŽDINSKE TOPLICE
Payer
08605-Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A877007-TROŠKOVI STANOVANJA
Expense code
3722
Expense type
Naknade građanima i kućanstvima u naravi
4,508 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
07/202508005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihTekuće pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
All fields
Domain
payments
Recipient
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Recipient type
public-body
Recipient OIB
54177232254
Recipient seat
VARAŽDINSKE TOPLICE
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A578004-PREDŠKOLSKI ODGOJ I OBRAZOVANJE DJECE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU (SUFINANCIRANJE)
Expense code
3661
Expense type
Tekuće pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
1,484 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
12/202508005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihTekuće pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
All fields
Domain
payments
Recipient
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Recipient type
public-body
Recipient OIB
54177232254
Recipient seat
VARAŽDINSKE TOPLICE
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A578004-PREDŠKOLSKI ODGOJ I OBRAZOVANJE DJECE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU (SUFINANCIRANJE)
Expense code
3661
Expense type
Tekuće pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
1,113 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
08/202608005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihTekuće pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
All fields
Domain
payments
Recipient
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Recipient type
public-body
Recipient OIB
54177232254
Recipient seat
VARAŽDINSKE TOPLICE
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A578008-ODGOJ I NAOBRAZBA DJECE U PROGRAMIMA PREDŠKOLE
Expense code
3661
Expense type
Tekuće pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
648 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
07/202508005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihTekuće pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
All fields
Domain
payments
Recipient
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Recipient type
public-body
Recipient OIB
54177232254
Recipient seat
VARAŽDINSKE TOPLICE
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A578008-ODGOJ I NAOBRAZBA DJECE U PROGRAMIMA PREDŠKOLE
Expense code
3661
Expense type
Tekuće pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
576 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
12/202508005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihTekuće pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
All fields
Domain
payments
Recipient
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Recipient type
public-body
Recipient OIB
54177232254
Recipient seat
VARAŽDINSKE TOPLICE
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A578008-ODGOJ I NAOBRAZBA DJECE U PROGRAMIMA PREDŠKOLE
Expense code
3661
Expense type
Tekuće pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
345.6 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
08/202608005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladihTekuće pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
All fields
Domain
payments
Recipient
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Recipient type
public-body
Recipient OIB
54177232254
Recipient seat
VARAŽDINSKE TOPLICE
Payer
08005-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih
Responsible budget user
080-MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A578003-ODGOJ I NAOBRAZBA DJECE PRIPADNIKA NACIONALNIH MANJINA
Expense code
3661
Expense type
Tekuće pomoći proračunskim korisnicima drugih proračuna
165 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
Signed: 2025-03-28Zajed. ponud.: ZTB Gradnja d.o.o. - nositelj, TRGOGRAD d.o.o. - članIzgradnja dječjeg vrtića u Varaždinskim Toplicama
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
Zajed. ponud.: ZTB Gradnja d.o.o. - nositelj, TRGOGRAD d.o.o. - član
Recipient type
sole-trader
Supplier OIB (as published)
05970478877
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/24-01/26, URBROJ: 2186-26-03-25-154
Procurement reference
4/24-MV
EOJN notice number
2025/S F03-0005284
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/448660
EOJN procedure link
https://eojn.hr/tender-eo/20118
Procurement category
Radovi
CPV
45214100 - Građevinski radovi na zgradama za dječji vrtić
Procedure type
Otvoreni postupak
EU funded
DA
Lot name
Izgradnja dječjeg vrtića u Varaždinskim Toplicama
Published duration
18 mjeseca
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
448660
Signing date
2025-03-28
Literal source status
Izmijenjen
Delivery status
not-stated
Published execution date
Not stated
VAT amount
1,114,265.66
Amount including VAT
5,571,328.31
Amendment amount excluding VAT
27,014.71
Amendment amount including VAT
33,768.39
Total as amended excluding VAT
4,484,077.36
Total as amended including VAT
5,605,096.7
Published paid amount
Not stated
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V52":"4457062.6500000004","W52":"1114265.6599999999","X52":"5571328.3099999996","Y52":"27014.71","Z52":"33768.39","AA52":"4484077.3600000003","AB52":"5605096.7000000002"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
4,457,063*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2025-07-08NISKOGRADNJA HUĐEK, OBRT ZA NISKOGRADNJU, vl. TOMICA HUĐEK, MAJERJE, GOSPODARSKA ULICA 20Izgradnja prometnica, oborinske odvodnje, javne rasvjete i DTK (stambeno naselje Smart kvart)
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
NISKOGRADNJA HUĐEK, OBRT ZA NISKOGRADNJU, vl. TOMICA HUĐEK, MAJERJE, GOSPODARSKA ULICA 20
Recipient type
sole-trader
Supplier OIB (as published)
07408330248
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/25-01/11, URBROJ: 2186-26-03-25-58
Procurement reference
3/25-MV
EOJN notice number
2025/S F03-0011177
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/551634
EOJN procedure link
https://eojn.hr/tender-eo/38531
Procurement category
Radovi
CPV
45233120 - Građevinski radovi na cesti
Procedure type
Otvoreni postupak
EU funded
NE
Lot name
Izgradnja prometnica, oborinske odvodnje, javne rasvjete i DTK (stambeno naselje Smart kvart)
Published duration
6 mjeseca
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
551634
Signing date
2025-07-08
Literal source status
Ugovoren
Delivery status
contracted
Published execution date
Not stated
VAT amount
149,288.14
Amount including VAT
746,440.72
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
597,152.58
Total as amended including VAT
746,440.72
Published paid amount
Not stated
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V89":"597152.57999999996","W89":"149288.14000000001","X89":"746440.72","Y89":"0","Z89":"0","AA89":"597152.57999999996","AB89":"746440.72"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
597,153*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2024-09-24NISKOGRADNJA HUĐEK, OBRT ZA NISKOGRADNJU, vl. TOMICA HUĐEK, MAJERJE, GOSPODARSKA ULICA 20Izgradnja prometnica i oborinske odvodnje na k.č.br. 4350/36 k.o. Varaždinske Toplice (stambeno naselje Smart kvart)
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
NISKOGRADNJA HUĐEK, OBRT ZA NISKOGRADNJU, vl. TOMICA HUĐEK, MAJERJE, GOSPODARSKA ULICA 20
Recipient type
sole-trader
Supplier OIB (as published)
07408330248
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/21-01/12, URBROJ: 2186-26-03-24-33
Procurement reference
3/24-MV
EOJN notice number
2024/S F03-0007005
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/120467
EOJN procedure link
https://eojn.hr/tender-eo/15001
Procurement category
Radovi
CPV
45233120 - Građevinski radovi na cesti
Procedure type
Otvoreni postupak
EU funded
NE
Lot name
Izgradnja prometnica i oborinske odvodnje na k.č.br. 4350/36 k.o. Varaždinske Toplice (stambeno naselje Smart kvart)
Published duration
90 dana
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
120467
Signing date
2024-09-24
Literal source status
Izmijenjen
Delivery status
not-stated
Published execution date
Not stated
VAT amount
72,443.93
Amount including VAT
362,219.61
Amendment amount excluding VAT
8,137.5
Amendment amount including VAT
10,171.88
Total as amended excluding VAT
297,913.18
Total as amended including VAT
372,391.49
Published paid amount
Not stated
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V132":"289775.68","W132":"72443.929999999993","X132":"362219.61","Y132":"8137.5","Z132":"10171.879999999999","AA132":"297913.18","AB132":"372391.49"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
289,776*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2025-03-12COLAS HRVATSKA d.d.Uređenje parkirališta kod groblja u Varaždinskim Toplicama
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
COLAS HRVATSKA d.d.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
58701507957
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/25-01/7, URBROJ: 2186-26-03-25-84
Procurement reference
6/25-MV
EOJN notice number
2025/S F03-0005283
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/448658
EOJN procedure link
https://eojn.hr/tender-eo/34490
Procurement category
Radovi
CPV
45223300 - Građevinski radovi na parkiralištima
Procedure type
Otvoreni postupak
EU funded
NE
Lot name
Uređenje parkirališta kod groblja u Varaždinskim Toplicama
Published duration
90 dana
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
448658
Signing date
2025-03-12
Literal source status
Izvršen
Delivery status
completed
Published execution date
2025-10-22
VAT amount
29,567.98
Amount including VAT
147,839.88
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
118,271.9
Total as amended including VAT
147,839.88
Published paid amount
147,561.25
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V38":"118271.9","W38":"29567.98","X38":"147839.88","Y38":"0","Z38":"0","AA38":"118271.9","AB38":"147839.88","AE38":"147561.25"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
118,272*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2025-05-29GCP d.o.o.Izgradnja rekreacijskog parka u Tuhovcu
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
GCP d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
53389275531
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/25-01/9, URBROJ: 2186-26-03-25-60
Procurement reference
2/25-MV
EOJN notice number
2025/S F03-0009644
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/523716
EOJN procedure link
https://eojn.hr/tender-eo/36635
Procurement category
Radovi
CPV
45212100 - Građevinski radovi na objektima za odmor i razonodu
Procedure type
Otvoreni postupak
EU funded
NE
Lot name
Izgradnja rekreacijskog parka u Tuhovcu
Published duration
120 dana
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
523716
Signing date
2025-05-29
Literal source status
Izvršen
Delivery status
completed
Published execution date
2025-10-03
VAT amount
20,732.44
Amount including VAT
103,662.19
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
82,929.75
Total as amended including VAT
103,662.19
Published paid amount
104,054.46
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V57":"82929.75","W57":"20732.439999999999","X57":"103662.19","Y57":"0","Z57":"0","AA57":"82929.75","AB57":"103662.19","AE57":"104054.46"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
82,930*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2024-11-26NISKOGRADNJA HUĐEK, OBRT ZA NISKOGRADNJU, vl. TOMICA HUĐEK, MAJERJE, GOSPODARSKA ULICA 20Radovi modernizacije kolničkog zastora (asfaltiranje) dijela nerazvrstane ceste NC 2-037 (Segled)
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
NISKOGRADNJA HUĐEK, OBRT ZA NISKOGRADNJU, vl. TOMICA HUĐEK, MAJERJE, GOSPODARSKA ULICA 20
Recipient type
sole-trader
Supplier OIB (as published)
07408330248
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/24-01/17, URBROJ:2186-26-03-24-28
Procurement reference
6/24-MV
EOJN notice number
2024/S F03-0009419
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/163764
EOJN procedure link
https://eojn.hr/tender-eo/17124
Procurement category
Radovi
CPV
45233142 - Radovi na popravku cesta
Procedure type
Otvoreni postupak
EU funded
NE
Lot name
Radovi modernizacije kolničkog zastora (asfaltiranje) dijela nerazvrstane ceste NC 2-037 (Segled)
Published duration
60 dana
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
163764
Signing date
2024-11-26
Literal source status
Ugovoren
Delivery status
contracted
Published execution date
Not stated
VAT amount
18,665.38
Amount including VAT
93,326.88
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
74,661.5
Total as amended including VAT
93,326.88
Published paid amount
Not stated
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V149":"74661.5","W149":"18665.38","X149":"93326.88","Y149":"0","Z149":"0","AA149":"74661.5","AB149":"93326.88"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
74,662*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2024-11-06FORUM TOPLICE d.o.o.Zeleno je grIN - ozelenjavanje Grada Varaždinskih Toplica
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
FORUM TOPLICE d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
42654992187
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/24-01/18, URBROJ: 2186-26-03-24-26
Procurement reference
8/24-MV
EOJN notice number
2024/S F03-0008173
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/145187
EOJN procedure link
https://eojn.hr/tender-eo/18214
Procurement category
Robe
CPV
03451000 - Bilje
Procedure type
Otvoreni postupak
EU funded
NE
Lot name
Zeleno je grIN - ozelenjavanje Grada Varaždinskih Toplica
Published duration
6 mjeseca
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
145187
Signing date
2024-11-06
Literal source status
Izvršen
Delivery status
completed
Published execution date
2025-05-05
VAT amount
8,499.42
Amount including VAT
70,623.82
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
62,124.4
Total as amended including VAT
70,623.82
Published paid amount
63,784.82
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V37":"62124.4","W37":"8499.42","X37":"70623.820000000007","Y37":"0","Z37":"0","AA37":"62124.4","AB37":"70623.820000000007","AE37":"63784.82"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
62,124*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2024-09-23AUTO MIKULČIĆ, obrt za trgovinu i usluge, vl. Dejan Mikulčić, Ljubešćica, Kalnička ulica 60 AIzgradnja pomoćnog igrališta NK Mladost Varaždinske Toplice
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
AUTO MIKULČIĆ, obrt za trgovinu i usluge, vl. Dejan Mikulčić, Ljubešćica, Kalnička ulica 60 A
Recipient type
sole-trader
Supplier OIB (as published)
52605222393
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/24-01/28, URBROJ: 2186-26-03-24-9
Procurement reference
46/24-JN
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/181936
Procurement category
Radovi
CPV
45236119 - Radovi na obnavljanju sportskih terena
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
60 dana
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
181936
Signing date
2024-09-23
Literal source status
Izvršen
Delivery status
completed
Published execution date
2024-12-23
VAT amount
0
Amount including VAT
52,111.95
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
52,111.95
Total as amended including VAT
52,111.95
Published paid amount
51,655.3
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V128":"52111.95","W128":"0","X128":"52111.95","Y128":"0","Z128":"0","AA128":"52111.95","AB128":"52111.95","AE128":"51655.3"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
52,112*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2025-11-25NOVI GODOVI d.o.o.Nabava didaktike za dječji vrtić
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
NOVI GODOVI d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
93203105362
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/25-01/31, URBROJ: 2186-26-03-25-30
Procurement reference
12/25-MV
EOJN notice number
2025/S F03-0018583
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/687597
EOJN procedure link
https://eojn.hr/tender-eo/59168
Procurement category
Robe
CPV
37520000 - Igračke
Procedure type
Otvoreni postupak
EU funded
NE
Lot name
Nabava didaktike za dječji vrtić
Published duration
30 dana
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
687597
Signing date
2025-11-25
Literal source status
Ugovoren
Delivery status
contracted
Published execution date
Not stated
VAT amount
12,997.5
Amount including VAT
64,987.5
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
51,990
Total as amended including VAT
64,987.5
Published paid amount
Not stated
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V87":"51990","W87":"12997.5","X87":"64987.5","Y87":"0","Z87":"0","AA87":"51990","AB87":"64987.5"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
51,990*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2024-09-10FORUM TOPLICE d.o.o.Rekonstrukcija pješačke staze u Varaždinskoj ulici u Varaždinskim Toplicama
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
FORUM TOPLICE d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
42654992187
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/24-01/19, URBROJ: 2186-26-03-24-8
Procurement reference
43/24-JN
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/181924
Procurement category
Radovi
CPV
45213316 - Radovi na postavljanju nogostupa
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
OD: 18.09.2024 - DO: 31.07.2025
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
181924
Signing date
2024-09-10
Explicit period start
2024-09-18
Explicit period end
2025-07-31
Literal source status
Izvršen
Delivery status
completed
Published execution date
2025-07-30
VAT amount
11,781.13
Amount including VAT
58,905.66
Amendment amount excluding VAT
3,465
Amendment amount including VAT
4,331.25
Total as amended excluding VAT
50,589.53
Total as amended including VAT
63,236.91
Published paid amount
58,554.41
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V55":"47124.53","W55":"11781.13","X55":"58905.66","Y55":"3465","Z55":"4331.25","AA55":"50589.53","AB55":"63236.91","AE55":"58554.41"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
47,125*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2025-09-12HEP-Opskrba d.o.o.Opskrba električnom energijom
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
HEP-Opskrba d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
63073332379
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 310-02/25-01/7, URBROJ: 2186-26-03-25-8
Procurement reference
5/25 JN VV
EOJN notice number
2025/S F03-0016390
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/603401
EOJN procedure link
https://eojn.hr/tender-eo/48800
Framework agreement link
https://eojn.hr/contract-eo/591769
Procurement category
Robe
CPV
09310000 - Električna energija
Procedure type
Otvoreni postupak
EU funded
NE
Lot name
Opskrba električnom energijom
Published duration
OD: 01.10.2025 - DO: 30.06.2026
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
603401
Signing date
2025-09-12
Explicit period start
2025-10-01
Explicit period end
2026-06-30
Literal source status
Ugovoren
Delivery status
contracted
Published execution date
Not stated
VAT amount
6,033.46
Amount including VAT
52,444.72
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
46,411.26
Total as amended including VAT
52,444.72
Published paid amount
Not stated
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V88":"46411.26","W88":"6033.46","X88":"52444.72","Y88":"0","Z88":"0","AA88":"46411.26","AB88":"52444.72"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
46,411*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2024-10-22NISKOGRADNJA - KNEŽEVIĆ, PETAR KNEŽEVIĆ, TRNOVEC BARTOLOVEČKI, ŠIROKE LEDINE 15Radovi modernizacije kolničkog zastora nerazvrstane ceste NC 2-012 u Vrtlinovcu te oblikovanje jednostranog kanala u asfaltu - mulde i uređenje bankina
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
NISKOGRADNJA - KNEŽEVIĆ, PETAR KNEŽEVIĆ, TRNOVEC BARTOLOVEČKI, ŠIROKE LEDINE 15
Recipient type
not-stated
Supplier OIB (as published)
78849542952
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/24-01/21, URBROJ: 2186-26-03-24-9
Procurement reference
6/24-JN
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/181940
Procurement category
Radovi
CPV
45233142 - Radovi na popravku cesta
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
60 dana
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
181940
Signing date
2024-10-22
Literal source status
Izvršen
Delivery status
completed
Published execution date
2024-12-23
VAT amount
10,041.41
Amount including VAT
50,207.06
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
40,165.65
Total as amended including VAT
50,207.06
Published paid amount
51,011.7
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V129":"40165.65","W129":"10041.41","X129":"50207.06","Y129":"0","Z129":"0","AA129":"40165.65","AB129":"50207.06","AE129":"51011.7"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
40,166*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2026-06-03FORUM TOPLICE d.o.o.Uređenje okoliša društvenog doma u Tuhovcu
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
FORUM TOPLICE d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
42654992187
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/26-01/13, URBROJ: 2186-26-03-26-8
Procurement reference
2/26-JN
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/1120629
Procurement category
Radovi
CPV
45223300 - Građevinski radovi na parkiralištima
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
60 dana
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
1120629
Signing date
2026-06-03
Literal source status
Ugovoren
Delivery status
contracted
Published execution date
Not stated
VAT amount
9,766.13
Amount including VAT
48,830.63
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
39,064.5
Total as amended including VAT
48,830.63
Published paid amount
Not stated
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V8":"39064.5","W8":"9766.1299999999992","X8":"48830.63","Y8":"0","Z8":"0","AA8":"39064.5","AB8":"48830.63"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
39,065*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2024-05-13"GIPS-MONT", DAVOR PRETKOVIĆ, GORNJI KUĆAN, VARAŽDINSKA 222Izrada fasade na društvenom domu u Tuhovcu
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
"GIPS-MONT", DAVOR PRETKOVIĆ, GORNJI KUĆAN, VARAŽDINSKA 222
Recipient type
not-stated
Supplier OIB (as published)
60928761742
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/24-01/7, URBROJ: 2186-26-03-24-9
Procurement reference
40/24-JN
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/93354
Procurement category
Radovi
CPV
45453000 - Remontni i sanacijski radovi
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
30 dana
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
93354
Signing date
2024-05-13
Literal source status
Izvršen
Delivery status
completed
Published execution date
2024-06-17
VAT amount
8,325.5
Amount including VAT
41,627.5
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
33,302
Total as amended including VAT
41,627.5
Published paid amount
42,433.53
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V140":"33302","W140":"8325.5","X140":"41627.5","Y140":"0","Z140":"0","AA140":"33302","AB140":"41627.5","AE140":"42433.53"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
33,302*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2024-04-09FORUM TOPLICE d.o.o.Radovi modernizacije kolničkog zastora (asfaltiranje) dijela nerazvrstane ceste NC 2-008 (Tonimir)
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
FORUM TOPLICE d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
42654992187
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/24-01/4, URBROJ: 2186-26-03-24-12
Procurement reference
8/24-JN
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/93351
Procurement category
Radovi
CPV
45233142 - Radovi na popravku cesta
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
45 dana
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
93351
Signing date
2024-04-09
Literal source status
Izvršen
Delivery status
completed
Published execution date
2024-06-03
VAT amount
7,970.94
Amount including VAT
39,854.7
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
31,883.76
Total as amended including VAT
39,854.7
Published paid amount
34,101.88
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V143":"31883.759999999998","W143":"7970.94","X143":"39854.699999999997","Y143":"0","Z143":"0","AA143":"31883.759999999998","AB143":"39854.699999999997","AE143":"34101.879999999997"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
31,884*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2025-09-04NISKOGRADNJA - KNEŽEVIĆ, PETAR KNEŽEVIĆ, TRNOVEC BARTOLOVEČKI, ŠIROKE LEDINE 15Radovi modernizacije kolničkog zastora (asfaltiranje) nerazvrstane ceste NC 1-033 Vrtna ulica
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
NISKOGRADNJA - KNEŽEVIĆ, PETAR KNEŽEVIĆ, TRNOVEC BARTOLOVEČKI, ŠIROKE LEDINE 15
Recipient type
not-stated
Supplier OIB (as published)
78849542952
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/25-01/28, URBROJ: 2186-26-03-25-9
Procurement reference
2/25-JN
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/731105
Procurement category
Radovi
CPV
45233142 - Radovi na popravku cesta
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
90 dana
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
731105
Signing date
2025-09-04
Literal source status
Izvršen
Delivery status
completed
Published execution date
2025-12-02
VAT amount
7,892.63
Amount including VAT
39,463.13
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
31,570.5
Total as amended including VAT
39,463.13
Published paid amount
37,741.29
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V74":"31570.5","W74":"7892.63","X74":"39463.129999999997","Y74":"0","Z74":"0","AA74":"31570.5","AB74":"39463.129999999997","AE74":"37741.29"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
31,571*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2025-04-08PGT ŠKUNCA d.o.o.Stručni nadzor nad izvođenjem radova izgradnje dječjeg vrtića u Varaždinskim Toplicama
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
PGT ŠKUNCA d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
13759281212
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA:404-01/24-01/33, URBROJ: 2186-26-03-25-35
Procurement reference
11/24-MV
EOJN notice number
2025/S F03-0006231
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/468017
EOJN procedure link
https://eojn.hr/tender-eo/32717
Procurement category
Usluge
CPV
71247000 - Nadzor građevinskih radova
Procedure type
Otvoreni postupak
EU funded
NE
Lot name
Stručni nadzor nad izvođenjem radova izgradnje dječjeg vrtića u Varaždinskim Toplicama
Published duration
18 mjeseca
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
468017
Signing date
2025-04-08
Literal source status
Ugovoren
Delivery status
contracted
Published execution date
Not stated
VAT amount
7,375.01
Amount including VAT
36,875.03
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
29,500.02
Total as amended including VAT
36,875.03
Published paid amount
Not stated
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V111":"29500.02","W111":"7375.01","X111":"36875.03","Y111":"0","Z111":"0","AA111":"29500.02","AB111":"36875.03"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
29,500*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2025-04-14N-GRADNJA, obrt za usluge, vl. Nenad Loborec, Orehovec, Orehovec 8Radovi modernizacije kolničkog zastora (asfaltiranje) dijela nerazvrstane ceste NC 3-027 Jarki
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
N-GRADNJA, obrt za usluge, vl. Nenad Loborec, Orehovec, Orehovec 8
Recipient type
sole-trader
Supplier OIB (as published)
43969602920
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/25-01/19, URBROJ: 2186-26-03-25-8
Procurement reference
5/25-JN
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/520419
Procurement category
Radovi
CPV
45233120 - Građevinski radovi na cesti
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
30 dana
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
520419
Signing date
2025-04-14
Literal source status
Izvršen
Delivery status
completed
Published execution date
2025-05-23
VAT amount
0
Amount including VAT
28,199.28
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
28,199.28
Total as amended including VAT
28,199.28
Published paid amount
27,882.89
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V91":"28199.279999999999","W91":"0","X91":"28199.279999999999","Y91":"0","Z91":"0","AA91":"28199.279999999999","AB91":"28199.279999999999","AE91":"27882.89"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
28,199*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2024-01-09SUSTAV JAVNIH BICIKALA d.o.o.Sustav javnih bicikala - bicikli sa stalcima i licencom za korištenje i programom
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
SUSTAV JAVNIH BICIKALA d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
97795935846
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/23-01/30, URBROJ: 2186-26-03-24-8
Procurement reference
39/23-JN
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/93331
Procurement category
Robe
CPV
34430000 - Bicikli
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
90 dana
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
93331
Signing date
2024-01-09
Literal source status
Izvršen
Delivery status
completed
Published execution date
2024-05-08
VAT amount
6,600
Amount including VAT
33,000
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
26,400
Total as amended including VAT
33,000
Published paid amount
33,000
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V148":"26400","W148":"6600","X148":"33000","Y148":"0","Z148":"0","AA148":"26400","AB148":"33000","AE148":"33000"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
26,400*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2025-03-26NISKOGRADNJA PECIK, obrt za građevinske poslove i prijevoz, vl. Helena Drmić, Svibovec, Ulica Vladimira Nazora 19 ASanacija klizišta na nerazvrstanoj cesti NC 1-098 Ulica Martina Pušteka u Donjoj Poljani
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
NISKOGRADNJA PECIK, obrt za građevinske poslove i prijevoz, vl. Helena Drmić, Svibovec, Ulica Vladimira Nazora 19 A
Recipient type
sole-trader
Supplier OIB (as published)
44092593643
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/25-01/13, URBROJ: 2186-26-03-25-13
Procurement reference
4/25-JN
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/520406
Procurement category
Radovi
CPV
45233142 - Radovi na popravku cesta
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
60 dana
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
520406
Signing date
2025-03-26
Literal source status
Izvršen
Delivery status
completed
Published execution date
2025-05-14
VAT amount
6,565.18
Amount including VAT
32,825.91
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
26,260.73
Total as amended including VAT
32,825.91
Published paid amount
26,935.53
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V94":"26260.73","W94":"6565.18","X94":"32825.910000000003","Y94":"0","Z94":"0","AA94":"26260.73","AB94":"32825.910000000003","AE94":"26935.53"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
26,261*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2025-08-27KÖGL & PLAVEC d.o.o.Izrada projektne dokumentacije za izgradnju tržnice u Varaždinskim Toplicama
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
KÖGL & PLAVEC d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
45225211329
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/25-01/26, URBROJ: 2186-26-03-25-9
Procurement reference
10/25-JN
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/731089
Procurement category
Usluge
CPV
71242000 - Izrada projekta i nacrta, procjena troškova
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
OD: 27.08.2025 - DO: 15.09.2026
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
731089
Signing date
2025-08-27
Explicit period start
2025-08-27
Explicit period end
2026-09-15
Literal source status
Izmijenjen
Delivery status
not-stated
Published execution date
Not stated
VAT amount
6,500
Amount including VAT
32,500
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
26,000
Total as amended including VAT
32,500
Published paid amount
Not stated
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V2":"26000","W2":"6500","X2":"32500","Y2":"0","Z2":"0","AA2":"26000","AB2":"32500"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
26,000*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2025-03-21ARCHING-STUDIO d.o.o.Izrada prostornog plana Grada Varaždinskih Toplica
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
ARCHING-STUDIO d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
63051518045
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/25-01/15, URBROJ: 2186-26-03-25-7
Procurement reference
14/25-JN
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/731077
Procurement category
Usluge
CPV
71410000 - Usluge urbanističkog planiranja
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
DA
Published duration
9 mjeseca
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
731077
Signing date
2025-03-21
Literal source status
Ugovoren
Delivery status
contracted
Published execution date
Not stated
VAT amount
6,500
Amount including VAT
32,500
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
26,000
Total as amended including VAT
32,500
Published paid amount
Not stated
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V86":"26000","W86":"6500","X86":"32500","Y86":"0","Z86":"0","AA86":"26000","AB86":"32500"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
26,000*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2025-08-27KÖGL & PLAVEC d.o.o.Izrada projektne dokumentacije za izgradnju autobusnog kolodvora u Varaždinskim Toplicama
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
KÖGL & PLAVEC d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
45225211329
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/25-01/25, URBROJ: 2186-26-03-25-9
Procurement reference
8/25-JN
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/731093
Procurement category
Usluge
CPV
71242000 - Izrada projekta i nacrta, procjena troškova
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
OD: 27.08.2025 - DO: 30.06.2026
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
731093
Signing date
2025-08-27
Explicit period start
2025-08-27
Explicit period end
2026-06-30
Literal source status
Izvršen
Delivery status
completed
Published execution date
2026-06-25
VAT amount
6,375
Amount including VAT
31,875
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
25,500
Total as amended including VAT
31,875
Published paid amount
31,875
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V3":"25500","W3":"6375","X3":"31875","Y3":"0","Z3":"0","AA3":"25500","AB3":"31875","AE3":"31875"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
25,500*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2026-06-29HUDEK-TRGOTRANS d.o.o.Modernizacija nerazvrstanih cesta
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
HUDEK-TRGOTRANS d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
66718146008
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
klasa: 404-01/26-01/8, urbroj: 2186-26-03-26-69
Procurement reference
1/26-MV
EOJN notice number
2026/S F03-0011012
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/1102441
EOJN procedure link
https://eojn.hr/tender-eo/81242
Procurement category
Radovi
CPV
45233120 - Građevinski radovi na cesti
Procedure type
Otvoreni postupak
EU funded
NE
Lot
1
Lot name
Modernizacija kolničkog zastora (asfaltiranje) nerazvrstane ceste NC 1-011 Ulica dr. Ivana Martinca
Published duration
120 dana
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
1102441
Signing date
2026-06-29
Literal source status
Ugovoren
Delivery status
contracted
Published execution date
Not stated
VAT amount
6,307.75
Amount including VAT
31,538.75
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
25,231
Total as amended including VAT
31,538.75
Published paid amount
Not stated
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V34":"25231","W34":"6307.75","X34":"31538.75","Y34":"0","Z34":"0","AA34":"25231","AB34":"31538.75"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
25,231*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2025-10-13ADM SOLAR d.o.o.Radovi navodnjavanja nogometnog igrališta u Varaždinskim Toplicama
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
ADM SOLAR d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
99698171743
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 620-01/25-01/2, URBROJ: 2186-26-03-25-13
Procurement reference
55/25-JN
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/731121
Procurement category
Radovi
CPV
45236110 - Radovi na gornjem ustroju za sportske terene
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
2 mjeseca
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
731121
Signing date
2025-10-13
Literal source status
Izvršen
Delivery status
completed
Published execution date
2025-12-12
VAT amount
6,221.4
Amount including VAT
31,107
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
24,885.6
Total as amended including VAT
31,107
Published paid amount
31,197
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V71":"24885.599999999999","W71":"6221.4","X71":"31107","Y71":"0","Z71":"0","AA71":"24885.599999999999","AB71":"31107","AE71":"31197"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
24,886*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2026-03-26FORUM TOPLICE d.o.o.Uređenje Petkovečke hiže
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
FORUM TOPLICE d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
42654992187
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 363-01/26-01/16, URBROJ: 2186-26-03-26-4
Procurement reference
3/26-JN
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/1120600
Procurement category
Radovi
CPV
45262600 - Razni građevinski radovi
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
OD: 26.03.2026 - DO: 15.06.2026
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
1120600
Signing date
2026-03-26
Explicit period start
2026-03-26
Explicit period end
2026-06-15
Literal source status
Izvršen
Delivery status
completed
Published execution date
2026-06-15
VAT amount
6,186.38
Amount including VAT
30,931.88
Amendment amount excluding VAT
1,865.5
Amendment amount including VAT
2,331.87
Total as amended excluding VAT
26,611
Total as amended including VAT
33,263.75
Published paid amount
31,723.75
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V20":"24745.5","W20":"6186.38","X20":"30931.88","Y20":"1865.5","Z20":"2331.87","AA20":"26611","AB20":"33263.75","AE20":"31723.75"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
24,746*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2025-03-14FORUM TOPLICE d.o.o.Izgradnja nogostupa u produžetku postojećeg nogostupa na Trgu Antuna Mihanovića
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
FORUM TOPLICE d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
42654992187
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/25-01/12, URBROJ: 2186-26-03-25-6
Procurement reference
3/25-JN
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/520395
Procurement category
Radovi
CPV
45213316 - Radovi na postavljanju nogostupa
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
132 dana
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
520395
Signing date
2025-03-14
Literal source status
Izvršen
Delivery status
completed
Published execution date
2025-07-30
VAT amount
5,997.47
Amount including VAT
29,987.35
Amendment amount excluding VAT
420
Amendment amount including VAT
525
Total as amended excluding VAT
24,409.88
Total as amended including VAT
30,512.35
Published paid amount
28,842.1
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V56":"23989.88","W56":"5997.47","X56":"29987.35","Y56":"420","Z56":"525","AA56":"24409.88","AB56":"30512.35","AE56":"28842.1"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
23,990*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)
Signed: 2024-06-03ARIS d.o.o.Izrada izvedbenog projekta za izgradnju dječjeg vrtića u Varaždinskim Toplicama
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD VARAŽDINSKE TOPLICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
ARIS d.o.o.
Recipient type
company
Supplier OIB (as published)
14886985205
Buyer OIB
54177232254
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
KLASA: 404-01/24-01/9, URBROJ: 2186-26-03-24-8
Procurement reference
39/24-JN
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/406461
Procurement category
Usluge
CPV
71242000 - Izrada projekta i nacrta, procjena troškova
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
75 dana
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
406461
Signing date
2024-06-03
Literal source status
Izvršen
Delivery status
completed
Published execution date
2024-09-30
VAT amount
5,977.5
Amount including VAT
29,887.5
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
23,910
Total as amended including VAT
29,887.5
Published paid amount
29,887.5
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V116":"23910","W116":"5977.5","X116":"29887.5","Y116":"0","Z116":"0","AA116":"23910","AB116":"29887.5","AE116":"29887.5"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
23,910*ContractedRegistar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma vrijednosti 2.650,00 eura i veće od 01.01.2024. (novi EOJN)

Everything is copied from public bodies’ publications exactly as published and linked only by the OIB the source printed. The profile is not a rating, ranking or evidence of wrongdoing.

Corrections and objections