Skip to content
Javni tragOur money. Our services. Public responsibility.
Site appearance
HR

Appearance

Language

HRHrvatski

InstitutionReceives public money

NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO PGŽ

OIB 45613787772 ·also printed as NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO · ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ŽUPANIJE P RIMORSKO-GORANSKE S P.O. · more names: 5

Receives

Paid · EUR
€988,086.37
1,136 records
Contracted
15,310*
3 records
Allocated · HRK
HRK 25,000
1 record
Records
1,140
Payers
29
Years
2007–2026
Sources
49
How amounts are added

Each figure adds only records of the same role, stage and currency; contracted, allocated and paid are never added together, and declared asset values are never added at all.

* Currency not stated by the source; the amount is copied as published.

Filters and order

1,140 records · with no stage chosen, amounts are ordered separately within each stage and currency (paid, contracted, allocated …)

DateOther partyPurpose / titleAmountStageSource
Paid: 07/202630996-DJEČJI VRTIĆ OPATIJANASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO PRIMORSKO GORANSKE ŽUPANIJE
All fields
Domain
payments
Record type
payment
Payer
30996-DJEČJI VRTIĆ OPATIJA
Recipient
NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO PRIMORSKO GORANSKE ŽUPANIJE
Recipient type
public-body
Recipient OIB (as published)
45613787772
Description
Zdravstvene i veterinarske usluge
Recipient seat
RIJEKA
Economic classification
3236
Activity
A201011
Functional classification
0911
Payment month
2026-07
Amount as printed
10,95
Currency evidence
stated-by-source-page-script-eur
Source format
infoprojekt-transparentnost
10.95 EURPaidOpatija
Paid: 03/202630793-DJEČJI VRTIĆ KATARINA FRANKOPANNASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO
All fields
Domain
payments
Record type
payment
Payer
30793-DJEČJI VRTIĆ KATARINA FRANKOPAN
Recipient
NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO
Recipient type
institution
Recipient OIB (as published)
45613787772
Description
Račun br.: 2622448-1-01, zdravstveni list
Recipient seat
RIJEKA
Economic classification
3221
Activity
A400101
Functional classification
0911
Payment month
2026-03
Amount as printed
8,40
Currency evidence
stated-by-source-page-script-eur
Source format
infoprojekt-transparentnost
8.4 EURPaidKrk
Paid: 2026-05-04OŠ N.HRIBARNASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO
All fields
Domain
payments
Record type
payment
Payer
OŠ N.HRIBAR
Recipient
NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO
Recipient type
institution
Recipient OIB (as published)
45613787772
Description
Pretplata na Narodni zd ravstveni list
Invoice number
2623373-1-01
Recipient IBAN (as published)
HR9224020061100369379
Payment reference
HR01 2026-26233731015
Invoice date
2026-03-20
Due date
2026-04-04
Recipient seat
51000 Rijeka
Person type as published
P
Budget user
OŠ N.HRIBAR
Payment date
2026-05-04
Amount as printed
8.40
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
8.4 EURPaidVelika Gorica
Paid: 10/202430793-DJEČJI VRTIĆ KATARINA FRANKOPANNASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO
All fields
Domain
payments
Record type
payment
Payer
30793-DJEČJI VRTIĆ KATARINA FRANKOPAN
Recipient
NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO
Recipient type
institution
Recipient OIB (as published)
45613787772
Description
Račun br.: 2024-18467-03, sanitarni pregled
Recipient seat
RIJEKA
Economic classification
3221
Activity
A400101
Functional classification
0911
Payment month
2024-10
Amount as printed
7,96
Currency evidence
stated-by-source-page-script-eur
Source format
infoprojekt-transparentnost
7.96 EURPaidKrk
Paid: 2026-03-16OŠ Banova JarugaNASTAVNI ZAVOD ZJZ PGŽ
All fields
Domain
payments
Record type
payment
Payer
OŠ Banova Jaruga
Recipient
NASTAVNI ZAVOD ZJZ PGŽ
Recipient type
institution
Recipient OIB (as published)
45613787772
Payment reference
HR99
Recipient seat
RIJEKA
Person type as published
P
Economic classification
3221
Account name
Uredski materijal i ostali materijalni rashodi
Budget user
OŠ Banova Jaruga
Payment date
2026-03-16
Amount as printed
7.40
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
7.4 EURPaidKutina
02/202609605-Ministarstvo zdravstvaNaknade građanima i kućanstvima u naravi - neposredno ili putem ustanova izvan javnog sektora
All fields
Domain
payments
Recipient
ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ŽUPANIJE P RIMORSKO-GORANSKE S P.O.
Recipient type
public-body
Recipient OIB
45613787772
Recipient seat
Rijeka
Payer
09605-Ministarstvo zdravstva
Responsible budget user
096-MINISTARSTVO ZDRAVSTVA
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A793007-ZDRAVSTVENA ZAŠTITA STRANACA
Expense code
3712
Expense type
Naknade građanima i kućanstvima u naravi - neposredno ili putem ustanova izvan javnog sektora
7.25 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
05/202509605-Ministarstvo zdravstvaNaknade građanima i kućanstvima u naravi - neposredno ili putem ustanova izvan javnog sektora
All fields
Domain
payments
Recipient
ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ŽUPANIJE P RIMORSKO-GORANSKE S P.O.
Recipient type
public-body
Recipient OIB
45613787772
Recipient seat
Rijeka
Payer
09605-Ministarstvo zdravstva
Responsible budget user
096-MINISTARSTVO ZDRAVSTVA
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A793007-ZDRAVSTVENA ZAŠTITA STRANACA
Expense code
3712
Expense type
Naknade građanima i kućanstvima u naravi - neposredno ili putem ustanova izvan javnog sektora
7.11 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
Paid: 07/202630996-DJEČJI VRTIĆ OPATIJANASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO PRIMORSKO GORANSKE ŽUPANIJE
All fields
Domain
payments
Record type
payment
Payer
30996-DJEČJI VRTIĆ OPATIJA
Recipient
NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO PRIMORSKO GORANSKE ŽUPANIJE
Recipient type
public-body
Recipient OIB (as published)
45613787772
Description
Zdravstvene i veterinarske usluge
Recipient seat
RIJEKA
Economic classification
3236
Activity
A201011
Functional classification
0911
Payment month
2026-07
Amount as printed
5,63
Currency evidence
stated-by-source-page-script-eur
Source format
infoprojekt-transparentnost
5.63 EURPaidOpatija
05/202508660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbiUredski materijal i ostali materijalni rashodi
All fields
Domain
payments
Recipient
ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ŽUPANIJE P RIMORSKO-GORANSKE S P.O.
Recipient type
public-body
Recipient OIB
45613787772
Recipient seat
Rijeka
Payer
08660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbi
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A734192-SKRB ZA DJECU BEZ ODGOVARAJUĆE RODITELJSKE SKRBI
Expense code
3221
Expense type
Uredski materijal i ostali materijalni rashodi
5 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
07/202508660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbiUredski materijal i ostali materijalni rashodi
All fields
Domain
payments
Recipient
ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ŽUPANIJE P RIMORSKO-GORANSKE S P.O.
Recipient type
public-body
Recipient OIB
45613787772
Recipient seat
Rijeka
Payer
08660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbi
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A734192-SKRB ZA DJECU BEZ ODGOVARAJUĆE RODITELJSKE SKRBI
Expense code
3221
Expense type
Uredski materijal i ostali materijalni rashodi
5 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
08/202508660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbiUredski materijal i ostali materijalni rashodi
All fields
Domain
payments
Recipient
ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ŽUPANIJE P RIMORSKO-GORANSKE S P.O.
Recipient type
public-body
Recipient OIB
45613787772
Recipient seat
Rijeka
Payer
08660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbi
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A734192-SKRB ZA DJECU BEZ ODGOVARAJUĆE RODITELJSKE SKRBI
Expense code
3221
Expense type
Uredski materijal i ostali materijalni rashodi
5 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
06/202608660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbiUredski materijal i ostali materijalni rashodi
All fields
Domain
payments
Recipient
ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ŽUPANIJE P RIMORSKO-GORANSKE S P.O.
Recipient type
public-body
Recipient OIB
45613787772
Recipient seat
Rijeka
Payer
08660-Proračunski korisnici u socijalnoj skrbi
Responsible budget user
086-MINISTARSTVO RADA, MIROVINSKOGA SUSTAVA, OBITELJI I SOCIJALNE POLITIKE
Funding source
11-Opći prihodi i primici
Subprogramme
A734192-SKRB ZA DJECU BEZ ODGOVARAJUĆE RODITELJSKE SKRBI
Expense code
3221
Expense type
Uredski materijal i ostali materijalni rashodi
5 EURPaidMinistarstvo financija — Državna riznica
Paid: 2024-04-11OŠ Banova JarugaNASTAVNI ZAVOD ZJZ PGŽ
All fields
Domain
payments
Record type
payment
Payer
OŠ Banova Jaruga
Recipient
NASTAVNI ZAVOD ZJZ PGŽ
Recipient type
institution
Recipient OIB (as published)
45613787772
Payment reference
HR99
Recipient seat
RIJEKA
Person type as published
P
Economic classification
3221
Account name
Uredski materijal i ostali materijalni rashodi
Budget user
OŠ Banova Jaruga
Payment date
2024-04-11
Amount as printed
5.00
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
5 EURPaidKutina
Paid: 2024-05-14OŠ N.HRIBARNASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO
All fields
Domain
payments
Record type
payment
Payer
OŠ N.HRIBAR
Recipient
NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO
Recipient type
institution
Recipient OIB (as published)
45613787772
Description
Pretplata za Narodni zd ravstveni list
Invoice number
2024-01258-03
Recipient IBAN (as published)
HR9224020061100369379
Payment reference
HR07 2024-012580-0456500
Invoice date
2024-04-01
Due date
2024-04-30
Recipient seat
51000 Rijeka
Person type as published
P
Economic classification
232210
Account name
Uredski materijal i ostali materijalni rashodi
Organisational classification
007 06 14347 OŠ NIKOLE HRIBARA
Programme / activity
A01 7009A700002 Djelatnost škola - iznad zakonskog standarda
Funding source
1.1. Opći prihodi i primici proračuna
Functional classification
0912 Osnovno obrazovanje
Budget position
R0421 Materijalni rashodi
Budget user
OŠ N.HRIBAR
Payment date
2024-05-14
Amount as printed
5.00
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
5 EURPaidVelika Gorica
Paid: 05/202430793-DJEČJI VRTIĆ KATARINA FRANKOPANNASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO
All fields
Domain
payments
Record type
payment
Payer
30793-DJEČJI VRTIĆ KATARINA FRANKOPAN
Recipient
NASTAVNI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO
Recipient type
institution
Recipient OIB (as published)
45613787772
Description
Racun br.: 2024-05608-03
Recipient seat
RIJEKA
Economic classification
3221
Activity
A400103
Functional classification
0911
Payment month
2024-05
Amount as printed
1,99
Currency evidence
stated-by-source-page-script-eur
Source format
infoprojekt-transparentnost
1.99 EURPaidKrk
Paid: 2026-03-31OŠ Banova JarugaNASTAVNI ZAVOD ZJZ PGŽ
All fields
Domain
payments
Record type
payment
Payer
OŠ Banova Jaruga
Recipient
NASTAVNI ZAVOD ZJZ PGŽ
Recipient type
institution
Recipient OIB (as published)
45613787772
Payment reference
HR99
Recipient seat
RIJEKA
Person type as published
P
Economic classification
3221
Account name
Uredski materijal i ostali materijalni rashodi
Budget user
OŠ Banova Jaruga
Payment date
2026-03-31
Amount as printed
1.00
Currency evidence
stated-by-source-row-field
Source format
otvorenigrad-isplate-json
1 EURPaidKutina
Signed: 2024-01-24GRAD BJELOVARMjerenja koncentracije onečišćujućih tvari lebdećih čestica PM10 i PM2,5 na području Grada Bjelovara u 2024. godini
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD BJELOVAR
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije
Recipient type
institution
Supplier OIB (as published)
45613787772
Buyer OIB
18970641692
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
33-06-U/24
Procurement reference
33-06-u/24
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/195457
Procurement category
Usluge
CPV
90731400 - Praćenje ili mjerenje onečišćenja zraka
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
8 mjeseca
EOJN contract identifier
195457
Signing date
2024-01-24
Literal source status
Ugovoren
Delivery status
contracted
Published execution date
Not stated
VAT amount
2,625
Amount including VAT
13,125
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
10,500
Total as amended including VAT
13,125
Published paid amount
Not stated
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V276":"10500","W276":"2625","X276":"13125","Y276":"0","Z276":"0","AA276":"10500","AB276":"13125"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
10,500*ContractedBjelovar
Signed: 2025-10-31GRAD MALI LOŠINJZdravstvena ispravnost vode
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD MALI LOŠINJ
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije
Recipient type
institution
Supplier OIB (as published)
45613787772
Buyer OIB
72167903884
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
Klasa:400-06/25-01/126
Procurement reference
JN-157/25
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/752548
Procurement category
Usluge
CPV
50513000 - Usluge popravaka i održavanja slavina
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
30 dana
EOJN contract identifier
752548
Signing date
2025-10-31
Literal source status
Ugovoren
Delivery status
contracted
Published execution date
Not stated
VAT amount
867.5
Amount including VAT
4,337.5
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
3,470
Total as amended including VAT
4,337.5
Published paid amount
Not stated
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V19":"3470","W19":"867.5","X19":"4337.5","Y19":"0","Z19":"0","AA19":"3470","AB19":"4337.5"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
3,470*ContractedMali Lošinj
Signed: 2024-03-11GRAD DELNICEInformativne aktivnosti o zbrinjavanju otpada
All fields
Domain
procurement
Record type
contract
Buyer
GRAD DELNICE
Buyer basis
buyer-column-names-government
Supplier
Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije
Recipient type
institution
Supplier OIB (as published)
45613787772
Buyer OIB
03944325629
Register layout family
eojn-analytics-export
Contract number
30-3-24-4
Procurement reference
24-46
EOJN contract link
https://eojn.hr/contract-eo/303116
Procurement category
Usluge
CPV
90000000 - Usluge u području otpadnih voda, otpada, čišćenja i okoliša
Procedure type
Nabava izuzeta od primjene ZJN
EU funded
NE
Published duration
OD: 11.03.2024 - DO: 31.05.2024
Instrument type
Ugovor
EOJN contract identifier
303116
Signing date
2024-03-11
Explicit period start
2024-03-11
Explicit period end
2024-05-31
Literal source status
Izvršen
Delivery status
completed
Published execution date
2024-05-28
VAT amount
0
Amount including VAT
1,340
Amendment amount excluding VAT
0
Amendment amount including VAT
0
Total as amended excluding VAT
1,340
Total as amended including VAT
1,340
Published paid amount
1,340
VAT basis
excluding-vat
Currency evidence
not-stated-in-table
Original numeric lexemes by cell
{"V60":"1340","W60":"0","X60":"1340","Y60":"0","Z60":"0","AA60":"1340","AB60":"1340","AE60":"1340"}
Actual payment transactions
Not stated
Aggregation rule
original-amended-paid-are-not-additive
1,340*ContractedDelnice
2007 (approval year)GRAD DELNICETekuće donacije zdravstvenim neprofitnim organizaciijama
All fields
Domain
association-grants
Programme
Odobrene financijske potpore OCD-ima (Ured za udruge)
Grantor (as published)
GRAD DELNICE
Organisation (as published)
Zavod za javno zdravstvo Rijeka
Recipient type (from name)
institution
Recipient OIB (as printed)
45613787772
Source OIB status
printed-valid
Approval year
2,007
Source currency marking
cell-text-kn
Project / programme
Tekuće donacije zdravstvenim neprofitnim organizaciijama
25,000 HRKAllocatedVlada Republike Hrvatske — Ured za udruge

Everything is copied from public bodies’ publications exactly as published and linked only by the OIB the source printed. The profile is not a rating, ranking or evidence of wrongdoing.

Corrections and objections